• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı-çanta uyumu?

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
Kızlar kıyafetlerde ayakkabı ve çanta uyumuna dikkat ediyormusunuz..Renkler moda her sene değişiyor bir ayakkabı aldınız diyelim uyumlu çantanız yok çantada alıyormusunuz?

benim için çokk önemliii ayakkabıda ucuza kaçabilirim belki ama çantada asla ucuza kaçamam:):)

canta ayakkabı uyumu kalmadı artık dikkatte etmiyorum renk konusunda tabi tarz olarak ayakkabıyla aynı olması sart

benim için çokk önemliii ayakkabıda ucuza kaçabilirim belki ama çantada asla ucuza kaçamam:):)
kimiside tam tersini düşünür..bendede çanta takıntısı vardır biraz...

artik ayakkabi ve canta uyumu kalmadi biliyorsunuz.. mix&match kullanmak makbul.. ben genellikle giysilerimle uygun renklerde seciyorum ayakkabi ve cantami.. 90 larda akldi ayakkabiyla cantayi set yapip kullanmak..

senelik renklerimi belirlerim neye ihtiyacim varsa onlarin dogrultusunda yaparim ayakkabi-canta alisverisini..

bu yil flas renk ayakkabilar aldim sari-mavi-pembe.. cantalarimi da bej-beyaz ve gold tonlarinda aldim.. gorundugu uzere renkler birriyle akasiz ama giysi ile kombinlendiginde kompozisyonu tamamliyor..

canta ayakkabı uyumu kalmadı artık dikkatte etmiyorum renk konusunda tabi tarz olarak ayakkabıyla aynı olması sart

artik ayakkabi ve canta uyumu kalmadi biliyorsunuz.. mix&match kullanmak makbul.. ben genellikle giysilerimle uygun renklerde seciyorum ayakkabi ve cantami.. 90 larda akldi ayakkabiyla cantayi set yapip kullanmak..

senelik renklerimi belirlerim neye ihtiyacim varsa onlarin dogrultusunda yaparim ayakkabi-canta alisverisini..

bu yil flas renk ayakkabilar aldim sari-mavi-pembe.. cantalarimi da bej-beyaz ve gold tonlarinda aldim.. gorundugu uzere renkler birriyle akasiz ama giysi ile kombinlendiginde kompozisyonu tamamliyor..

kombin uyumu önemli değilmi..taba renginde pantolon aldım..koyu kahve iki tane çantam var..ama ona uygun ayakkabı bulamadım..vizon rengi birde kahvenin farklı tonları moda..sanırım çantada almam gerekiyor:)

ayakkabı ve çantayı kıyafetimle uydurmayı çok severim.ya bu sezon platform ayakkabılar artık kalkmış bu doğrumu.ama ben hala ayakkabıcılarda platform görüyorum :44:

ayakkabı ve çantayı kıyafetimle uydurmayı çok severim.ya bu sezon platform ayakkabılar artık kalkmış bu doğrumu.ama ben hala ayakkabıcılarda platform görüyorum :44:

cidddimisin daha hiç cesaret edip giymiş değilim..
kot pantolon giymek çok iyi oluyor nasıl ayakkabı çanta kullansan olur..ilk kez günlük kıyafet olarak kumaş aldım ..onunda kombinini yapamadım henüz:)

2-3 katli platformlar kalkiyor piyasadan , tek katlarin modasi hic gecmeyecek sanirim .. ozelliklede bu sene cork platform ve yine cork canta ayakkabilari cok gorucez .. ben bi cantami cork aldim bile :23:

onun disinda kombinlenemeden kullanamazsiniz ama neyle kombinlediginiz onemli.. (bir onceki soruya ithafen)

birde çantanın sapı uzun olmalı diyorum kızlar çantalarım hep omuz altında duranlardan..çapraz falan asılsa daha kullanışlı olur değilmi..

birde çantanın sapı uzun olmalı diyorum kızlar çantalarım hep omuz altında duranlardan..çapraz falan asılsa daha kullanışlı olur değilmi..

yani nerde kullanacaginizla alakali canta secimide.. gece icin clutch muhakkak sik durur , gunduz icin hobo yada totes askilida olabilir , ozellikle alisveris sirasinda iki elinizinde bos kalmasini sagliyor rahatlik acisindan ideal..

yani nerde kullanacaginizla alakali canta secimide.. gece icin clutch muhakkak sik durur , gunduz icin hobo yada totes askilida olabilir , ozellikle alisveris sirasinda iki elinizinde bos kalmasini sagliyor rahatlik acisindan ideal..

canım modadan anlıyorsun sanırım,ben yazdığın terimleri anlamadım maalesef:(

kemal tancada deri hemde uygun çapraz asılabilen vardı 100 liraya öyle bir şey alırım belki..çakma olanlar 50 den başlıyor..kargosu falan yine 60 a geliyor..

bende ikisininde takıntısı var mutlak suretle uyumlu olmalı ikiz gibi değil sadece uyumlu :51:

pierre cardin indirmi varmış markafonide 100 liraya oradada vardı ama tükenmiş kızlar....kombinlemek ciddi işmiş gerçekten,yani stresli:)

canım modadan anlıyorsun sanırım,ben yazdığın terimleri anlamadım maalesef:(

donemsel neler cikmis, neler revacta onlari takip ediyorum, hepsini kullanmiyorum ama cok trend olsada, tarzima gidenleri seciyorum genelde..modadan sadece benim tarzima giden seyleri anliyorum yani :) renklerle ama ozel bir bagim var diyebilirim:9:

bu arada turkceleri nedir tam olarak bilmiyorum canim :26: ama cork icin mantar topuk diyorlar turkiyede.. 70 lerin modasi biraz zannediyorum.. su siralarda gozde , yazinda oyle olacak.. simdilerde mantar topuklari sirf platformlara, wedge ayakkabiya daha da ileri gidip cantaya uyuguluyorlar.. ben bayildim hatta cantalara.. ozellikle gece icin hazirlanmis olanlari harikaa:16:

onun disinda clutch , cok kucuk el buyuklugunde canta , icine bir rujun bir telefonun sigabilecegi buyuklukte.. turkcesi nedir inan bilmiyorum.. belki turkiyede de clutch deniyordur.. ingilizceden malum cok kelime geciyor turkceye.. satchel 'de orta buyuklukte canta, omzada asilabiliyor ama aski takarak caprazda kullaniliyor..

ben pek takılmam ayakkabı canta aynı renk olsun dıye ama sole severım cantam kahveyze cızmem vızondur mesela bole bırıbırıne yakın renklerı secerım tam takım olunca sevmıyorum ayakkabı canta

ozel gunlerde gıyılen (dugun vs.) seveım ama ayakkbı canta ıkılısıne dıkkat ederım hepsı farklı renk olunca goz yoruyo bence

bu sene farklı ve fozforlu renkler modaymıs hıc bana gore degıl

donemsel neler cikmis, neler revacta onlari takip ediyorum, hepsini kullanmiyorum ama cok trend olsada, tarzima gidenleri seciyorum genelde..modadan sadece benim tarzima giden seyleri anliyorum yani :) renklerle ama ozel bir bagim var diyebilirim:9:

bu arada turkceleri nedir tam olarak bilmiyorum canim :26: ama cork icin mantar topuk diyorlar turkiyede.. 70 lerin modasi biraz zannediyorum.. su siralarda gozde , yazinda oyle olacak.. simdilerde mantar topuklari sirf platformlara, wedge ayakkabiya daha da ileri gidip cantaya uyuguluyorlar.. ben bayildim hatta cantalara.. ozellikle gece icin hazirlanmis olanlari harikaa:16:

onun disinda clutch , cok kucuk el buyuklugunde canta , icine bir rujun bir telefonun sigabilecegi buyuklukte.. turkcesi nedir inan bilmiyorum.. belki turkiyede de clutch deniyordur.. ingilizceden malum cok kelime geciyor turkceye.. satchel 'de orta buyuklukte canta, omzada asilabiliyor ama aski takarak caprazda kullaniliyor..

merhaba canım, bilgilerine çok imrendim doğrusu:16: ne kadar güzel...

önerebileceğin şık ve fazla pahalı olmayan çanta markası var mı?

bu gün sokak modası resimlerine göz gezdirdim kızlar taba rengi çantayı,her renk ayakkabı ile kulanıyorlar..

Back
X