Ayakkabılar çok güzel:)

hepsı cok guzel tasarımlar... bayıldım.. paylasımın ıcın tsk..

siparişlerim geldi nihayet, fotolardakinin aynısı:)
çok kaliteli, Bayıldımm üçünede iyki almışım yaaa:))

Bizzat giydim kullandım, bu nedenle almayı isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum:)

Merhaba arkadaşım=] ayakkabılarına bayıldım hasta bi şekilde topuklu olmadan yapamıyorum :) aldığın ürünlerin fotolarını kendin çekip yüklemeni istesem çokmu şey istemiş olurum lütfen bi çok kez netten alışverişte hüsrana uğradım

sipariş verenler kargo parası ne kadar verdiniz kızlar?

ben de baktım cok begendiklerim oldu ama, içlerinden markaları gözükenlere google'da baktım markalarla ilgili hiçbişey çıkmadı, ben de hiç bilmediğim bi markayı alıp bu kadar para vermem, fiyatlar pahalı değil ama, neyse alıym kötü çıkarsa da önemli değil verdiğim 3 kuruş para zaten denicek kadar da ucuz değil, internetten alışveriş pek aşina oldugum bi olay da değil zaten mağaza olsaydı ve satılsaydı kesin alırdım ama

siparis verdim bakalim 15 gun sonra elimde olacakmis..
ona gore yorum yazarim kaliteli kalitesiz diye..

''lolişin dünyası'' adlı sayfa Çin malı ayakkabıları 12-13 dolara alıp 80-90 liraya usulsüz yoldan satan bir zihniyetin ürünüdür.Lütfen bu sayfaya inanmayın!

diye bir sayfaya rastladım

bu ayakkabıların daha güzelleri ve gerçekten kalitelileri nerdeyse hergün markafonide oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…