- 26 Ocak 2016
- 6
- 0
- 6
- 32
Ay ben önyargılı değilim zaten ama işte kendi Dostluklarimi arıyorum açıkçası beraber yemeğe kahvaltıya tiyatroya sinemaya gidebilecegim her derdimi paylasabilecegim 1-2 kişi olsa bile yeter ama dedigim gibi nasıl arkadaş edinecegimi bilemiyorum sonuçta çalışmiyorum okumuyorum komsuluk o da yok(
ben de şuan arkadaş sıkıntısı çekiyorum. uzun yıllar dostluk kurduğum iki insandan kazık yedim ondan sonra da bi daha arkadaş edinemedim. herkes bi tuhaf geliyo gözüme. bi yapmacık samimiyetsiz vs. kimse kafama uymuyo valla. kimisi samimiyetsiz kimisi geri kafalı kimisi çıkarcı her konuştuğumun bi hatasını gördüm. aynı yerde yaşıyo olsaydık arkadaş olurduk ne güzel
herkes önermiştir muhtemelen ama ben de yazcamKızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı(
Eee ne duruyoruz arkadaş olsak yaaBen sana yoldaş olurum can olursan canan olurum
Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı(
Kızlar Merhaba ben yurtdışından eşimin işinden dolayi izmir Karşıyaka'ya yerleşim 2 ay önce bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım hepsi yurtdışında burada tanıdığım kimse yok yurtdışındaken çok sosyal biriydim ama burada asosyal bir insan oldum çıktım hiç arkadaşım yok kimseyi tanımıyorum 8 yaşında bir kızım var okula gidiyor o yüzden calisamiyorumda oyle herkeslede anlasamiyorum aydın vicdana sahip olması gerekiyor anlasabilmem için dolayısıyla asosyal bi insan oldum çıktım eşimde çok üzülüyor bana sen kendin yapıyorsun arkadaş edin diyor ama nereden baslayacagimi bilmiyorum apartmanda komsuluk da yok herkes ya fok yasli ya calisiyor yaşım 26 şu saatten sonra kemiklesmis samimi arkadaşlık kuramazmisim gibime geliyor bi önerisi olan var mı(
Ay ben önyargılı değilim zaten ama işte kendi Dostluklarimi arıyorum açıkçası beraber yemeğe kahvaltıya tiyatroya sinemaya gidebilecegim her derdimi paylasabilecegim 1-2 kişi olsa bile yeter ama dedigim gibi nasıl arkadaş edinecegimi bilemiyorum sonuçta çalışmiyorum okumuyorum komsuluk o da yok(
Hoşgeldin aramıza zilfcik nereye geldinArkadaşım yazıyorum ama kk nın nasıl kullanıldığını bilmiyorum tam olarak ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?