Ay çok yalnızım hiç arkadaşım yok :((

On

İstanbul Bağcılar'dayım peki ben ne yapayım her yer kro dolu

Aman cok arkadas bas agrisi bir iki tane duzgun arkadasin olsun yeter.
Cocugunuzun okuldan veliler ile tanisabilirsiniz.ne bileyim aramaklada arkadas bulunmazki

Konu sahibi arkadasım istersen tanışabiliriz

Benimde çevrem dolu insan ama yapayalnızım aslında, çünkü hiç birinde samimiyet bulamıyorum o yüzden gerçek arkadaşım hiç yok. Kim yalnızım yazsa buraya bende yalnızım diyorum. evet sıkıcı gerçekten yalnızlık ama gereksiz insanlardansa dayanmaya alışmaya hatta sevmeye çalışıyorum sanırım.
Bakın buradan bile arkadaş edindiniz zamanla okuldan velilerle falanda inşallah gerçek samimiyeti yakalarsınız.

Bende evlendiğim zaman koskoca Istanbul'u mesleğimi işyerimi ailemi arkadaşlarımı bırakıp 5 bin nüfuslu bir deniz beldesine gelin geldim full sosyal r hayatım vardı ve burada ki arkadaş ortamı bana çok uzaktı ilk başlarda çok sıkıldım arkadaş edinme konusunda çok rahat biriyim çekinmem yani sonra eşim arkadaşı oldu onun eşiyle tanıştım o beni çevresiyle tanıştırdı vs derken 3 ayda bir dolu arkadaşım oldu sonra onların içinden bir tanesiyle süper bir arkadaşlığım oldu görsen ölsek beraber gömecekler o derece yani
Aradan 3 yıl geçti ce birgün anladım ki hiç bana göre biri değil ve bir kalemde sildim ama tamamen sildim.
Şimdi 500 tane isimde arkadaşım var uzaktan el sallarım dışarda görünce ayak üstü sohbet vs ötesi yok.
AZ İNSAN ÇOK HUZUR canım.
Arkadaş istiyorsan kızının okuluna git okul aile Birliği'ne vs katıl o zaman dengin birini elbet bulursun.
Bu saatten sonra kemikleşmiş arkadaş arama kendine olaxağı varsa olur.

Rrkadaşım cok karamsar gördüm seni.Arkadaş derken beklentin ne?Can ciger dost mu aradığın,onu anlamadım..

Eşine katılıyorum ,bence senden kaynaklı bir durum bu .Çoçuğun okula gidiyormuş senin gibi anneler yok mu kızının sınıf arkadaşlarından..Onlarla kaynaşabilirsin en kötü..

Kurslara yazıl,dil olsun,hobi olsun fark etmez..sen bir yerden başla..Arkadaşlık illa kurulur.

Nacizane tavsiyem,beklentini düşük tut,alt tarafı arkadaş arıyorsun.Aydın vicdanlı olsun şöyle olsun böyle olsun diye kriterle bakma olaya.Seneler geçiyor ne arkadaşlıklar bitiyor,başlıyor.Arkadaşlarını tanıyarak öğrenir,yaşayarak görürsün.Böyle başta seçerek değil.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…