Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Bence kesinlikle ayaklarını kaldır Can'ım yatağın başına falan koy bn yaptığım ay hamile kaldım bide kalkma hiç öyle yat. Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallahilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Adetlerin duzenlimi benim 35 38 günde bir oluyo bide kilomda var tabiBence kesinlikle ayaklarını kaldır Can'ım yatağın başına falan koy bn yaptığım ay hamile kaldım bide kalkma hiç öyle yat. Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Bencede. İstemsiz hamile kalanlar direkt ayağa kalksalarda olduktan sonra yine oluyorBen geçen hafta doktora gittim kızlar doktorum bana sadece ilişkiden sonra 20dk yataktan kalkmak yok dedi okadar ayak kaldırma, yastık koyma olayından hiç bahsetmedi
Bu ay bende öyleyim geçen aylarda psikolojik olarak tüm belirtileri yasiyodum bu ay hiç bir belirtim yokBen o ayak kaldırma yastık vs. Denedim 2 sene tutmadı.. Ben hamile kaldığımda hemen kalktım duş aldım falan ama tuttu. O belli olmuyor tutacağı varaa tutuyor. Boşa kendini strese sokma akışına bırak ve tadını çıkar, görev gibi olmasın bir noktadan sonra bayıyor çünkü . Kolay değil elbet. Ben onun için kilo verme hedefi koydum her akşam spor yaptım etkisi olabilir bile. Ama aklımdan çıkardım. Hatta günüm geçti yoktur dedim ama varmış kanda gördük evde test bile yapmadım. Yani kısaca ne kadar istersen o kadar olmuyor. 2.5 sene bekledim bıraktığım an oldu. Sen bilirsin yine de yapamam dersen beni aşar.
ilişkiden sonra değilde ilişkinin son aşamasında onu yapman daha iyi olur yani bi etkisi varmıdır gerçekten bilmiyorum ama hamile kaldığım ay ben bunu denemiştimilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Ayy ben neredeyse amuda kalkıyordumilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Bacakları havaya dikip hamile kalanlardanımmmmmmmilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Ben adete bi hafta kala hamile kaldim kan testi sonucundan biliyorum geç döllenme olmuş o günlerde olan ilişkide de zaten yumurtlama geçmiş diye düşünerek özel bir sey yapmadim sırt üstü beklemek gibi spermler kaliteliyse zaten gidiyorilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Adetlerim düzenliydi çok şükür çok zayıf olmasam da çok da kilom yoktu. Bi akrabam kilodan hamile kalamadı yıllarca ama zayıfladı şuan 2 çocuğu var çok şükürAdetlerin duzenlimi benim 35 38 günde bir oluyo bide kilomda var tabi
Canim biraz açabilir misin..Valla ben hepsini yaptim.bacagimida arşa kadar kaldirdim belimin altina yastiklarda koydum 1 saat yattim kalkmadim falan.Ama sunu anladimki bosalma anindaki pozisyon cok cok onemli.3 ayda hamile kaldim ama hamile kaldigim ay kalcagimi harbiden anladim.
Adetlerim düzenliydi çok şükür çok zayıf olmasam da çok da kilom yoktu. Bi akrabam kilodan hamile kalamadı yıllarca ama zayıfladı şuan 2 çocuğu var çok şükür
Nasılmış kıııııız o pozisyonValla ben hepsini yaptim.bacagimida arşa kadar kaldirdim belimin altina yastiklarda koydum 1 saat yattim kalkmadim falan.Ama sunu anladimki bosalma anindaki pozisyon cok cok onemli.3 ayda hamile kaldim ama hamile kaldigim ay kalcagimi harbiden anladim.