• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ve ca değerleri

sema mavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
2
0
1
22
Merahaba ben 22 yasındayım bundan 7 ay önce 8 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim bekar olduğum ve yaşımın genç olmasından dolayı doktorum ameliyat önermedi çok şiddetli ağrılarımda yoktu 6 aya yakındır visane kullanıyorum başka bir doktora genel kontrol için gittim hiç bir şikayetim yoktu ilk defa ca değerime baktılar daha önce kendi doktorum istememişti ca 19 değerim 90 çıktı ca 125 değerim ise 226 çıktı korktuğum için hemen kendi doktoruma gittim çok az bir mm küçülmüş bu değerler çikolata kistinde yükselebiliyor zaten dedi bu kanserlik bir durum olsaydı 6 ay böyle kalmazdı değil küçülmesi daha da çok büyürdü dedi 10 gün soğan kürü içtim yine de içim rahat olsun diye ilaçlı mr ye girdim rapor daha çıkmadı çikolata kisti olup bu değerleri yüksek olanlar varmı

merhaba geçmiş olsun adet dışı kanamanız varmı ?teşekkür ederim visaneyei ilk kullandığımda ara kanamam oluyordu ilk iki ay doktorum normal demişti sadece iki ay sürdü zaten son 3 aydır hiç bir şekilde ne ara kanama ne de normal adet görmedim

Back
X