- Konu Sahibi ogretmenimki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pudra pembesi , kahve renginin her tonubiliyorum burası yeri değil ama bana da bu dert oldu. benim bu şekilde krem rengi elbisem var ve ben ne renk giyeceğimi bilmiyorum ayakkabı eşarp olarak. yardımcı olun lütfen krem rengine yine kremden başka bir şey yakıştıramıyorum![]()
pudra pembesi de açık renk olduğundan pek içime sinmiyor sanjki çok soluk gözükecekmişim gibi. ama kahverengi aklıma gelmemişti hiç. evdekilele bir kıyaslama yapıcam uyar inşallah.Pudra pembesi , kahve renginin her tonu
evet maalesef dümdüz olucam hepsi krem olursa. camel çok sırıtır gibi vizon gibi bir renk daha iyi lacak sanırım.Hepsini krem rengi giyersen dümdüz olursun. Ciddiyim.
Krem rengi ile hemen hemen herşey kombinlenir.Kahverengi ayakkabılar ile turuncuya bakan kahverengi (camel ) bir eşarp gayet güzel olur bence.
Hem sonbahar renkleri gibi olur.
siyahı manken giymiş ama çok kötü durmuş bence. birbirlerine hiç yakışmamışlar.
Manken becerememiş te ondan. Benim yorumu gözünüzde bi canlandırın.pudra pembesi de açık renk olduğundan pek içime sinmiyor sanjki çok soluk gözükecekmişim gibi. ama kahverengi aklıma gelmemişti hiç. evdekilele bir kıyaslama yapıcam uyar inşallah.
evet maalesef dümdüz olucam hepsi krem olursa. camel çok sırıtır gibi vizon gibi bir renk daha iyi lacak sanırım.
siyahı manken giymiş ama çok kötü durmuş bence. birbirlerine hiç yakışmamışlar.