• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklari küf tutmus usta...

Bu tepkiler neden anlayamadım da ben konu sahibini haksız göremedim bu konuda. Hepimiz çalışan insanlarız bizde sabahın erken saatlerinde ayakkabılarımızı giyiniyoruz çıkıyoruz akşama kadar da ayağımızda kalıyor ayakkabı. Hepimizin ayağı kokuyor mu? Bu tamamen temizlik ile alakalı. Haftada bir çorap, iç çamaşırı değiştiren, hafta da bir duş alan ve en iyi ihtimalle haftada bir diş fırçalayan ya da hiç diş fırçalamayan insanlarla dolu ülkemiz! Emekçi falanndeğil olay haftada bir çorap değiştiren doktorunda, avukatında, öğretmeninde, mühendisinde ayağı leş gibi kokar bu kadar basit!! Hele işi gereği evlere girip çıkan her insanın da bunlara daha çok dikkat etmesi gerekir. İnsanlarımız temizliği bir türlü öğrenemediler gitti..

Bu tepkiler neden anlayamadım da ben konu sahibini haksız göremedim bu konuda. Hepimiz çalışan insanlarız bizde sabahın erken saatlerinde ayakkabılarımızı giyiniyoruz çıkıyoruz akşama kadar da ayağımızda kalıyor ayakkabı. Hepimizin ayağı kokuyor mu? Bu tamamen temizlik ile alakalı. Haftada bir çorap, iç çamaşırı değiştiren, hafta da bir duş alan ve en iyi ihtimalle haftada bir diş fırçalayan ya da hiç diş fırçalamayan insanlarla dolu ülkemiz! Emekçi falanndeğil olay haftada bir çorap değiştiren doktorunda, avukatında, öğretmeninde, mühendisinde ayağı leş gibi kokar bu kadar basit!! Hele işi gereği evlere girip çıkan her insanın da bunlara daha çok dikkat etmesi gerekir. İnsanlarımız temizliği bir türlü öğrenemediler gitti..

yahu siz mi calismiyorsunuz aksama kadar ayni ayakkabinin icinde degil mi ayaklariniz hepinizin mi ayagi kokuyor bu kadar sacma bir savunmaya gectiniz kisisel temizlik yapilmiyorsa insan pistir ne is yaparsa yapsin
Bu gereksi eleştiri yapanların kocalarının babası kardeşi filan emekçi ayaklarla gelse bak bakalım ne diyecekler kocalarına .Senin bilmem neyin de pis kokuyor falan fi
Avrupada kimse kokmuyor mu saniyorsunuz. Kimse aldiris etmiyor o kokulara. Ya da bakislariyla da yemiyorlar kokuyor diye.Is cikisinda trenler de metrolarda kokular oluyor .Kimsenin bir laf ettigini duymadim.Cunku normal insanlar calisiyorlar. Sizler anlayamazsiniz tabiki..

Biz anlamayız dimi?İngiliz kraliyet ailesinden geliyoruz biz. Saçmalamak keşke bedava olmasa.Bizim ailemizde de bu tip çalışanlar var .Ayakta ,yük taşıyan ,beden işçisi her ne ise .Pisliğe bahane bulmak sizi yüceltmez .Pis pistir.Bizim memırlarda da var.Emekçilikle ilgisi yok.Bunu kafanıza sokun

Daha oncede yazmistim 2 balkonu kapattirmak icin bi ise kalkistik ama sagolsunlar burnumuzdan geldi.. odaya salona her yere girdiler.
Esimde sagolsun yardim etti ama benim sinirim yanima kar kaldi. Dediginiz gibi halilari koslayla sildim gucumun yettigince. Bi sure sonrada yikamaya veririm o zaman :(

Bu gereksi eleştiri yapanların kocalarının babası kardeşi filan emekçi ayaklarla gelse bak bakalım ne diyecekler kocalarına .Senin bilmem neyin de pis kokuyor falan fi

Biz anlamayız dimi?İngiliz kraliyet ailesinden geliyoruz biz. Saçmalamak keşke bedava olmasa.Bizim ailemizde de bu tip çalışanlar var .Ayakta ,yük taşıyan ,beden işçisi her ne ise .Pisliğe bahane bulmak sizi yüceltmez .Pis pistir.Bizim memırlarda da var.Emekçilikle ilgisi yok.Bunu kafanıza sokun
Oyle davraniyorsunuz. Kendi ailenizden biri de olabilirdi konu sahibinin evine giden beyefendi. Insanliktan ne kadar kiymetliymis bu hali.. Kimse geldigi yeri unutmamali..

Oyle davraniyorsunuz. Kendi ailenizden biri de olabilirdi konu sahibinin evine giden beyefendi. Insanliktan ne kadar kiymetliymis bu hali.. Kimse geldigi yeri unutmamali..
Kendi ailemden biri olsa ilk başta ben utanırdım ve savunmaya kalkmazdım .Kimse geldiği yeri ınutmamalı derken geldiğimiz yere hakaret ediyorsunuz .Anadoludan geldik .Pis mi anadolulular. Ne alaka geldiğimiz yer filan. Halı da kıymetli olabilir ayrıca .Sizin evinize hırsız girse halınızı çalsa ah canımmmm demekki ihtiyacı var ne kıymetli halınız var mı diyelim..

Basliga takilmis arkadaslar.

Konuyu tamamen saptiriyorsunuz. Hirsizlik olayi cok farkli. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Neyse size halilarinizla mutluluklar.

Hayir siz neyi savunuyorsunuz anlayamadim? Benim geldigim yerde miaafirlige veya baska bisi icin birinin evine giderken tertipli olunur.
Benim gozumde pis olmak ayiptir evet. Ben ailemden boyle gordum.
Ha yamali giyerim ama yirtik giymem. Aradaki farki anladiniz mi?

Basliga takilmis arkadaslar.
pise pis demek zorlarına gidiyor.Tıpkı bazı insanları zengin ya da ünlü takıntısı olduğu gibi.
Zenginlerin hepsi haramzade,ünlülerin hepsi ahlaksız kimisine göre. Bu da buna benziyor .Yahu pis pistir.Emekçilik iile ne alakası var. hem 1 hatfa yıkanmayan ayak kokusu ile günlük ayak kokusu aynı mı.Salak mıyız ayurt edemeyecek kadar.

Benim evime de ilk evlendigimizde koltuk tasimisti bikac magaza calisani. Ter kokulari iki gun gitmedi evden. Emekciler saygi duyarim, kimseyi kinamam. Cunku benim babam daha da agir bi iste calisiyor, kucukken eve gelirdi ayaklarini bana yikatirdi hosuma giderdi benim de o ayaklari temizlemek:KK53: Ama simdi baska bi adamin kokusu herkesin midesini bulandirir, kimse itiraz etmesin. Aile, es baska tanimadigin adam baska. O yuzden eslerimize, cocuklarimiza temizligi asilamamiz lazim. Onlara kalsa o corabi bi hafta giyerler.
Konu sahibi arkadasim bi daha oyle bi durum oldugunda kaldir halilari.

1 aydir bitmeyen bir cam balkon sıkıntısı yasiyorduk ve bugun sonunda geldiler kalan islerini halletmeye..
Ya geldilerde gelmez olaydilar..
O nasil bir kokudur midem kalkti. Yok boyle birsey yaa.....
Kokmua coraplarla halilara bastilar birde. Ben napicam simdi bu halilari komple yikamaya mi gonderiyim?
Yada kosla haliyla idareten sileyim mi..
Elimde oda kokusu peslerinde dolasiyorum.
Az cazgir olsam o ayagi ölü gibi kokan adami eve bile sokmazdim ama ah kafam benim....
Daha da boyle islere girisirsem !!!!!!!!!!!
Adamlarin pesinde elinizde oda kokusuyla dolaasmaniz yeterince terbiyesiz olmus hanfendi uzulmeyin dahada cazgir olamadim diye... ne insanlar var ya..

Ayakları ayakkabıdan çıkmadıkları için emin ol kokuyordur Adam kasıtlı olarak senin evinen kokan ayaklarla girmez farkında değildir... benim sözlüm ne yapsın yaz kış her allahın günü mesai bitene kadar artı nöbetler görevler vs işlerde bile saatlerce ayağında botlar :( çok şükür maşallaaahh bir bile kokmamıştır .

Adamlarin pesinde elinizde oda kokusuyla dolaasmaniz yeterince terbiyesiz olmus hanfendi uzulmeyin dahada cazgir olamadim diye... ne insanlar var ya..

Yanlarina anca oyle yaklasabildim ;)
Onlarin bana ve baska musterilerine yaptiklari ayip olmuyo degil mi cunku onlar emekci!
Keske cazgir olsaydim evet ama icim icimi yedigi halde halilarimi toplayipta rencide etmek istemedim adamlari son dkka! Ki gecen sefer geldiklerinde halilarda topluydu direk ayakkabiyla dalmislardi iceriye.
Ama ben kime anlatiyorum ayni durumu siz yasasaniz cok hos gorecekmissiniz demekki...

Niye her zaman insanlar bu tarz olayları büyütür anlamıyorum. Adamın ayağı 15 saattir ayakkabının içinde. Kokmaması elde değil. Konu sahibi, iyi hoş halılarınız kirlenmiş eviniz kokmuş olabilir ama adamın arkasından oda kokusuyla yürümeniz cidden şaşılacak şey.

Bu arada onlara gostere gostere oda parfumuyle arkalarindan dolastiysaniz cok cok ayip etmissiniz. Ben onu simdi gordum.

Fakat yine de laflarimin arkasindayim. Neden burada fakir insan pis olabilir diye bir algi olusturmaya calisiliyor yahu? Elin adaminin pis ayaklarina ben neden kurban olayim ki? Mide bulandiran cumleler kuruyor bazilari.

Back
X