ıslatıp suyu sıkılan gazete kağıtlarını ayakkabının içine yerleştirip biraz bekletebilirsin..ben bunu yaptığımda işe yaramıştı ama ayakkabılarım gerçek deri olduğu için deride leke yapmıştı..
ıslatıp suyu sıkılan gazete kağıtlarını ayakkabının içine yerleştirip biraz bekletebilirsin..ben bunu yaptığımda işe yaramıştı ama ayakkabılarım gerçek deri olduğu için deride leke yapmıştı..
Geçen sene bi ayakkabı beğendim gittim 38 i kalmamış 37 aldım,o an çok rahattı..biraz giymeye başladığımda yanlardan ve önden acayip sıktığını farkettim ,ayakkabı aldığım yere gidip kalıba sokmasını istedim..1 gün boyunca kalıpta kaldı ama genişlemedi..Gazete yönteminide kendim denedim evde benim ayakkabımda hiç bi işe yaramamıştı..
konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama çok sevdiğim topuklu ayakkabılarım ayağımı sıkıyor.genişletip büyütebilmem için bi önerisi olan var mı????
canım arkadaşlar dogru söylemişler ama eksikk anlatmışlar.Ayakkabıya gazeteleri ıslatıp ıslatıp top haline getirip içine tıka basa koyacaksın açılmasını istedigin yerlere daha çok sıgdırmaya çalış.ayakkabıyı iyice şişirdikten sonra torbaya koyup buzluga atacaksın.1 gün bekleteceksin.ertesi gün hemen giymen gerekiyorsa bana sövme diye onuda söyliyimgazeteler içinden çıkmayacagı için sen kurutma makinesini tutup buzları eriteceksin.şoklama yapacaksın böylece ayakkabılar genleşecek...ben yaptım birkaç defa.2 numara genişlettim.umarım işine yarar.
canım arkadaşlar dogru söylemişler ama eksikk anlatmışlar.Ayakkabıya gazeteleri ıslatıp ıslatıp top haline getirip içine tıka basa koyacaksın açılmasını istedigin yerlere daha çok sıgdırmaya çalış.ayakkabıyı iyice şişirdikten sonra torbaya koyup buzluga atacaksın.1 gün bekleteceksin.ertesi gün hemen giymen gerekiyorsa bana sövme diye onuda söyliyimgazeteler içinden çıkmayacagı için sen kurutma makinesini tutup buzları eriteceksin.şoklama yapacaksın böylece ayakkabılar genleşecek...ben yaptım birkaç defa.2 numara genişlettim.umarım işine yarar.
aklıma yattıteşekkürederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?