• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rüyamda çift çizgi gördüm ama sabah uyandığımda…

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bebek157

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
10
2
1
20
dün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu sabah hastaneye gittim eve geri geldim ve 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil

dün gece 1 gibi uyudum ve rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu tek hatırladığım şey bu, sabah hastaneye gittim eve geri geldim yani sabah vardı ben farketmedim uyku sersemliğiyle. 2 ayağımın da altında kına yakılmış gibi izler vardı bu ne demek oluyor bi haber mi anlayamadım anlayan varsa yazabilir mi acil
Bunun rüyada olduğuna eminseniz burada cevap verecek biri olduğunu sanmıyorum buraya genelde hamilelik süreci ile ilgili giriliyor sizinki çok daha farklı bir konu. Varsa eğer bu tarz metafizik durumlarla alakalı bir konu oraya yazabilirsiniz veya güvenilir bir hocaya sorabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X