• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı seçimi..

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
$N213-300x300.webp$N215-300x300.webp$N214-300x300.webp$N210-300x300.webp$N211-300x300.webp
yaz için platform ayakakbı alacağım bir tane genel de kot pantolon altına giyeceğim bir türlü karar veremiyorum sizce bu model nasıl kot pantolon altına günlük için yani. bir de sizce fiyatı nasıl 60 tl bu ayakkabı için yani fiyatı nasıl sizce.

neden hiç ayakkabıya yapmadınız ki amaa.....

Bence günlük bir model değil bu.Kot altına giymek için daha sade modeller seçebilirsin.Ve daha renkli modeller yaza daha çok uyar.

Bence günlük bir model değil bu.Kot altına giymek için daha sade modeller seçebilirsin.Ve daha renkli modeller yaza daha çok uyar.

teşekkür ederim yorumun için canım ya ben de yaz için genelde kıyafetlerim çok renkli olduğu için beyaz olsun diye düşünmüştüm

teşekkür ederim yorumun için canım ya ben de yaz için genelde kıyafetlerim çok renkli olduğu için beyaz olsun diye düşünmüştüm

Beyaz olur tabi de bu biraz abiyemsi bi model.
Yaz için kot altına bu modeller daha hoş bence.

$dolgu-topuk-ayakkabi-f0d0a9.webp$58203359.webp

tek olarak ayakkabilarin hepsi cok guzel cnm :) asil sorun kombinlemeye gelince:))genel konusmak dogru olmaz mesela bu aykkabi her giycegin kiyafetle uyar diyemem ben:)diger elbiselere gore ayakkabi secimi yaparim ben:) ayyakkabiya gore giyinmem:)ama ilk resimdekiyle bu son koydugum resim arasinda hangisi daha dogru olur dersen bence ikinciki su siyah beyaz olani:)

tek olarak ayakkabilarin hepsi cok guzel cnm :) asil sorun kombinlemeye gelince:))genel konusmak dogru olmaz mesela bu aykkabi her giycegin kiyafetle uyar diyemem ben:)diger elbiselere gore ayakkabi secimi yaparim ben:) ayyakkabiya gore giyinmem:)ama ilk resimdekiyle bu son koydugum resim arasinda hangisi daha dogru olur dersen bence ikinciki su siyah beyaz olani:)

evet canım aynen benim de işte kıyafete uydurma problemim var o yüzden bir türlü karar vermedim gitti sadece beyaz mı olsun yoksa alttaki gibi beyaz siyah ağırlığında mı yaza beyaz pantolon fala düşündüğüm için genelde siyah beyaz daha uygun geldi ama normal jean giyersem de beyaz şart şimdilik bir tane alabilirim ben de .)

evet canım aynen benim de işte kıyafete uydurma problemim var o yüzden bir türlü karar vermedim gitti sadece beyaz mı olsun yoksa alttaki gibi beyaz siyah ağırlığında mı yaza beyaz pantolon fala düşündüğüm için genelde siyah beyaz daha uygun geldi ama normal jean giyersem de beyaz şart şimdilik bir tane alabilirim ben de .)

$YAZLK-~1.webp
cnm siyah her ikisinide uyar diye dusunuyorum:) resmdeki gibi ustteki en sagdaki resimdeki gibi ayyakkabin yoksa bi dusunebilirsin:)

$2PUZY01R054004_1_large.webp$2PUZY01R054004_2_large.webp$2PUZY01R049006_1_large.webp$2PUZY01R049006_2_large.webp
bu modelleri buldum bir de bunlar nasıl sizce ?

Back
X