- 9 Şubat 2015
- 92
- 102
- 43
- 33
- Konu Sahibi buzlu_kayfe
-
inşallah kalmazgeçmiş olsun küçükken benimde ayağıma dökülmüştü elma rendesi yapsaydınız keşke iyi olduğunu duydum inş yanık izi kalmaz
çok sağol canım ALLAH razı olsun :)ayy kıyamam canım yaa Allah acısını alsın inş hemen iyileşirsin
kapatmazsam mikrop kaparsaİlk müdahale için birşey söyliyebilirim buzlu su veya soğuk su döküceksin benimde çaydanlık dökülmüştü üst baldırıma soğuk su döktüm hemen yarada olmadı kabarmadıdageçmiş olsun siz ilaçları düzenli kullanım ve bencede kapatmayın
Evde olmaya özen göster çalışmıyorsan tabi ben olsam ayağımı fazla kullanmazdım ve sürekli nemlendirki ilaçlarınla kuruyup gerilip canını yakmasınkapatmazsam mikrop kaparsabide terlikle geziyorum onuda giyemem zaten şiştide soğukta durduğum için
malesef çalışıyorum üzerine ağırlık vermemeye çalışıyorum şişlik var biraz sandoz diye ilaç verdi dr. baya yağlı krem onun dışında açıkcası birşeyde sürmek istemedim belli olmaz diyeEvde olmaya özen göster çalışmıyorsan tabi ben olsam ayağımı fazla kullanmazdım ve sürekli nemlendirki ilaçlarınla kuruyup gerilip canını yakmasın
inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için :)çok geçmiş olsun inşallah iz kalmaz ayağınızda.Doktorunuz zaten krem vermiş şuan başka bir şey yapmasanız daha iyi
inşallah çabucak iyileşirsin
ayağıma çaydanlık döküldü
acılar içinde kıvranıyordum
acile gittik pansuman yapıldı şuan sürülen kremler sayesinde yanma sızlamalar bitti
ama yanık çok derin vücudum hassas olduğu için
herkes yanığın üzeri kapalı kalmaz dedi bende açtım dışarı çıkınca gazlı beze sandoz sürüp kapatıyorum
bakamıyorum yarama o kadar derin
bana çabucak iyileşmesi için nolur birşey tavsiye edin çok kötüyüm
yürümem zararlı mı ?Üstünün kapalı olması lazın yara iyileşene kadar. Benim de popomda kocaman bir yanık var çay dökülmüştü
Yara iyileşne kadar sürekli hametan silverdin bepanthen karışımı yapıp sür. Cilt yenileyici kremler bunlar. Bol bol yarayı kapatıcaksın. Evden de çıkmamaya çalış..
inşalllahhhhh :) teşekkürlerCanmm yaaa cook geçmiş olsun tez zamanda geçer insiallah kardeşim)
yürümem zararlı mı ?
pazartesine pansumana gidicem o güne kadar kendim temizliyim dimi yaranın üzerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?