ayakkabı indirim,kampanya ve outletleri?

ilk ben yazayım.. arkadaşlar maskonun karşısında aykosan diye bir yer var,açıkçası zor bir yerde, içinde vib stok tu yanlış hatırlamıyorsam adı mağazanın, kimsede göremeyeceğiniz ayakkabılar o kadar uygun fiyata ki..çok büyük bir yer,kayboluyorum bazen odalar arasında ben kesin tavsiye ediyorum , meraklı olanlar bu bahsettiğim mağazayı biliyordur zaten.. klasik ayakkabıda tek geçerim burayı,farklı ve ucuz..
bir de spor ayakkabı olarak , nike haramidere outlette süperrr ucuz nikelar bulabilirsiniz.aklınızda olsun :97:

İstanbul'da ne güzel seçeneğiniz çok..
Antalya'da tek bir ucuz kaçış noktam var: Deepo Outlet alışveriş merkezindeki Nine West mağazası..sezon bitince ayakkabılar 19-29-39-49 TL dan satılıyor, harika şeyler bulabiliyorsun

Bir de sezon sonunda mutlaka sevdiğim markaları dolaşırım, ihtiyacım olmayan ürünleri sezon sonunda alırım, böylesi daha hesaplı oluyor

kızlar izmirde varmı peki?? ayy çok aciill lazım bana böyle yerler.. Nişan için ayakkabı arıyorum!!

izmirde foruma veya agoraya bakabilirsin tatlım..ksk çarşıda veya kemeraltında uygun ve bol çeşit bulabilirsin..
ben üni.deyken günlük ayakkabılarımı balçovada bir ayakkabıcı vardı oradan alırdım..erbil süel'den farklı renklerde ve derilerde çizmeler almıştım..bir de spor botlarımı(harley) kemeraltından almıştım..
bu arada ben bilmiyorum ama nette izmir ayakkabıcılar sitesi diye çıkıyor,belki orada da ist.daki site(aykosan) gibi uygun ve güzel ürünler vardır,telefon et,sor farklı abiye ayakkabı satışları vardır belki..

kızlar trend yolla markafoniyide takip edin bayağı alışveriş yapan oluyor o sitelerden ..

kızlar trend yolla markafoniyide takip edin bayağı alışveriş yapan oluyor o sitelerden ..

ben limangodan (o da indirim çekleri var diye) alışverişler yaptım ama ayakkabı hiç almadım..
memnun muyum?çok da değilim hepsi made in p.r.c. ürünlerin,bir de hem pahalı hem de çok geç geliyor .. designed in italy,made in prc yazıyor çoğu yabancı ve kaliteli dediğimiz markalarda.. indirim çekleri olmasa almazdım şahsen..outletlerini bulup almak daha mantıklı..
bir de ayakkabıyı netten almak bana çok doğru gelmiyor, kiminin kalıbı dar,kiminin dikişi kötü çıkar,kiminin fotosuyla aynı olmaz belki.. ben deneyip de alma taraftarıyım..

bu arada uygun ayakkabılar için ikitellide deposite outlet var,pek bilinmiyor ama orada da markaların outletlerinde çok güzel ve ucuz ayakkabılar var..

markafoniden birkaç ayakkabı aldım ben 200-300 liralık kaliteli ayakkabılar bile indirimli oluyor
benim ayak numaram 35 bazen 36 da oluyor ve 35 numara ayakkabı bulamamaktan yakınıyordum bu sitede buluyorum
bir sorunla da karşılaşmadım şükür

arkadaşlar ayakkabı delisi biri olarak size istanbulda bikaç yer söyleyeceğim...
birincisi shoetek bagdat caddesınde mıdpoıntın yanında ve herşey 50 tl botlar 65tl ...(karşıda da mağazası var)
2.si kadıköyde bahariyeden yukarı çıkarken ilk sağdan dönuldugunde sağda kalan ÇAKIN die bılınmedık hatta bu ayakkabıların burda ne işi var diyebileceğiniz bi yer çok ama çok ucuza tek kalmış fuar ayakkabıları,marka ayakkabılar bulunuyor...onun tam karşısında ENES var orda da zmanın modasına uygun bulabilirsiniz fakat botlar konusunda pek ii sayılmaz ...
2.si umranıyeye giderken hisar hospitalıuma gider gibi giderken beymenın outleti var ordada süper ayakkabılar var...
ayrıca ocak sonu ve ağustos başı genelde zara,accessories'de(bu sene saten 17tlye babet aldım) ,nıne westte(gecen sene 29a süper siyah bı babet aldım) cok buyuk ındırım oluo bu kıyafetlerdede gecerlı...tavsiye ederım ...umarım yardımcı olmuşumdur...

Bağdat caddesindeki shotek ten 3 çift aldım bütün ayakkabılar 50 tl ve çok kaliteli hepsi.

eheheh kız bitanesi benim bankanın hemen altında var, merterde gelirsen götürürüm

kız buralara da mı takılırdın sen? ben de bankacıyım biliyosun değil mi?merter tarafı da bizim bölge,izin dönüşü aynı şubeye düşmeyelim
modellerine baktım shoetekin internetten,gayet hoş görünüyorlar,ama denemeden almam,zaten o tarafa geleceğim bir ara,süper mağazalar var o taraflarda :81:

eveeet merterdeki shoetek in mağazasına da gitmiş bulunmaktayım,çok güzel ayakkabılar var.. çok kaliteli mi?değil fakat hepsi çok güzel ve alınası.. herşey 50 tl ve pek satılmayanlar 35 tl.. ben normalde 37 giyerim ama kalıpları dar olan ayakkabılardan denedim 39 olan vardııı..
yani denemeden almak risk olabilir. ama modelleri tuttum,her ne kadar sitesinde görüldüğü gibi dikişleri fln kaliteli durmasa da muadili ayakkabılar inci,desa vs.de 60-70 ten aşağı değil..

bu arada dün karşıdaydık (anadolu) ve optimum outlete de girdik,mahşeri bir kalabalık vardı..ben ilk kez gittim,outlet cennetiymiş,kalabalık olması dışında çok beğendim,tekstil kadar ayakkabıcıların da outletleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…