Ayakkabı sıkmasından dolayı su toplanması konusunda yardım

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhaba site sakinleri.. Benim sorunum bu.. Dün ayakkabımın ayagımı sıkmasından dolayı baş ayak parmağım su toplamış şimdi farkettim ve ben çok rahatsız oluyorum, iyileşme sürecini hızlandıran bir yöntem biliyor musunuz? Patlatsam iyi olur mu ? Nefret ediyorum ya off :(

patlatmasan sanırım iyleşene kadar acı verir,en azından 1 gün çekersin..baş parmağına peçete filan sarıp ayakkabını giyersen daha az acıtır....

Son düzenleme:
kesinlikle patlatma!Çünkü kendi patlayacak emin ol su akacak orası kuruyup ölü deriye dönüşecek kuruyanları elinle alacaksın...Patlatırsan çok fena yanar ve mikrop kapar..En fazka 2-3 günde iyileşecek..:45:

bu olay benim topuk kısmımda oluyor.ben patlatıp batikar diye bir ilaç var 5 tl falan eczanelerde satılıyor.patlatıp batikar sür yavaş yavaş kabuk tutup geçiriyor canımm.Ben öyle yapıyorum :34:

senin kapalı ayakkabıda olmuş benim ayağım açık ayakkabıda su topluyor...:52:Her şey vuruyor ne iş anlamadım..:35:Ben de dolgu topuk hastasıyım..Naapiim ara vererek giyiyorum...:50:

di-P3D6.jpg

di-8HIS.jpg

Hastasıyım yanında olamasamda hastasıyım benim olsanda hastasıyııııııımmm!Dolgu topuk hastasıyım...

Eğer ayağınızı sıkan bir ayakkabınız varsa bir poşete koyup buzlukda bir gece bekletin
Hımm öncesinde sıkın bölgeye kolonyalı pamuk koyun
Sonra giyip soğukken evin içinde dolaşın
İşe yarıyor
Annam bütün sıkan ayakkabılarına aynı işlemi yapıyor :52:

aynı sorun bendede var yeni aldığım ayakkabı mahfetti beni ya ne parmakbıraktı nede topuk buzluğa koydum başedemedim
hayır ayağım iyileşene kadar başka ayakkabıda giyemiyorum

senin kapalı ayakkabıda olmuş benim ayağım açık ayakkabıda su topluyor...:52:Her şey vuruyor ne iş anlamadım..:35:Ben de dolgu topuk hastasıyım..Naapiim ara vererek giyiyorum...:50:

di-P3D6.jpg

di-8HIS.jpg

Hastasıyım yanında olamasamda hastasıyım benim olsanda hastasıyııııııımmm!Dolgu topuk hastasıyım...

ilk ayakkabıyı cok begendım nerden alabılırım bundannn

Hepinize çok teşekkür ediyorum.. :16:
Benim ayakkabılarım açık burunlu babet yani 2 parmağım gözüküyor ucundan, ayakkabı biraz küçük geldi hani nasıl desem sıktı baş parmağımın dış tarafını. O şekil yani. Ama çok sagolun hepiniz :16:

Back
X