ayagim sismis vok aciyo ne yapmam gerek

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
34
Merhaba ben yeni ise girdim ikinci ise sabah 5 ten aksam yedi sekize kadar disardayim bugun ikinci gunum ve ayagimin biri sismis ve kizarik diyeri normal ustune basamiyorum ayagimin bi kismi kirmizi sadece ve cok agrim var is geregide sadece ayaktayim. Acaba vucudum aliskin olmadigi icinmi oldu? Agri kesicide ictim bi iki saate kadar gecmesse hastaneye gidicem cunku gercekten cok agrim var ayagimin ustune basamiyorum

Doktora gidin tabi ama tuzlu suyun içinde ovalamak falan da rahatlamanıza yardımcı olur. Ayakkabı ve alışkın olmamanızın etkisi vardır, bir iki hafta içinde daha rahat edersiniz.

Eger incitme burkma falan olmadiysa yorgunluktan olabilir, ben de 10 saat çalışıyorum 8inde ayaktayimdir baslarda bende de olmustu. Asiri rahat bi spor ayakkabiyla ve zamanla bunyemin alismasiyla cozdum simdi agrimiyo bile.

Tabi ki doktora git bisey cikmazsa gecerli bu dediklerim. Belkide carptin burktun hatirlamiyosun, tedbirden zarar gelmez

Saolun calistigimda fazla bisey hissetmiyorum. Burkma carpma olmadi. Agri kesicide ictm suan daha iyi oldu.

Ayaginizin ustu sicakmi benimde ole olmustu bende ayakta calisiyordum ondandir dedim. Bi cok kez doktora gitmemde bi sonuc vermedi.. alerji vs olblr dedilr bi gun bi mustrim anladi ve konustuk baya romotologa gitmem gerektigini soyledi kizindada romatizma varmis ve gittim iltihapli eklem romatizmasi cikti ins senin ole degildir cnm ama fizik tedavi hastanesinede gideblrsn cnku devlte romotologa direk randevu vermiolr anca ozelde veriolr ben medicale gittim 350 tl odedim bi muayeneye testlrede 2000e yakin para dedi ve sonra fizik tedaviye gozuktum ordada ztn muayene ediolr ve ileri dereceyse seni devltn romotolgna sevkediolr

Ayaginizin ustu sicakmi benimde ole olmustu bende ayakta calisiyordum ondandir dedim. Bi cok kez doktora gitmemde bi sonuc vermedi.. alerji vs olblr dedilr bi gun bi mustrim anladi ve konustuk baya romotologa gitmem gerektigini soyledi kizindada romatizma varmis ve gittim iltihapli eklem romatizmasi cikti ins senin ole degildir cnm ama fizik tedavi hastanesinede gideblrsn cnku devlte romotologa direk randevu vermiolr anca ozelde veriolr ben medicale gittim 350 tl odedim bi muayeneye testlrede 2000e yakin para dedi ve sonra fizik tedaviye gozuktum ordada ztn muayene ediolr ve ileri dereceyse seni devltn romotolgna sevkediolr
Cnm doktora gittim bugun evet ustude simsicak kan aldilar bantladilar filim cekilmeyede gidicem bir an önce.

Sen fizik tedavidemi oldun birde doktor hap verdi. Keske ise baslamasaydim belkide ayagim boyle olmicakti. Doktor iki gunlugune rapor verdi daha isimde imza atmadim cikarirlar diye cok korkuyorum yapabilirlermi?

Devlet hastanelerinde ilk önce dahiliyeye giderseniz oradan sevki yaptırdığınız da randevunuz açılır.Kardeşimin hanım (gelinimiz) doğumdan sonra bu durumla karşılaşmıştı.O kadar özele gittiler biri anlamadı durumu.Göztepe E.A da bir bayan doç. var. ona gidiyor.Sürekli kontrol altında olması gerekiyor.Sizede çok geçmiş olsun.

Sen fizik tedavidemi oldun birde doktor hap verdi. Keske ise baslamasaydim belkide ayagim boyle olmicakti. Doktor iki gunlugune rapor verdi daha isimde imza atmadim cikarirlar diye cok korkuyorum yapabilirlermi?
Ben erenkoy fizik tedaviye gittim cok guzel ilhilendilr cnm eger ole bi hastaligin varsa eger calsmak cok zor oluyo :KK43: bnmde ihtiycm vardi en fazla 4 ay dayanabilfim ayakta vok zor oluyo 2 yillik isimi kaybetim bu yuzden :KK43: eger ole bi rahatsizligin varsa sana onerim kiraz sapi ve isirgan otunu sbh aksam yemeklerden once ic gecede yatmadan once karabas otu cnm bana inanailmaz derecede fayda etii kesinlikle tavsiye ediyorum cok agir ilaclar kullaniyor bu hastalikta kortizon gibi onun sayesinde birktim ilclrimi

X