• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak topuğu çatlakları??

kevsu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
27
0
6
İzmir
Ayak topuğumda oluşan çatlaklar var sulardan falan oluyor heralde yüzümüze krem sürmeye bile üşenen biz ayak bakımını önemsemiyoruz. Ama açık ayakkabı giyildiğinde kötü görünüyor bazen giysilere bile takılıyor bunun için çözümü olan var mı??

Daha önce duydunmu bilmiyorum ama Silky Foot diye bir sey var
Biraz korkunc ama sonucu gercekten pespembe ayaklar

Bir blogger denemiş
Ayak gormeye tahammulun yoksa bakmamanı tavsiye ediyorum :1:

bende çatlak yok ama kuruma oluyo topuğumda bazen
banyo yaparken topuk törpüsüyle iyice törpülüyorum topuklarımı sonra bi güzel sabunlayıp yıkadıktan sonra nemliyken bebeyağıyla ovuşturup çorap giyiyorum 1 saat sonra çorapları çıkarıyorum bebek gibi oluyo ayaklarım sen de dene cnm

Daha önce duydunmu bilmiyorum ama Silky Foot diye bir sey var
Biraz korkunc ama sonucu gercekten pespembe ayaklar

Bir blogger denemiş
Ayak gormeye tahammulun yoksa bakmamanı tavsiye ediyorum :1:

ismini duymuştum ama o sanırım ileri seviyedeki insanların kullanacağı bir şey benim o kadar vahim durumda değil yinede çok teşekkür ederim canım :)

Foot doctor ayak bakım kremini gece yatmadan evvel sürüp üzerine ince patik çoraplardan giyiyorum bir gecede bile farkediyor. Sabah kalkınca topuklarım yumuşacık oluyor... Reklam gibi oldu ama bu kremden çok memnunum...

Son düzenleme:
Ayak topuğumda oluşan çatlaklar var sulardan falan oluyor heralde yüzümüze krem sürmeye bile üşenen biz ayak bakımını önemsemiyoruz. Ama açık ayakkabı giyildiğinde kötü görünüyor bazen giysilere bile takılıyor bunun için çözümü olan var mı??

Ayakların için önerim ve harika sonuç alacağın bir formülüm var:)
Aktardan veya eczaneden gliserin al,minik bir kabın içinde gliserin ve vazelini iyice kıvamlaştır ve ayaklarına heryerine,parmak aralarına v.s. bolca sür..
ayaklarını buzdolabı poşetine geçir ve bileğinden bağla üzerinede pamuklu çorap giy ki uyurken düşmesin.
sabah uyandığında gözlerine inanamayacaksın;)

benim ayaklaımın altıda sert sert oluyodu, vazelin sürdüm bol bol, strecfilm le sardım taktım çorabı uyudum, yumuş yumuş ayaklaım vardı sabahleyin:) bnce deneyebilirsin:) zahmetsiz ve masrafsız:)

Ayakların için önerim ve harika sonuç alacağın bir formülüm var:)
Aktardan veya eczaneden gliserin al,minik bir kabın içinde gliserin ve vazelini iyice kıvamlaştır ve ayaklarına heryerine,parmak aralarına v.s. bolca sür..
ayaklarını buzdolabı poşetine geçir ve bileğinden bağla üzerinede pamuklu çorap giy ki uyurken düşmesin.
sabah uyandığında gözlerine inanamayacaksın;)

Ben de bunu yazacaktım ki yazmışsınız:) Tek farkı ben sadece vazelin sürüyorum bol bol. Gliserinle de deneyeceğim mutlaka.

Back
X