Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle bikac gündür ayaklarım ellerim buz gibi ama yüzümde pancar gibi kızarıyor anlamadımMerhaba kızlar, size birşey sormak istiyorum ayaklarım bu sıralar çok üşüyor, her ne yaparsam yapayım ısınmıyor, ama geceleri de tam tersi ayaklarım aşırı derecede yanıyor bunlar hamilelik belirtisi midir? Sadece bununla hamileliğini anlayan oldu mu?![]()
Bu belirtiyi yaşayıp ta hamile olduğunu öğrenen oldumu kızlar yardiim![]()
Başka ne gibi belirtileriniz oldu? İlk deneyimim olduğu için merak ediyorumBenim bugun oyle ve gebeyim bugun ogrndim
Suanda bas donmem var bide adet belirtisiyle ayni seyler kasik agrisi gogus agrisiBaşka ne gibi belirtileriniz oldu? İlk deneyimim olduğu için merak ediyorum![]()
Adetiniz geçince mi öğrendiniz gebeliginizi hayırlı olsunBenim bugun oyle ve gebeyim bugun ogrndim
Ben başlarda çok üşürüm ama Aralık ayı da geldi. Ondan da üşüyor olabilirsiniz. İnşallah hamileliktirMerhaba kızlar, size birşey sormak istiyorum ayaklarım bu sıralar çok üşüyor, her ne yaparsam yapayım ısınmıyor, ama geceleri de tam tersi ayaklarım aşırı derecede yanıyor bunlar hamilelik belirtisi midir? Sadece bununla hamileliğini anlayan oldu mu?![]()
Evet 1 gun gctiAdetiniz geçince mi öğrendiniz gebeliginizi hayırlı olsun
İnsanlar bir umuttur tutunuyor işte canımYok artık ya ayağım üşüyor hamilmiyim diyede sormazsınız gerçekten şaka gibi yok ayağım üşüyor yok başım ağrıyor hamilemiyim şaka gibi hangi devirdeyiz madem bu kadar çok merak ediyorsun test yapabilirsin? Saçmalamışsınız
Evet internette biraz araştırma yaparsanız bu bir hamilelik belirtisiymiş zaten, yani el ayak üşümesi.İnsanlar bir umuttur tutunuyor işte canımbak yine bunlar iyi, ayak üşümesini en azından duyan bilen vardır, baş ağrısı dersen yükselen progesteron hormonu baş ağrısı yapıyor diye biliyorum, az önce ben burda diş ağrısını soranı gördüm
![]()
Sizene hersoru sorulurYok artık ya ayağım üşüyor hamilmiyim diyede sormazsınız gerçekten şaka gibi yok ayağım üşüyor yok başım ağrıyor hamilemiyim şaka gibi hangi devirdeyiz madem bu kadar çok merak ediyorsun test yapabilirsin? Saçmalamışsınız