• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay çok dertliyim..

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Arkadaşlarım benim gerçekten bana göre büyük derdim var Çünkü hayatımı etkilemeye başladı: Benim boyun düzleşmem var yüzme çok faydalıymış, ben gidemiyrum kpss var okul var hiç vaktim yok e masa başında oturmak zorundayım ama boyun düzleşmem beni çok zorluyor dr ilaç verdi bir kaç öneri de verdi ama yüzme çok faydalıymış ben bu yüzme hareketlerini evde yapamaz mıyım acaba? Yani bilemedim ki her türlü önerinize ihtiyacım var . Çok teşekkür ederim :)

Bende de var ileri derecede boyun duzlesmesi. Her Allahin gunu boynum agriyor. Bazende bas agrisi yapiyor. Illet bisey. Cozumu olsa da, bense kurtulsam. Gecmis olsun canim.

Yüzme hareketleri evde nasıl yapılır bende merak ettim o_O

Geçmiş olsun . .

Bende de var ileri derecede boyun duzlesmesi. Her Allahin gunu boynum agriyor. Bazende bas agrisi yapiyor. Illet bisey. Cozumu olsa da, bense kurtulsam. Gecmis olsun canim.

Sabah baş ağrısı ile uyanıyrum zaten canım :( yüzme çokkk faydalıymışta işte hareketeleri varsa evde yapacagım ancak yazın gidebilirim. sana da geçmiş olsun canım inşallah senin de işne yarar bir şey çıkar

Hafta da 2-3 saati sağlığınız için yüzmeye ayırın bence. Başka bir seçenek daha olsa zaten doktor söylerdi.
Yüzme hareketini evde nasıl yapacaksın onunda bilmiyorum artık.

Gerekirse sosyal aktivitenizden kısın ama yine de haftada 1 de olsa yüzmeye yazılın bence... Bende de bel fıtığı var ve masa başında oturmak ölüm gibi çok iyi anlıyorum sizi..

Gerekirse sosyal aktivitenizden kısın ama yine de haftada 1 de olsa yüzmeye yazılın bence... Bende de bel fıtığı var ve masa başında oturmak ölüm gibi çok iyi anlıyorum sizi..

Ay çok zor ya ölüm gibi duramıyrum ki masa başında fazla :( geçmiş olsun sana da :(

Hafta da 2-3 saati sağlığınız için yüzmeye ayırın bence. Başka bir seçenek daha olsa zaten doktor söylerdi.
Yüzme hareketini evde nasıl yapacaksın onunda bilmiyorum artık.

Yok başka seçenek çok teşekkür ederim :) Benim ki çaresizlikten olur yol bulmak gülüyrum kendime de :KK48:

Back
X