Ay rezillik ya

Ayyy yorumlara bayildim :)
Bende benim exle ilk yillarimizdayken rezil olmuştum baya.
Bir durum atmisti " kimse öylesine girmiyor hayatimiza kimi ceza kimi bela kimi imtihan kimi ise armağan " gibi bir şeydi.
Altina yazdim ben neyim diye. Donuyor fln birdaha yazdim ben neyim gitmedi sandim bir daha yaxdim ben neyim.
Her neyse sabah uyandim bi baktim . Aman tanrım didim.
Ben yazmisim sonra ablasi yazmis Peki ben neyiimm? Diye.
Ben bir daha yazmisim gayet ciddi 'Ben neyim?'
Yengesi yazmis Ben neyim Ali ?
Üstüne yine ben yaziyorum ben neyim ?
Sonra bir daha yaziyorum Ben neyim.
Ben neyimm?
Demişlerdir kesin manyak mi bu kiz diye ...

Bir durum atmisti " kimse öylesine girmiyor hayatimiza kimi ceza kimi bela kimi imtihan kimi ise armağan " gibi bir şeydi.
Altina yazdim ben neyim diye. Donuyor fln birdaha yazdim ben neyim gitmedi sandim bir daha yaxdim ben neyim.
Ben neyimm?

Ceylin biz neyiz?
Biz neyiz?
Biz neyiz?
.
.
.

:KK53::KK53::KK53:

Facebookta hoşlanabilitemin olduğu bi çocukla konuştuk. Okuldan. Konuşma bitti en son ben gülücük attım o aynı smileyi attı kapandı burada. Iki üç saat geçti üzerinden. Şimdi ben neler konusmusuz diye incelerken alttaki beğeni butonuna dokunmusum yanlışlıkla kör olmayasica hemen beğen işareti olarak gitmiş. Rezil oldum ya bu kız demek ki durup durup yazışmalarımızı okuyo diycek.:KK34: Ooooof :eek: Normalde de burnundan kıl aldırmayan bir tipim. Gitti bütün karizma :KK54:

EDIT: KIZLAR GÜNAYDIN
O da arka arkaya 3 tane beğen işareti göndermiş:KK48: Napsam şimdi hiç cevap vermesem mi yoksa ben yanlışlıkla göndermiştim ya falan mı desem?
Hoşlanabilite ne demek:KK64:

Ben neyimm?

:KK70::KK70::KK70::KK70: Ay ben buna bayıldım.

Büyütülecek birşey değil. Karizmanı bu yaptığın değil ama şu kullandığın 'hoşlanabilite' çizdirebilir. Çocuğun yanında kullanma bari. Türkçe'de bilite diye bir ek yok. İngilizce 'ability' diye yapılabilirlik gösteren bir sözcük. Yani Türkçe bir sözcüğün sonuna ekleyemezsin.

hoşlanabilite kelimesini ben de kullanıyorum hatta bunun bir de olabilite versiyonunu da kullanıyorum. tabi arkadaş arasında. Türkçe kurallarını da gayet iyi bilirim. mesela birşey bir şey diye yazılır falan. ama burada konu sahibi samimiyetle bir şey yazmış düzeltmek nedir? emin olun ingilizce ability den çevrilmiş bir şey olduğunu biliyordur. tek Türkçe ve İngilizce bilen siz değilsiniz. burada da resmi bir yazışma söz konusu değil. içinden öyle gelmiş yazmış.:110:

Hoşlanabilite ne demek:KK64:

Suan elimdeki veriler yetersiz. Hoslanmak icin daha cok veri bekliyorum demek.
:KK53:

siz yanlislikla begendignizi acikca gulerek soyleyin, fakat onun 3begenisine daha cok sasirdignizi anlatin : ))))

birakin telas onu sarsin ; )

zavallim misilleme yapmis ama 3nedir ya : ))))

Begeniler aritmetik serisi halinde gidiyor canim. 1,3,5,7,9,11, ....... , n :cool:

Son düzenleme:
Silerken yanlışlıkla gönderdim dersin gerçi soracağını sanmıyorum :)
Bende yaklaşık 1 sene sonrasında biriyle görüşmeye başladım. Uyurken '' Günaydın Hayatım'' yazmışım.
Sabah ''Sana da günaydın hayatım'' mesajını görünce dank etti :KK57: Ben kendimi bi ilişkiye hazır hissedemezken bilinçaltım çoktan adapte olmuşta benim haberim yokmuş:oops: Velhasıl kelam olabilitesi yüksek şeyler bunlar :KK48:

A AklinYolu1 hakkaten seri... : )))

cocugu gozumde canlandirdim da,
gozler acilmis bi gayret tikliyor canavar gibi :p

neye dayanarak durayim bari dedi acep?

dayanamaz yazardim, "neden 3? ; )))

Ben olsam kendini onemli sanmasin diye hiccc sormazdim ama 5 begeni de yapardim. Bakalim dank edecek mi diye. :KK70:

Silerken yanlışlıkla gönderdim dersin gerçi soracağını sanmıyorum :)
Bende yaklaşık 1 sene sonrasında biriyle görüşmeye başladım. Uyurken '' Günaydın Hayatım'' yazmışım.
Sabah ''Sana da günaydın hayatım'' mesajını görünce dank etti :KK57: Ben kendimi bi ilişkiye hazır hissedemezken bilinçaltım çoktan adapte olmuşta benim haberim yokmuş:oops: Velhasıl kelam olabilitesi yüksek şeyler bunlar :KK48:

Benim de konuşmaya başladığım biri sabahın köründe günaydın yazmış, uyku arasında okuyup aynen konu sahibi gibi beğen işareti göndermişim yanlışlıkla. Taa ertesi akşam fark ettim. İstemeden öküzlük etmiş oldum biraz :KK53:

Back
X