Ayakkabi sorunsalı

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba kızlar aldığım ayakkabida bile sorun yaşarken ben nasıl ilerleyecegim bu hayatta ?

Son parama kuzenimin nişanı için ayakkabı alayim dedim leylek gibi oldum aynı çok pismanim aldigima elbisemin altına giyince uzayli gibi oluyorum boyum uzundu zaten bir de bunu giyince :( kızlar kesemez miyim ben bu ayakkabıyı kisaltamaz miyim ? Ayakkabida bile şansım yok :(

Ayakkabı aynı söyle https://www.askmoda.com/Bianca-Patent-Leather-Platform-Topuklu-Ayakkabi-Siyah,PR-9404.html

3380 tele değil demi?:110:
Bu arada sen giyince çirkin sanıyor olabilirsin ama karşıdan güzel görünüyordur. Bende de öyle his oluyor.

HayiHay
İade edin. Ayakkabıya bu parayı vermediniz değil mi?
Hayır hayır resmini koymak icin. İade filan almazlar değişim yapmak istesem zaten anca bunu cikartdim onca ayakkabı içinden değişecek ayakkabı yok başka adamlar ellerindekini cikarttiriyordu indirim indirim diye aldım napiyim :(

Ay yüreğime inecekti , topuğundan önce fiyata gitti aklım ...

Valla 30 tl ye aldıysanız , ayakkabı tamiratı için götürseniz İnanın daha fazlasını alır sizden , içinize sinmediyse değiştirin ayakkabıyı öyle bir şansınız Yok mu ? Ya da aynı fiyata size uygun bir ayakkabı alın

3380 tele değil demi?:110:
Bu arada sen giyince çirkin sanıyor olabilirsin ama karşıdan güzel görünüyordur. Bende de öyle his oluyor.

Evdekiler hiç begenmedi ben denerken boydan aynasi yoktu çok uzun olmusum leylek gibi onun için kaldım böyle.

Polemik kokan hareketler bunlar.Hiç güleceğim yoktu :) çıkın bambiye deichmanna falan 100liraya alın gönlünüze göre birşeyler. Son 3bin lirayı bu ayakkabıya vermek afedersiniz de saçmalık yani.

Ay yüreğime inecekti , topuğundan önce fiyata gitti aklım ...

Valla 30 tl ye aldıysanız , ayakkabı tamiratı için götürseniz İnanın daha fazlasını alır sizden , içinize sinmediyse değiştirin ayakkabıyı öyle bir şansınız Yok mu ? Ya da aynı fiyata size uygun bir ayakkabı alın

Mağaza elindekileri indirimle veriyordu o kadar taradim bunlari cikardim degisecek bile düzgün ayakkabı yoktu iadede almazlar adam zaten elindekileri çıkarıyor :(

Polemik kokan hareketler bunlar.Hiç güleceğim yoktu :) çıkın bambiye deichmanna falan 100liraya alın gönlünüze göre birşeyler. Son 3bin lirayı bu ayakkabıya vermek afedersiniz de saçmalık yani.

Yok arkadaşım resmini görün diye koydum kendi ayakkabimin resmini yukleyemedim siteye 100tl olsa en güzel ayakkabiyi alirdim zaten

Back
X