Çok teşekkür ederiz =)Konu yukarida kalsin diye yaziyorum bi fikrim yok
Ama ne kadar guzel dusunmussunuz eminim cok mutlu olur
Merhaba . Ayakkabı nerelerde yaptırılır avantajı -dezavantajlari nelerdir biliyor musunuz ?
Annemin kuzeninin kızı var 9 yaşında .
Lösemi malesef
Resim yapmayı çok seviyor çoğu kız çocuğu gibi prenses çizgi filmlerine, kıyafetlerine , eşyalarına düşkün .
Büyüyünce moda tasarimcisi olacakmış. Çizdiği ayakkabılardan birini ve bir kiyafeti yaptırmak istiyoruz süpriz olarak. Hem moral olur.
Kıyafet için terzi bulduk ama ayakkabıyi nasıl yaptırıriz bilmiyoruz .
Almak değil tamamen kendi yaptığına benzer bir şeyi yaptırmak istiyoruz . Aynı model aynı renkler . İlk hayata geçen tasarımları olsun diye .
Merhaba . Ayakkabı nerelerde yaptırılır avantajı -dezavantajlari nelerdir biliyor musunuz ?
Lösemi malesef
Resim yapmayı çok seviyor çoğu kız çocuğu gibi prenses çizgi filmlerine, kıyafetlerine , eşyalarına düşkün .
Büyüyünce moda tasarimcisi olacakmış. Çizdiği ayakkabılardan birini ve bir kiyafeti yaptırmak istiyoruz süpriz olarak. Hem moral olur.
Almak değil tamamen kendi yaptığına benzer bir şeyi yaptırmak istiyoruz . Aynı model aynı renkler . İlk hayata geçen tasarımları olsun diye .[/QUOT
Mesaj atamadım nette yapan yerler var. Özel sipariş üzerine yapıyorlar.
Lösemi malesef
Almak değil tamamen kendi yaptığına benzer bir şeyi yaptırmak istiyoruz . Aynı model aynı renkler . İlk hayata geçen tasarımları olsun diye .[/QUOT
Mesaj atamadım nette yapan yerler var. Özel sipariş üzerine yapıyorlar.
beyazıtta ayakkabı imalatçısı dolu idi bir zamanlar üni nin karşısından arka sokaklara girdiğinizde bir sürü vardı hatta bir sinema vardı orda duruyor mu bilmiyorum ama onun yanındaki sokaktan aşağı salındığınızda hep ayakkabı imalatçısıydı oralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?