ayakkabı tavsiyesi

handeyildizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
15
0
86
İstanbul
arkadaşlar son 6 aydır kendimi çok salıvermiştim, ama son birkaç aydır hayatımda bazı şeyleri değiştirmeye başladım. yeni bir eve taşındık eşimle, biraz şehir dışında sayılır (kurtköy). şimdi kendimi spora verdim ve çok iyi hissediyorum artık kendimi. :34:

spor salonumdan hocam bana iki ayakkabı önerdi. biri reebok'un easytone bir modeli diğeri is puma'dan bodytrain. ama hem arkadaş tavsiyesiyle hem de modelleri daha güzel olduğu için bodytrain almaya karar verdim ve çok çok memnun kaldım. tabanı çok hafif ve çok rahat bi ayakkabı. kalçalarımı ve bacaklarımı çok iyi çalıştırıyor.

bende şu modeli var,

womens-puma-bodytrain-mesh-2.jpg

pilatese başlayan arkadaşlarıma tavsiye ederimmm

çok güzel valla bende almayı düşünüyorum sen kaç paraya aldın pek ucuz değiller diye biliyorum

canım ben 160TL'ye aldım. çok ucuz değil, ama inan verdiğin paraya değiyor. daha önce ucuza kaçıp slazenger almıştım ama iki günde parçalandı. şimdi içim daha rahat.

bi de outlet puma'lara bakmak lazım orda belki daha ucuza vardır

decathlon var ankarada. spor magazaları içinde en kalitelisi. bilemiyorum türkiye'de hangi şehirlerde var. internet satışı yok. ama yolunuz düşerse bir bakın. oltadan patene giysiden kayak malzemesine atkı bereden ayakkabıya pilates topundan jimnastik aletlerine kadar bisiklet dagcılık malzemeleri vs vs vs aklınıza ne gelirse var.

Back
X