- Konu Sahibi pinktomato
en iyi ve uygun fiyatlı ayakkabıları nerelerden alıyorsunuz? :118:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım anadolu yakasında viaportta bulabilirsin belki
kızlar trend yolla markafoniyide takip edin bayağı alışveriş yapan oluyor o sitelerden ..
arkadaşlar ayakkabı delisi biri olarak size istanbulda bikaç yer söyleyeceğim...
birincisi shoetek bagdat caddesınde mıdpoıntın yanında ve herşey 50 tl botlar 65tl ...(karşıda da mağazası var)
2.si kadıköyde bahariyeden yukarı çıkarken ilk sağdan dönuldugunde sağda kalan ÇAKIN die bılınmedık hatta bu ayakkabıların burda ne işi var diyebileceğiniz bi yer çok ama çok ucuza tek kalmış fuar ayakkabıları,marka ayakkabılar bulunuyor...onun tam karşısında ENES var orda da zmanın modasına uygun bulabilirsiniz fakat botlar konusunda pek ii sayılmaz ...
2.si umranıyeye giderken hisar hospitalıuma gider gibi giderken beymenın outleti var ordada süper ayakkabılar var...
ayrıca ocak sonu ve ağustos başı genelde zara,accessories'de(bu sene saten 17tlye babet aldım) ,nıne westte(gecen sene 29a süper siyah bı babet aldım) cok buyuk ındırım oluo bu kıyafetlerdede gecerlı...tavsiye ederım ...umarım yardımcı olmuşumdur...
kızlar bu shoetek in avrupa yakasındaki mağazası nerede bilen var mı?
eheheh kız bitanesi benim bankanın hemen altında var, merterdegelirsen götürürüm
![]()