Bebek Beslenmesi Ayaklarının üzerine basamiyor bizim gibi olan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gizemlikadinnn

Meleğim Büyüyor
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
450
458
103
Kızım 6 gün sonra 8 aylık olacak fakat hala ayaklarının üzerine basamiyor iki haftaya kadar basamazsa doktora götüreceğiz 7 aylik kontrolünde 1 aya kadar basmaz sa getirin demişti doktor bizim gibi olan varmi

9. Ayina girdi kızım tam anlamıyla basıyor diyemem parmak uclarında sıralıyor sizinki hiç mi basmıyor yere yürüteçe koymus muydunuz

9. Ayina girdi kızım tam anlamıyla basıyor diyemem parmak uclarında sıralıyor sizinki hiç mi basmıyor yere yürüteçe koymus muydunuz
Yurutece hiç koymadım şimdiye kadar bir iki hafta oldu aldık yurutec ona da binmek istemiyor toplasan 4 yada 5 defa koydum sinirlenimce ayaklarinin uzerine direniyor sadece yuruteyim diyorum kollarından tutup bir iki adım atiyor oda parmak uçlarına basarak çok hafif ama yükünü bana bindiriyor

Tembellik gibi geldi zamanla duzelir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…