ay kızlar bısey soracam

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
ben 19+5 ıkız erkeklere hamıleyım bır haftadır harektlerını hıssedmeye basladım ama bugun cok seyrek hareket ettıler herzamankınden normalmı acaba yaa ıcıme bı kusku dustu doktorum kongreye gıtmıs ta carsambaya randevu verdıler bugun olsaydı bugun gıdecektım ama ısdee burda doktora gıtmek mesele randevusus pek bakmıyolarr

Hareketler henüz yeni yeni senin haftanda hissedildiği için ara ara hiç hissetmemen normal ben o haftalarda kaç kere hareketini hissetmedim bu gün hiç diye gidip usg ye girmişimdir.Şu ana kadar belki hissetmişsindir bile birde yan uzanıp dinlendiğinde daha çok hissediyorsun sen hareket halindeyken genelde uyuyorlar.Yani canım aynı korkuları hepimiz yaşadık hiç evham yapma

ben 19+5 ıkız erkeklere hamıleyım bır haftadır harektlerını hıssedmeye basladım ama bugun cok seyrek hareket ettıler herzamankınden normalmı acaba yaa ıcıme bı kusku dustu doktorum kongreye gıtmıs ta carsambaya randevu verdıler bugun olsaydı bugun gıdecektım ama ısdee burda doktora gıtmek mesele randevusus pek bakmıyolarr

dr.um 28. haftadan önce önemi yok hareket sayısının demişti. içini sıkma, hareket etmişlerdir de sen de hareketli olunca hissedememişsindir.

sagolun kızlar ıcım rahatladı bıraz ne bıleyım ılk olunca ınsan ısde dedıgınız gıbı panık atak oluyo sureklı aklım karnımda :)oynadı oynayacak hısseddım hıssetmedım derken... cvp verdıgınz ıcn tesekkurlerrr

Back
X