Ayakkabı yaptırmak

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.359
498
37
Merhaba . Ayakkabı nerelerde yaptırılır avantajı -dezavantajlari nelerdir biliyor musunuz ?

Annemin kuzeninin kızı var 9 yaşında .
Lösemi malesef
Resim yapmayı çok seviyor çoğu kız çocuğu gibi prenses çizgi filmlerine, kıyafetlerine , eşyalarına düşkün .

Büyüyünce moda tasarimcisi olacakmış. Çizdiği ayakkabılardan birini ve bir kiyafeti yaptırmak istiyoruz süpriz olarak. Hem moral olur.
Kıyafet için terzi bulduk ama ayakkabıyi nasıl yaptırıriz bilmiyoruz .
Almak değil tamamen kendi yaptığına benzer bir şeyi yaptırmak istiyoruz . Aynı model aynı renkler . İlk hayata geçen tasarımları olsun diye .

Allah sifa versin. Gelin, nişan ayakkabisi satan yerlere sorun onlarin tasarimcilari vardir belki, oralarda yaptirabilirsiniz.

Hiç bir bilgim yok ama tahmin yürütüyorum , umarım bir yol gösterir .

Ayakkabı tasarım kursları ve yine konu ile ilgili tasarım/üretim üniversite bölümleri var . Buradaki öğrenci ya da kursiyerler bence böyle bir teklifi geri çevirmez .

Kuzene sevgilerimle.

ayakkabı imalathane ve fabrikaları vrdır mutlaka bulundugunuz yerde..
yaşıyacagı sevinci düşünemiyorum çok iyi fikir

Çok güzel düşünmüşsunuz inss yaptırabilirsiniz çok sevinecektir yavrucak inss oda sağlığına kavuşur geçmiş olsun

beyazıtta ayakkabı imalatçısı dolu idi bir zamanlar üni nin karşısından arka sokaklara girdiğinizde bir sürü vardı hatta bir sinema vardı orda duruyor mu bilmiyorum ama onun yanındaki sokaktan aşağı salındığınızda hep ayakkabı imalatçısıydı oralar..

Hangi şehirdesiniz defnehan?

o sinema kapandı malesef.çemberlitaş sinemasından bahsediyorsunuz sanırım.ayakkabı imalatçıları hala duruyor ama tasarım yaparlar mı bilemem.çünkü,fabrikasyon usulu çalışıyorlar.hazır kalıp,hazır taban gibi.

ama fatihte ısmarlama ayakkabı yapan bir yer var.özellikle gelinlik ve abiye üzerine çalışıyor.bana yakın konu sahibi isterse,onun için gidip öğrenebilirim,şartlarını.

gerçi,konu sahibi de ortalarda yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…