• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarini kestikten sonra olanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış hatırlamıyorsam kayınvalideniz size baya hizmet ettiriyordu değil mi hamile halinizle? Yerinizde olsam görüşürüm o görüştüğüm zamanlarda da kılımı kıpırdatmam madem habire tepenize çöküp görüşmek istiyor hizmet etsin o yorulsun sürekli bakalım o zaman bu kadar görüşmek isteyecek mi :)
Aynen oylr yaptim. Soylemesi ayip en sevdigim yemekleri yapmis ben lavabodsyken toplamis bile. Sasirdim kaldim sen otur kizim dedi. Biraz diş göstermek gerekiyormus :))

Aynen oylr yaptim. Soylemesi ayip en sevdigim yemekleri yapmis ben lavabodsyken toplamis bile. Sasirdim kaldim sen otur kizim dedi. Biraz diş göstermek gerekiyormus :))
Aynen çok iyi yapıyorsunuz iş falan yapmayın hatta sizde sürekli aynı onun yaptığı gibi şuram ağrıyor şöyle kötüyüm diye anlatın. Bir süre sonra size hizmet etmekten sıkılıcaktır. Sıkılmazsa da kendi bilir :) Mesafenizi koruyun her zaman hoşunuza gitmeyen bir şey söylediğinde de cevabını verin. Sizi istediği gibi yönetemeyeceğini anlayınca bir zaman sonra belli bir denge kurulacaktır diye düşünüyorum.

Yetistiririm biraz umudum var ilerde insallah salla basi al maasi olmazsin

Sen umutlarını karnındaki bebeğe sakla. Milletin orasını burasını düşünme :KK66:
Anlıyorum libidon tavan yapmış, durduk yere sardın bana ama bana değil kocana sar 😄 Bende değil ilacın. Bu çeneyle kayınpeder bile seni arayıp sormuyor baksana kim ne yapsın böyle car car konuşan gelini 😂
Hadi canım hadi

Sen umutlarını karnındaki bebeğe sakla. Milletin orasını burasını düşünme :KK66:
Anlıyorum libidon tavan yapmış, durduk yere sardın bana ama bana değil kocana sar 😄 Bende değil ilacın. Bu çeneyle kayınpeder bile seni arayıp sormuyor baksana kim ne yapsın böyle car car konuşan gelini 😂
Hadi canım hadi
Ayy resmen skandal. Konu benim cinsel hayatima libidoma gelmis. Zaten sizin kesim boyledir bel alti vurmayi seversiniz ama benim tirnagim olamazsiniz. Hayatiniz boyunca birilerine ihtiyac duyacak samimiyetsiz olacaksiniz.

Hadi canım hadi
Sana senin seviyende cevap veririm de ban yemek istemiyorum, benim cinsel hayatimla kaynanamlarin ne alakasi var

Insanlara karsi mottom "benim icimde kalacagina senin icinde kalsin"dir ama ben olsam eşimle ortak bir karar alir ve ona gore davranirdim. Mesela o caya gitmek istemiyorsam esim annesine yorgunum baska zaman tarzinda birsey derdi ve ikimizde gitmezdik. Bence kisisel meseleniz haline getirmeyin bunu cunku sizin bu tavrinizla esinizin sınır cekmesi ayni sey degil. Siz 1 deseniz bin olur, esiniz bin yapsa 1 olur neticede siz gelinsiniz. Ustunuze cekip kisisel meseleniz haline getirmeyin ufak bir tavsiye..

Insanlara karsi mottom "benim icimde kalacagina senin icinde kalsin"dir ama ben olsam eşimle ortak bir karar alir ve ona gore davranirdim. Mesela o caya gitmek istemiyorsam esim annesine yorgunum baska zaman tarzinda birsey derdi ve ikimizde gitmezdik. Bence kisisel meseleniz haline getirmeyin bunu cunku sizin bu tavrinizla esinizin sınır cekmesi ayni sey degil. Siz 1 deseniz bin olur, esiniz bin yapsa 1 olur neticede siz gelinsiniz. Ustunuze cekip kisisel meseleniz haline getirmeyin ufak bir tavsiye..
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin haklisiniz bi de konustuk aynen oyle yapariz genelde zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X