• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakları kaldırmak gerekirmi

Ruya eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
58
12
3
32
ilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?

İlişki sonrası hemen kalkmaman daha fazla spermin vücudunda kalmasını sağlar. Buda gebelik şansını artırır. Yastık koyan da var bacaklarını diken de :D

Yastık koy canm bacagn havada kalamaz bnce agrir . Zaten yastk olursa vajina girişi yukarda oluyo akmıyor . Kesin faydası var diyemem ama bnce yokuş aşağı daha hızlı giderler spermler :KK3::confused::KK53:

ilişkiden sonra bel altına yastık koyup bacaklari kaldırmak gebeliği hızlandırır mı?
Bence kesinlikle ayaklarını kaldır Can'ım yatağın başına falan koy bn yaptığım ay hamile kaldım bide kalkma hiç öyle yat. Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Bence kesinlikle ayaklarını kaldır Can'ım yatağın başına falan koy bn yaptığım ay hamile kaldım bide kalkma hiç öyle yat. Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Adetlerin duzenlimi benim 35 38 günde bir oluyo bide kilomda var tabi

Ben o ayak kaldırma yastık vs. Denedim 2 sene tutmadı.. Ben hamile kaldığımda hemen kalktım duş aldım falan ama tuttu. O belli olmuyor tutacağı varaa tutuyor. Boşa kendini strese sokma akışına bırak ve tadını çıkar, görev gibi olmasın bir noktadan sonra bayıyor çünkü . Kolay değil elbet. Ben onun için kilo verme hedefi koydum her akşam spor yaptım etkisi olabilir bile. Ama aklımdan çıkardım. Hatta günüm geçti yoktur dedim ama varmış kanda gördük evde test bile yapmadım. Yani kısaca ne kadar istersen o kadar olmuyor. 2.5 sene bekledim bıraktığım an oldu. Sen bilirsin yine de yapamam dersen beni aşar.

Ben geçen hafta doktora gittim kızlar doktorum bana sadece ilişkiden sonra 20dk yataktan kalkmak yok dedi okadar ayak kaldırma, yastık koyma olayından hiç bahsetmedi

Ben geçen hafta doktora gittim kızlar doktorum bana sadece ilişkiden sonra 20dk yataktan kalkmak yok dedi okadar ayak kaldırma, yastık koyma olayından hiç bahsetmedi
Bencede. İstemsiz hamile kalanlar direkt ayağa kalksalarda olduktan sonra yine oluyor

Ben o ayak kaldırma yastık vs. Denedim 2 sene tutmadı.. Ben hamile kaldığımda hemen kalktım duş aldım falan ama tuttu. O belli olmuyor tutacağı varaa tutuyor. Boşa kendini strese sokma akışına bırak ve tadını çıkar, görev gibi olmasın bir noktadan sonra bayıyor çünkü . Kolay değil elbet. Ben onun için kilo verme hedefi koydum her akşam spor yaptım etkisi olabilir bile. Ama aklımdan çıkardım. Hatta günüm geçti yoktur dedim ama varmış kanda gördük evde test bile yapmadım. Yani kısaca ne kadar istersen o kadar olmuyor. 2.5 sene bekledim bıraktığım an oldu. Sen bilirsin yine de yapamam dersen beni aşar.
Bu ay bende öyleyim geçen aylarda psikolojik olarak tüm belirtileri yasiyodum bu ay hiç bir belirtim yok

ilişkiden sonra değilde ilişkinin son aşamasında onu yapman daha iyi olur yani bi etkisi varmıdır gerçekten bilmiyorum ama hamile kaldığım ay ben bunu denemiştim :D

Ben adete bi hafta kala hamile kaldim kan testi sonucundan biliyorum geç döllenme olmuş o günlerde olan ilişkide de zaten yumurtlama geçmiş diye düşünerek özel bir sey yapmadim sırt üstü beklemek gibi spermler kaliteliyse zaten gidiyor

Allah yazmışsa zaten her şekilde oluyor prezervatifle hamile kalan ertesi gün hapı içmesine rağmen bebeği sıkı sıkı tutunan o kadar çok insan var ki.. Gerçekten bunu bir görev olarak görmeyin tadını çıkarın.. Ben bi süre yataktan kalkmıyordum kalkmamamın sebebi de hemen aşağı iniyordu rahatsız oluyordum.. Yoksa ayaklarımı duvara dayayayım altıma yastık koyayım hamile kaldığım ay hiçbirini yapmadım..o_O

Valla ben hepsini yaptim.bacagimida arşa kadar kaldirdim belimin altina yastiklarda koydum 1 saat yattim kalkmadim falan.Ama sunu anladimki bosalma anindaki pozisyon cok cok onemli.3 ayda hamile kaldim ama hamile kaldigim ay kalcagimi harbiden anladim.

Valla ben hepsini yaptim.bacagimida arşa kadar kaldirdim belimin altina yastiklarda koydum 1 saat yattim kalkmadim falan.Ama sunu anladimki bosalma anindaki pozisyon cok cok onemli.3 ayda hamile kaldim ama hamile kaldigim ay kalcagimi harbiden anladim.
Canim biraz açabilir misin.. o_O:olamaz::oops:

Adetlerim düzenliydi çok şükür çok zayıf olmasam da çok da kilom yoktu. Bi akrabam kilodan hamile kalamadı yıllarca ama zayıfladı şuan 2 çocuğu var çok şükür

Ben de baya kilolu hamile kaldım ve benden kilolu hamile kalanları da gördüm

Nasılmış kıııııız o pozisyon :KK48:

Back
X