• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklari küf tutmus usta...

yok oksijen gitmiyo ya kafalar güzelleşiyor sen ne diyoooonnn millet ne anlıyo çok zor ya valla bak ben şimdi düşünüyorum da beynimin yarısını kullanamasaydım ama sadece evimi temizleseydim ne olcaktı benim halim :KK43: öyle gülmeeeeee ciddi söylüyorum :)
Kuftendir o kuften..Kuf algilari kapatmis..

Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızı
Bu olayi mutsuzluga baglamaniz takdir edilecek birsey.. Belliki onlarin mutsuzlugu sizi daha mutsuz etmis!!

Sen de çok mutsuzsun, üzüldüm bir kız da var o da mutsuz burda herkese hakaret ediyorsunuz hayatınızın çilesini forumlardan çıkarıyorsunuz yazık Allah yardım etsin sıkmayın canınızı

hahahah çile mi :D biz mutluyuz da siz çok komiksiniz ..Bizim hayatımızda emin olun çok şey var bakmayın gelip burda lak lak yapıyoruz bence siz dönünde kendi halinize acıyın ..Ellerinizdeki bezi yavaşça yere bırakın ,çıkın bi temiz hava alın ..O beyninizin kalan kısmına biraz temiz hava girsin ..Ben size üzülmedim ama siz kendinize üzülseniz iyi edersiniz öyle havadan da sallamayın bir yerde hasbel kader duyduğunuz cümleleri ..Mutsuzsunuz hee bacım mutsuzuz ..

Kapitalist olmakla ne ilgisi varya.. pazar pazar is yapmaya geliyosun ben dahil bir suru insanin evime giriyosun ve les gibi kokuyosun bumudur! Ha sen kurban ol ben olamam
ne alaka haklısınız bu özbakım para gerektirmez bir su bir sabun yeter ne alakaymıs kapitalistlik falan . usta önce kendine deger versin , kendine değer vermeyen yaptığı şşede vermez o işten para kazanıyor hayra yapmıyor o zaman işinin gerekliliklerini yapacak bir başkasının evinde temiz olacak .

hahahah çile mi :D biz mutluyuz da siz çok komiksiniz ..Bizim hayatımızda emin olun çok şey var bakmayın gelip burda lak lak yapıyoruz bence siz dönünde kendi halinize acıyın ..Ellerinizdeki bezi yavaşça yere bırakın ,çıkın bi temiz hava alın ..O beyninizin kalan kısmına biraz temiz hava girsin ..Ben size üzülmedim ama siz kendinize üzülseniz iyi edersiniz öyle havadan da sallamayın bir yerde hasbel kader duyduğunuz cümleleri ..Mutsuzsunuz hee bacım mutsuzuz ..
Ben temizlik yapmam yaptırırım elimde bez yok:)) a , ne bu sinir ne bu gerginlik o zaman mutluysan

ne alaka haklısınız bu özbakım para gerektirmez bir su bir sabun yeter ne alakaymıs kapitalistlik falan . usta önce kendine deger versin , kendine değer vermeyen yaptığı şşede vermez o işten para kazanıyor hayra yapmıyor o zaman işinin gerekliliklerini yapacak bir başkasının evinde temiz olacak .
aman kardeş aman aman şimdi ne vicdansızlığın kalır ne gaddarlığın iyisimi sus .Bonzai aldı derler .Valla ben bilmem bonzai içen insan nasıl olur ama bilen arkadaşlar var . :) :) :)

yerlerde sürünen bir cehalet karşısında mutsuz olmamak ne mümkün canım ya? bakıyorum karşımdaki iq baya düşükse yaşama sevincim gidiyor bildiğin, sen ne diyorsun! :KK14:

Beceriksizliginizdendir o.:) Kadina kendi yapamadiginiz igne deligine kadar evi temizletirsiniz . Bundan ovunmek de acaipmis.. Bonzai demekten bir hal oldunuz. Helal olsun o bayana ogrenmis oldunuz. Acin da ogrenin.Cehalet kadar kotu sey yok..Tabi isinize gelene..

Back
X