selamlar arkadaşlar yaklaşok bir aydır özellikle kşamları ayayk bileklerim davul gibi şişiyor eğer o gün çok ayakta kladıysam daha beter daha 5 ya yeni girdim çok erken değilmi drum tuzu kes dedi ama bulantılarla tuzsuz yemek çok kolay değil çevremdekiler çok korkuttulkar beni bazı hamilelerde son aylarda öyle şişiyormuş ki bazen patlıyormuş ödem yerleri sonra da dikiş atılıyormuş ne biliyim korktum ben de
geçmiş olsun vertigo,gerçekten çok erken başlamış şişme problemin.tuz en büyük etken,tuzu azlatmak zorundasın.5 ay demişsin,hala miden bulanıyor mu?eğer öyleyse çok kötü gerçekten...
bol su tüket,su gerçekten çok önemli,bir de akşamları ayaklarını yukarı kaldırarak dinlenmeye çalış.
benim bildiklerim bunlar,kendim bu sorunu yaşamadığım için çok da tecrübeli değilim ama umarım faydası olur.
valla hic duymadim patlayan, ama eger cok asiri ise doktor ilac verebilir. onun disinda aylarca olanlar var yani, normal. arkadasinda dedigi gibi bol su teketmelisin, icebildigin kadar su ic, cay ve kahve icme sakin. tuzlulardanda uzak durmaya calis.
çok teşekkür ederi arkadaşlar bulantılarım özellikle sabahları hala devam ediyor ben de anlamadım mutlaka kusuyotum her sabah sanırım 9 ay boyunca olacak ayklayım da ödem için doğal bir krem aldım
selamlar arkadaşlar yaklaşok bir aydır özellikle kşamları ayayk bileklerim davul gibi şişiyor eğer o gün çok ayakta kladıysam daha beter daha 5 ya yeni girdim çok erken değilmi drum tuzu kes dedi ama bulantılarla tuzsuz yemek çok kolay değil çevremdekiler çok korkuttulkar beni bazı hamilelerde son aylarda öyle şişiyormuş ki bazen patlıyormuş ödem yerleri sonra da dikiş atılıyormuş ne biliyim korktum ben de
benim annem kardeşime hamileyken tek bacağında damar tıkanıklığı oluştu annemde çok ayakta kaldığında hemen davul gibi olur o bacağı uzanıp ayağını yukarı kaldırdımı anında gözle görülür düzelme olur indirimi gene başlar. Sizinkide öyledir demiyorum ama baskıdan ötürü yaşanabiliyormuş. hamilelik yaşamadığım için yaşadığın şişlik normal mi değilmi bilemem ama seni rahatsız eden boyuttaysa doktora mutlaka görünmelisin sonrasında sende bir zarar bırakmaması için.
annem doğum yapalı 23 yıl oldu fakat tek bacağında bu sorunu hala çekiyor ve maalesef tedaviside yok
canım benimki bariz ödem bastırnca acıyo dra soruyorum normal diyor yalnız tek bileğimde lif kopması olmuştu yıllar önce o bilek daha çok şişiyor ortopediste gitsem bişey yapmıyacak hamilesin diycek bekliycez artık sizlere de çok geçmiş olsun