• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevdiğini söylüyor ama yalnız bırakıyor,hep yalan söylüyor.

Sultanss_000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
6
1
1
18
Eşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum

Böyle aşırı kapında yatıyorum ölüp ölüp bitiyorum diyenden ne koca olur, ne baba olur, ne de adam olur
Aşırılıklar her zaman halı altıdır asıl olanı gizler
Devam eder misin etmez misin bilemem ama bu adamı baba yapma
3 5 böyle gel git yaparsın hevesi bitene kadar ya da sen pes edene kadar

Eşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
Haftasonlarını sürekli mi ayrı geçiriyor? Arada çiftlerin özel alanları olması gerektiğine inanıyorum ben. Bazen ben haftasonumu arkadaşlarımla geçirmeliyim bazen o. Bazen de birlikte. Ama sürekli birlikte birlikte bence no yani

Böyle aşırı kapında yatıyorum ölüp ölüp bitiyorum diyenden ne koca olur, ne baba olur, ne de adam olur
Aşırılıklar her zaman halı altıdır asıl olanı gizler
Devam eder misin etmez misin bilemem ama bu adamı baba yapma
3 5 böyle gel git yaparsın hevesi bitene kadar ya da sen pes edene kadar
Çocuk düşünmüyorum mutlu bir evliliğim olana kadar ona karşı sevgim var kendi içimde bitirmeye çalışıyorum soğuyarak değişmezse boşanıcam dayanamıyorum sürekli eşini bilsin diye söylenmekten üzüldüğüm konuları dile getirmekten ve tekrar yaşanmasından, kendisi baba olmayı çok istiyor ama ilk önce evliliğini bilmesi gerekiyor çok çıkmazdayım sevgim olmasaydı keşke

Haftasonlarını sürekli mi ayrı geçiriyor? Arada çiftlerin özel alanları olması gerektiğine inanıyorum ben. Bazen ben haftasonumu arkadaşlarımla geçirmeliyim bazen o. Bazen de birlikte. Ama sürekli birlikte birlikte bence no yani
Sürekli bana söz veriyor ve o gün geliyor evden çıkmam gerek diyip çıkıyor yalnız

Eve gelmeden de arkadaşıyla anlaşıyor o güne plan yapıyorlar eve gelince de bana söz verip heveslendiriyor bende erken kalkıp hazırlanıyorum çok bakımlı biriyim ama eşim sözünü tutmayıp çıkmanın evden bir yolunu buluyor

Herkes beni çok beğenir eşim güzel değil ama aşırı özgüvenli oldu beni ilgilendiğim için,

Ben herşeyi beraber yapmak çözmek istiyorum güzel bir evlilik bağlılık,beraber eğlenelim gezelim evde vakit geçirelim,her gün farklı aktiviteler yapalım ama hep yalnız kalıyorum evliliğim yalnız geçiyor

Çocuk düşünmüyorum mutlu bir evliliğim olana kadar ona karşı sevgim var kendi içimde bitirmeye çalışıyorum soğuyarak değişmezse boşanıcam dayanamıyorum sürekli eşini bilsin diye söylenmekten üzüldüğüm konuları dile getirmekten ve tekrar yaşanmasından, kendisi baba olmayı çok istiyor ama ilk önce evliliğini bilmesi gerekiyor çok çıkmazdayım sevgim olmasaydı keşke
Beylik laflar etmek istemem ama eşyalarını al git evi boşalt diyen adamı ilk sen bırakmazsan canın çok yanar
Adamın evi boşalt git diyecek sonra kapında 5 gün sürünecek potansiyeli var
Uç bunlar
Ben sevgi mevgi bilmem dışardan birinin görüşünü istiyorsan benim görüşüm adamın sevgisine güvenme olur

Sevgililikte kendisini size farklı göstermiş,evlilikte "Nasılsa evlendik." rahatlığına girmiş.Sizin boşanmanız için bir süre sevgililikte davrandığı gibi davranıp sonra eskiye haline dönmesi de bunı gösteriyor.Korkarım ki düzelmesi çok zor.Çocuk olursa daha da kötü olur.

Evlilik, birbirinizle en yakın arkadaş olabilmeyi gerektirir bence.
Öyle ki ben eşimle sohbet etmekten, vakit geçirmekten keyif alamasaydım ya da eşimle eğlenemeseydim buna bir son verirdim.
Hatta bunun tek taraflı olduğunu hissetseydim de aynı durum geçerli olurdu.
Maalesef siz de bunun tek taraflı olduğunu fark etmişsiniz ancak yine de bitirememişsiniz. Karşı tarafın değişeceğini hiç sanmıyorum. Kendinize bu haksızlığı neden yapıyorsunuz? Zamanınıza yazık değil mi?
Ayrıca ilk yoruma sonsuz katılıyorum. Aşırılıklar iyi değildir. Eş olsun, arkadaş olsun, konu iyi ya da kötü olsun, aşırı tepki verenden uzaklaşırım. Her şeyin dengelisi güzeldir. Sevginin de.
Kalbiniz bir önceki seferden daha fazla kırılmadan bence siz de artık bir son vermelisiniz. Çünkü karşınızdaki kişi siz affedince düzelecek değil, aksine arsızlaşarak daha fazla canınızı acıtacak birine benziyor.

Evlilik, birbirinizle en yakın arkadaş olabilmeyi gerektirir bence.
Öyle ki ben eşimle sohbet etmekten, vakit geçirmekten keyif alamasaydım ya da eşimle eğlenemeseydim buna bir son verirdim.
Hatta bunun tek taraflı olduğunu hissetseydim de aynı durum geçerli olurdu.
Maalesef siz de bunun tek taraflı olduğunu fark etmişsiniz ancak yine de bitirememişsiniz. Karşı tarafın değişeceğini hiç sanmıyorum. Kendinize bu haksızlığı neden yapıyorsunuz? Zamanınıza yazık değil mi?
Ayrıca ilk yoruma sonsuz katılıyorum. Aşırılıklar iyi değildir. Eş olsun, arkadaş olsun, konu iyi ya da kötü olsun, aşırı tepki verenden uzaklaşırım. Her şeyin dengelisi güzeldir. Sevginin de.
Kalbiniz bir önceki seferden daha fazla kırılmadan bence siz de artık bir son vermelisiniz. Çünkü karşınızdaki kişi siz affedince düzelecek değil, aksine arsızlaşarak daha fazla canınızı acıtacak birine benziyor.
Ayrılmaya çalıştığımda tam bitirdim dayanamıyorum diyorum bana sarılıp bırakma beni diye ağlıyor ve sözler veriyor sonrasında hep aynı senaryo yanımda da olmuyor yalnız hissettiriyor beni de bırakmıyor
Bu durum bana zarar veriyor.

Eşinizin yalancı olduğunu kendiniz söylemişsiniz konuyu anlatırken. Size doğru söylemesine gerek var mı?
Tövbe yarabbim de beni evden kocan koca isterse kendini yaksın evimin önünde, beni geri döndüremez.

Evden kovuluyor nasıl hala seviyorum filan diye biliyorsunuz anlamıyorum değil kapımda yatmak ayağımın altına paspas ederim yine gitmem öyle bir insanla.
Gerçekten hiç değer vermiyorsunuz kendinize ve çok üzülüyorum bu hallerinize.
Şunu bir türlü idrak ettiremiyoruz kızlarımıza siz kendinize değer vermezseniz kimse size o değeri vermez. Vermiyorda işte bak arkadaşları bile sizden daha değerli oluyor böyle olunca.

Ben lafa değil icraata bakarım insan lafta her şeyi söyler aşığım da der ölüyorum da der , der de der yani ama istikrar olmayınca hareketler sözle aynı olmayınca hiçbir önemi yok ayrıca adam seviyorum ölüyorum diyor hadi inandın olabilir ama aynı adam evden de kovuyor bu seviyorsanız daha çok zorunuza gitmesi lazım siz kendinizi bi şekilde mecbur falan mı hissediyorsunuz ? Çünkü sevdiğim insandan duyacağım laf beni normal bir laftan 5x kırar ondan sonra isterse kapıya kendini tasmalasın bakmam istesem bakamam hep o cümle kafamda yankılanır

Bu sefer tam gidin donmeyin.
Degismiyorlar

Adam gibi sevilecek bir adam olsaydı eşyalarını da al git diye bir kadını evden kovmazdı.Benim için burada bitmiş bu adam.

Back
X