• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı eşarp

ogretmenimki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
316
108
133
34
İstanbul
biliyorum burası yeri değil ama bana da bu dert oldu. benim bu şekilde krem rengi elbisem var ve ben ne renk giyeceğimi bilmiyorum ayakkabı eşarp olarak. yardımcı olun lütfen krem rengine yine kremden başka bir şey yakıştıramıyorum :(

Eklentiler

• $vbig1.1.webp
    $vbig1.1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 194
biliyorum burası yeri değil ama bana da bu dert oldu. benim bu şekilde krem rengi elbisem var ve ben ne renk giyeceğimi bilmiyorum ayakkabı eşarp olarak. yardımcı olun lütfen krem rengine yine kremden başka bir şey yakıştıramıyorum :KK43:
Pudra pembesi , kahve renginin her tonu

Hepsini krem rengi giyersen dümdüz olursun. Ciddiyim.
Krem rengi ile hemen hemen herşey kombinlenir.Kahverengi ayakkabılar ile turuncuya bakan kahverengi (camel ) bir eşarp gayet güzel olur bence.
Hem sonbahar renkleri gibi olur.

lacivert ya da turkuaz güzel gider. ama turkuaz ayakkabı sık kullanılmaz. her şeye gitmez

Elbiseniz tek renk olduğu için rahatlıkla desenli bir eşarp örtebilirsiniz. Bordo tonlarında içinde turuncu, kahverengi, pudra gibi renkleri barındıran karışık bi eşarp güzel olur. Ayakkabı olarak bordo veya siyah.

Pudra pembesi , kahve renginin her tonu
pudra pembesi de açık renk olduğundan pek içime sinmiyor sanjki çok soluk gözükecekmişim gibi. ama kahverengi aklıma gelmemişti hiç. evdekilele bir kıyaslama yapıcam uyar inşallah.

Hepsini krem rengi giyersen dümdüz olursun. Ciddiyim.
Krem rengi ile hemen hemen herşey kombinlenir.Kahverengi ayakkabılar ile turuncuya bakan kahverengi (camel ) bir eşarp gayet güzel olur bence.
Hem sonbahar renkleri gibi olur.
evet maalesef dümdüz olucam hepsi krem olursa. camel çok sırıtır gibi vizon gibi bir renk daha iyi lacak sanırım.
siyahı manken giymiş ama çok kötü durmuş bence. birbirlerine hiç yakışmamışlar.

krem reng açık bir ton olduğu için koyu olan her renk hoş durur ...pastel olsun dersen pembe tonler koyu olsun dersen kahve tonlar hoş olur...

pudra pembesi de açık renk olduğundan pek içime sinmiyor sanjki çok soluk gözükecekmişim gibi. ama kahverengi aklıma gelmemişti hiç. evdekilele bir kıyaslama yapıcam uyar inşallah.

evet maalesef dümdüz olucam hepsi krem olursa. camel çok sırıtır gibi vizon gibi bir renk daha iyi lacak sanırım.

siyahı manken giymiş ama çok kötü durmuş bence. birbirlerine hiç yakışmamışlar.
Manken becerememiş te ondan. Benim yorumu gözünüzde bi canlandırın.

Back
X