merhaba bayanlar
yakında ankaraya taşınıyorum ve tedirginlik başladı.önceden de ankaradaydım ve o zamanlar kalın çoraplar ve botlarla bile ayaklarım donuyordu şimdi hatırlayınca huzurum kaçıyor,çok rahatsız edici.
buna herhangi bir çözüm ya da bot-çizme önerisi istiyorum..hatta bir de o karlı günlerde deli gibi kaymamı önleyecek bir model fena olmaz. alışverişe çıkmama az kaldı,yanlış tercih yapma ihtimalimi azaltmaya çalışıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim a.s.
P.S:topuklu giyemiyorum,okula giderken kullanacağım rahat bir model istiyorum
ben ankaradayken ...cooter marka bi bot kullanıyordum (bir harf eksik yazdım :smiley-cool: ) onun trek serisi var. gerçekten kaymıyordu. sadece sağlamlık ve kaymazlık açısından favorimdi. ama şekil açısından mükemmeldi diyemem.
aslında uggu bugün saatlerce inceledim diyebilirim :) başta aklıma yattı fakat yorumlardan birisinde "su geçiriyor ve kurumak bilmiyor" yazıyordu o yüzden kafam karıştı :uhm: karın ortasında ıslak ayakla hayal ettim kendimi :1ninca:
ben ankaradayken ...cooter marka bi bot kullanıyordum (bir harf eksik yazdım :smiley-cool: ) onun trek serisi var. gerçekten kaymıyordu. sadece sağlamlık ve kaymazlık açısından favorimdi. ama şekil açısından mükemmeldi diyemem.
şimdi baktım,biraz acaipler gerçekten ama kolumu bacağımı kırmadan rahatça yürümek de çok cazip :) 4X4lük bir bot bulmak çoook zor zaten.teşekkür ederim a.s