• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklari küf tutmus usta...

ee temizlesin burda konu açmaya adamın arkasından atıp tutmaya ne gerek var , o kadar titizse kaldırsaymış halıları onlar gelmeden bunu çocuk bile bilir tadilat olan ev batar diye laf mı yani ..

Literature giriceksiniz resmen. Adamin ayagi KOKUYO corabinin rengi degiamis resmen. Bi corap nedir ya pazarda50kurus. Bi sabun bir sudur temizlik. Illa pahali parfumlerin arkasindan bastirmaya gerek yok.
Evet BENIM HALILARIM DAHA DEGERLI BIZDE SOKAKTA BULMADIK HERHALDE PARAYI. SONUCTA PARASIYLA IS YAPTIRIYORUZ ADAMA GEL EVIME ... DEMEDIM.

Buraya konu acmak niye?
Cok rahatsiz olduysaniz ustaya doyleseydiniz,terlikyada corap verseydiniz.pesinde spreyle doladmaktan yada burada ustaya hakaret edip dedikodusunu yapmaktan daha insanca bir davranis.
Hee sorunun hali ise sorarsin olur biter boyke igrenc bir baslikla konu acmazsin
Biraz cazgir olsam demissin ya hiiic uzulme bu davranisinla cazgirlar eline su dokemez

Emekçi adam sabahtan aksama kadar kosturuyor ve belki tek ayakkabisi var hergun onu giyiyor. Boyle durumlarda zaten ayakkabıdaki koku corabi yarim saat once de değiştirmiş olsa o coraba siler. Yazik gunah boyle asagilamayin insanlari. Arkalarindan oda kokusuyla dolasmak nasıl asagilayici bir hareket farkinda misiniz? Gercekten cok ayip ve uzucu. Acin camlari olsun bitsin. Adamin ayagi kokuyormus gelip oraya buraya diskilamamis töbe töbe. Silmek falan niye? Bu arada koku konusunda cok hassasimdir icerde sigara icilse kapim kapaliysa dahi uyanırim ama bu sekilde insanlari da asagilamam.

atın o halıları...
onu adamın değil sizin düşünmeniz lazım.sonuçta akşama kadar çalışıyor ne kadar temiz çorap giyse de kokar
cebinde yedek çorap taşımak ta erkeğin kimyasına aykırı.
bir terlik vermeyi akıl edemediyseniz biz napalım...

Literature giriceksiniz resmen. Adamin ayagi KOKUYO corabinin rengi degiamis resmen. Bi corap nedir ya pazarda50kurus. Bi sabun bir sudur temizlik. Illa pahali parfumlerin arkasindan bastirmaya gerek yok.
Evet BENIM HALILARIM DAHA DEGERLI BIZDE SOKAKTA BULMADIK HERHALDE PARAYI. SONUCTA PARASIYLA IS YAPTIRIYORUZ ADAMA GEL EVIME ... DEMEDIM.
O zaman geldiğinde yüzüne söyleyeceksin ayağına terlik vs. vereceksin.Arkasından elit edebiyatı yapınca içten olmuyor çünkü.

Ne var bunda ki... siz de aksama kadar ayağınıza yapısmıs ayakkabılarla çalısıyor olabilirdiniz... çok doğal... bizim kultarde terlk verilir eve gelene. Verseydiniz halıcıklarınıza yazık olmazdı... yazık adamların pesinde kokuyla gezmeniz yakısıksız olmş..

Otobuste ter kokan insanlara burun kivirinca siz cok icten oluyosunuz degil mi hanimlar?
Herseye muhalefet ekibi isiniz gordu ve gidiyooo.
Zaten sorumun cevabinida aldim duzgunce cevap verenlere veyaa vermeyenlere tesekkur ederim :)

Ayrica ne oldum degil ne olacagim demeli hayatta. Emekcinin halinden ne anlar..Umarim esinizde ayak kokusu problemi olmaz.Allah muhafaza adami eve sokmazsiniz.

Ayrica ne oldum degil ne olacagim demeli hayatta. Emekcinin halinden ne anlar..Umarim esinizde ayak kokusu problemi olmaz.Allah muhafaza adami eve sokmazsiniz.
Ayaginin kokmasini ayiplamiyorum anlatamadim galiba?
Her gun kac kisinin evine girip cikiyo bu insanlar hadi ben uyarmadim bi baskasi uyarsa utandirsa cokmu hos olucak?
Yok ben esimin ayagi koktugu zaman uyaririm git yika diye ki alisti artik. Kimse kimsenjn pisligini cekmek zorunda degil.
Ayrica bu adamlar yarim kalan islerini tamamlamaya geldiler buyuk is yok diye halilari kaldirmadim oda benim hatam oldu.

Avrupada'da emekçi insanlar var.Temizlik bir kültür olayıdır.Çalışan herkes emekçidir ,temiz olmayan herkes de pistir.İlle de insanların yüzünüze söyleyip hakaret mi işitmeniz lazım derli toplu olmak için.Sabahları kalabalık otobüslerde metrobüste ağzı pis pis kokanlar da emekçi.Koklayın bari. Adamın diş fırçalama alışkanlığı yok bir de üzerine sarımsak yemiş akşamdan.Koklayın kızlar .

yahu siz mi calismiyorsunuz aksama kadar ayni ayakkabinin icinde degil mi ayaklariniz hepinizin mi ayagi kokuyor bu kadar sacma bir savunmaya gectiniz kisisel temizlik yapilmiyorsa insan pistir ne is yaparsa yapsin

Temiz olmakla yogun calismanin ne alamasi var yahu. Evlere giren cikan insanlarin buna daha dikkat etmesi gerekmiyor mu? Biliyorsun ayakkabi cikaracagini, galosunu getir. O halde otobuste, minibuste les gibi kokanlara da sesimizi cikarmayalim. Zaten ses cikarmiyoruz da icimizden de soylenmeyelim. Belki yogun calismislardir.
Ayni sey benim basima da gelmisti. Koku bir muddet gecmedi evden ki cok da kalmamislardi. Ben halilarimi yikamaya vermistim. Siz de oyle yapin bence. Gerci silmeye usenmesem, ben silerdim.

Avrupada kimse kokmuyor mu saniyorsunuz. Kimse aldiris etmiyor o kokulara. Ya da bakislariyla da yemiyorlar kokuyor diye.Is cikisinda trenler de metrolarda kokular oluyor .Kimsenin bir laf ettigini duymadim.Cunku normal insanlar calisiyorlar. Sizler anlayamazsiniz tabiki..

Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
Yakın zamanda tadilat yaptırdım bu gibi durumlarda kirlenecek ve temizlenmesi zor şeyleri ortadan kaldırılan kosla ile idare et 1-2 ay sonra yıkamaya ver adam her yeri dolaştı mı?

Back
X