- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç beğenmedim bunu(
Bence günlük bir model değil bu.Kot altına giymek için daha sade modeller seçebilirsin.Ve daha renkli modeller yaza daha çok uyar.
Beyaz olur tabi de bu biraz abiyemsi bi model.
Yaz için kot altına bu modeller daha hoş bence.
Eki Görüntüle 393582 Eki Görüntüle 393581
tek olarak ayakkabilarin hepsi cok guzel cnm :) asil sorun kombinlemeye gelince:))genel konusmak dogru olmaz mesela bu aykkabi her giycegin kiyafetle uyar diyemem ben:)diger elbiselere gore ayakkabi secimi yaparim ben:) ayyakkabiya gore giyinmem:)ama ilk resimdekiyle bu son koydugum resim arasinda hangisi daha dogru olur dersen bence ikinciki su siyah beyaz olani:)
evet canım aynen benim de işte kıyafete uydurma problemim var o yüzden bir türlü karar vermedim gitti sadece beyaz mı olsun yoksa alttaki gibi beyaz siyah ağırlığında mı yaza beyaz pantolon fala düşündüğüm için genelde siyah beyaz daha uygun geldi ama normal jean giyersem de beyaz şart şimdilik bir tane alabilirim ben de .)
Eki Görüntüle 397559
cnm siyah her ikisinide uyar diye dusunuyorum:) resmdeki gibi ustteki en sagdaki resimdeki gibi ayyakkabin yoksa bi dusunebilirsin:)
Eki Görüntüle 397559
cnm siyah her ikisinide uyar diye dusunuyorum:) resmdeki gibi ustteki en sagdaki resimdeki gibi ayyakkabin yoksa bi dusunebilirsin:)
evet cnaım ya bu fikir öneri çok iyi oldu cidden teşekkür ederim .)
rica ederim cnm:)yeni ayakkabini alinca bi resmini ekle oke:)
eklerim tabi canım buraya bakarsın sen de :)