- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Bazi yorumlar sinirlerimi bozdu.bu konularin bu forumda konusulmasina karsiyim.kimse kimsenin dusuncesini degistiremez fakat
Su imam nikahiyla ne alip veremediginiz var? Turkiye cumhurriyeti nikahini tanirim bilmem ne...yahu turkiye cumhireyi dediginiz yer islam ulkesi.eger muslumanim diyorsaniz muslumanligin gerektirdiklerine uyacaksiniz.kurani kerimde nikahsiz yasamanin ayetlerini acin okuyun.ahkam kesmesin kimse burda.yok batililasma yok modern kafa......
Inancinizi sorgulayin o zaman.
Burda bunlari belirtene kimsenin namus bekcisi demeye hakki yok.
Bunlar gerceklet..herkes kendi yadadigindan sorumlu.helal yol bu kadar kolayken cocuk icin evlenirim diyenler......yazikki ne yazik.....inanin sinirlerim bozuldu..sayenizde avrupa birligine girmenin son sarti olan islami reddetme de olacak yakinda....dinimize sahip cikmaktan oyle aciz bi milletizki..
pardon da konu sahibi ben tam tesekkullu muslumanim diye aciklama yapmis mi????????? belki budist ya da makarnaya tapiyor siz nereden biliyorsunuz?? ayrica turkiye islam ulkesi falan degil benim bildigim kadariyla bir hukuk devleti. cogunluk musluman diye herkes imam nikahi mi yapmak zorunda.. vallahi ilber ortayli yi daha bi sever oldum bu aralar