- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
- Konu Sahibi **garfield**
-
Kızlar benim bir sorunum var ya..doğumdan sonra oldu..tam 4 ayak tırnağımda batık var..hamileliğimin 7. ayından itibaren ayaklarım şişmeye başlamıştı ve doğumdan 1 ay sonrasında indi nerdeyse..Ondan mı oldu bilmiyorum..Samsunda incinen ayağıma mr çektirmek için gittiğimde ortopedi doktoruna gösterdim rifocin ampul verdi, pek de düzgün kullanamadım ama bi faydası olmadı, eğilip doğrulurken çok fena acıyo..Bir de ayakkabı giyemiyorum hadi yazın terlikle idare ettim, kış geliyo napıcam ben ya? Aylardır böyle ayacıklarım..nedir bunun çaresi bilen var mı?
aynı sorunu ben de yaşadım. doğumdan sonra birkaç parmağımda oldu fakat en kötüsü baş parmağımda olanıydı. ben şuna bağladım: kızımı dizlerime koyup sallıyordum ve sallarken de ayak parmaklarımın üzerine basılı duruyordum yani nasıl anlatsam balerin gibi. bundan olabilir bence çünkü daha önce yaşamamıştım böyle bir şey. bir de ayak parmaklarımın hemen hemen hepsinde olunca... batikon falan sürerek mikrobunu kırmayı denedim, bekledim, geçmedi ve yürüyemez hale getirdi beni. en sonunda doktora gittim, antibiyotik verdi bir ilaç, bir de krem. emzirme döneminde kullanılabilen cinsten ilaç ve krem. onları kullanınca geçti çok şükür. doktora gitmeni tavsiye ederim canım. çok geçmiş olsun.
merhaba, bende emziriyorum ve baş parmaklarımda batık oluştu. hangi dr a gittiğinizi öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?