I Istanbulwoman Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 75 0 86 İstanbul 29 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nurbanu7 #21 Eeeee, parmak arasi terlikciler ve cizmeciler atlanmis :) Ben, bu ikisinden artik vazgecemiyorum. Mayis-Ekim arasi gibi parmak arasi terlikten (topuklusu, topuksuzu, degisik tipte olanlari, degisik renkleri....bayagi aldim son 3-4 sene bunlardan) ve Kasim-Nisan arasi cizmeden vazgecemiyorum. Ha, arada bir, nadiren de olsa, spor ayakkabi giyerim. 4 sene oncesinden filan geriye giden donemde stiletto cok giyerdim. Artik, hemen hemen hic giymiyorum.
Eeeee, parmak arasi terlikciler ve cizmeciler atlanmis :) Ben, bu ikisinden artik vazgecemiyorum. Mayis-Ekim arasi gibi parmak arasi terlikten (topuklusu, topuksuzu, degisik tipte olanlari, degisik renkleri....bayagi aldim son 3-4 sene bunlardan) ve Kasim-Nisan arasi cizmeden vazgecemiyorum. Ha, arada bir, nadiren de olsa, spor ayakkabi giyerim. 4 sene oncesinden filan geriye giden donemde stiletto cok giyerdim. Artik, hemen hemen hic giymiyorum.