Ayaklarini kestikten sonra olanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ziyagillerdenmiyimneyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
2.301
1.723
48
30
Canim kizlar gunaydin, kayinvalidem esimin gelip gitmekten hoslanmadigini zaten biliyor inadina cagiriyor ya da benim evime gelmek istiyordu. O gunden beri hic konusmadik. Gelmek istediklerinde en son Esim soylemeden belli etmisti zaten. En son atmistim
"Abla ben hamileyim agirlastim biliyorsun simdi yarin icin bir sey diyemeyecegim hazirlik yapacak halim inanin yok sizi ağırlamak isterim ama lütfen kusura bakma esim de sanmiyorum dogum gunu kutlamaktan hoslanmiyor yoruluyor işte iyi olursam haberleselim olur mu 😓" diye o da bana neyse kalsin bosver yazmisti

Beni 3 gundur hic aramadi her gun arardi kaynanam sükür rahat ettim ama bu sefer de napti biliyor musunuz :)))

Dun aksam esimi arayip yarin aksam caya gelin demis. Bende esime dedim ki beni aramadiklarina gore cagirmamislar demek oluyor ki ben gelmiyorum kendin git dedim. Paşa paşa kendi gitsin. Küsmüş hanimefendi bana küserse küssün. Esime de soyledim halden anlamiyorlar gelin kaynanacilik mi oynayacagim ben hamileyim hastanelere gidip geliyorum kayinbabam emekli ve hicbir saglik sorunu yok beni bir hastaneye goturmeyi bile teklif etmiyor 10 dakikalik mesafede oturuyoruz ben dolmuslarda gidip geliyorum sorun degil hep ben kendi basimin caresine baktim ama neden hep iyi gunde gelip gidiyoruz da bunlari dusunmuyorlar dedim. Artik yok ben yarin gelmiyorum zaten sen kendin git dedim oldu bitti. Sizi de yeni gelismelerden haberdar etmek istedim 🥰

Hatırladım diğer konunuzu bir kere reddedince böyle triplere giriyorlarsa sizin çoktan reddetmiş olmanız lazımdı demek ki. Her an hazır kıta onları mı bekleyeceksiniz canım. Bir de hamilesiniz. Çok iyi yapmışsınız asla geri adım atmayın.

evcilik oynayacaz hizmet edecez ama onlarin asla bir yarari olmasin bana zaten. Zaten korkuyodum dogumdan sonra basima coreklenir diye iyi oldu.
Şöyle bir konu başlıklarına baktım da inşallah doğumdan sonra ihtiyaç duymazsın kaynanana.

Şöyle bir konu başlıklarına baktım da inşallah doğumdan sonra ihtiyaç duymazsın kaynanana.
Duymam merak etme. Onun kendine hayri yok bacagin agriyo kolum agriyor oluyor 10 lafindan 8 i. Basima kaka kaka gelir yardim eder. O yuzden ben her zaman oldugu gibi kendi basimin caresine kendim bakarim. Kimseye guvenerek yapmadim cocugu.

Duymam merak etme. Onun kendine hayri yok bacagin agriyo kolum agriyor oluyor 10 lafindan 8 i. Basima kaka kaka gelir yardim eder. O yuzden ben her zaman oldugu gibi kendi basimin caresine kendim bakarim. Kimseye guvenerek yapmadim cocugu.
İnşallah doğum bu, yalnız olmuyor

Bence biraz abartmışsınız onlar eşinizin sevgilinizin ailesi onları yok sayamazsınız hayatınızda mutlaka olacaklar
Tamamen küsecek iletişimi koparacak bir durum yok hiç mi iyilik görmediniz bu insanlardan
İnsan hoşlanmasa da arada bir eşinin hatrına görüşür bence
Ben küsmedim yalniz bir kere musait degilim diye onlar bana küstü konumu okudunuz mu gercekten 😆

Yalniz degilim, ben varım 🫡
Ne kendi ailem ne esimin ailesine ihtiyacin olacak diye simdi bu durumu yasayamam. Yasamam.
Sen bakma yardım edecek holan hamileyken dolmuşla yollamaz bu tipler eve yerleşir sütun varmı şunu iç bunu yap derler . Çocuğu eline alır sana iş yaptirir daha dikişlerin iyileşmeden . Çok iyi olmuş bu tavrını bozma . Doğumdan sonra da paşa paşa görsün gitsin evine . Kimseye hizmetçi olmaya gelmiyor insan dünyaya .

Küsmüşler ama yine de bi adım atıp çağırıyorlar siz tekrar gitmeyeceksiniz
Bu sefer daha derin bir küslük oluşacak
Beni cagirmiyor arkadasim kocami daha bir kere arayip bize gelin demedi ama su sansa bak ki esimi aradi ilk defa.kocami arayip demis ben onun niyetini anliyorum. Kusen ben degilim.onlar ayrica. Gidip bi kosede kusmeye devam edebilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X