- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Bende ayni seyi soyledim yarin aldigi yere goturup durumu anlatacskcunku kalitesiz malzeme zehirli malzeme kullaniyolar diyolardi
Peki aldiginiz yere gotrdunuzmu ayakkabiyi kabul etmezlerse iade yada degisimi benmi abartiyorum bilmiyorum ama hastaneye git belki rapor verirler dedim ama kararsiz kaldikTirnagi mi batmis?
Ben de boyle cakma bi new balance almistim orjinalinin aynisi 50 liraya bulunca kendime engel olamadimayakkabi beyazdi, giydim disari ciktim yarim saat yurudum ayakkabinin ust file kismi kipkirmizi kan olmuş. Tirnagim batmiş ayakkabi yuzunden o kadar kanamis ki ayakkabinin ustune kadar cikmis. Baska ayakkabi giydim olmadi kanamadi yine onlari giydim yine kanadi
Problem cikardilarmi peki?Aldiginiz yere goturun iade edin...benzeri basima geldi
Problem cikarmadan aldilar.Problem cikardilarmi peki?
Anladim tesekkur ederimProblem cikarmadan aldilar.
Kan malesef ayak altinda kizariklik ve yanma var bilindik bir firma ama nasil boyle birsey oldu anlamadik bir kac defa daha almistik ayni yerden ama boyle birsey olmamisti tirnaklarinin ici bariz kanAyakkabıyı aldığınız yer köklü kurumsal bir firma ise alırlar. Olumlu dönüt alamazsanız şikayetvar a da yazabilirsiniz. Ama kurumsal değilse iade alacaklarını sanmıyorum. Çok kötü boyamış umarım boyadır kan değil değil mi?
Hakkınızı arayın muhakkak geçmiş olsun. Bahsettiğim siteden de yazın.Kan malesef ayak altinda kizariklik ve yanma var bilindik bir firma ama nasil boyle birsey oldu anlamadik bir kac defa daha almistik ayni yerden ama boyle birsey olmamisti tirnaklarinin ici bariz kan
Cok tesekkur ederim yarin ugrascam bu konuyla sikayette edecegm gerekirse tuketici haklarinada gidecegmHakkınızı arayın muhakkak geçmiş olsun. Bahsettiğim siteden de yazın.
Ben goturmedim vallahi aklima da gelmedi. Sonucta cakma ve dandik ayakkabiydi yani kabul ederek almistimPeki aldiginiz yere gotrdunuzmu ayakkabiyi kabul etmezlerse iade yada degisimi benmi abartiyorum bilmiyorum ama hastaneye git belki rapor verirler dedim ama kararsiz kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?