ayakta çalışmak ve varis.

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhabalar uzun zamandır çalışmayı düşünüyordum şükür işe alındım eğitimden sonra gelcek cuma iş başı yapıcam işim ayakta ve hareketli bir iş daha önce pek çalışmadım kilom var ve ayağımda varis var iki gün koşturdum ağrıdı bu sizce bu vucudum harekete alışmadığındanmıdır zamanla geçermi çünkü kızım için çalışmam gerek hiç bir gelirim olmaz yoksa desteğe ihtiyacım var :26:

zamanla gçeceğini sanmıyorum benim annemdede vardı çalışırken çok çekti.işten gelince ayaklarını yükseğe koyup dinlenmen gerekiyo.suğk suda iyi gelir yoksa tekrar oluşur. annemin ameliyat olmasına rağmen geçmedi tekrar oluştu.

varis geçici birşey değil cerrahi operasyonla patlayan varislerini aldıranlar var. Varis çorabı giyersin ve ilk zamanlar zorlandığında soğuk su falan tutarsın bir süre sonra bünyen o tempoya alışır ve eskisinden daha az ağrımaya başlar.

canım varis için dikkat etmen lazım, yani ilerlememesi için.. kalp damar cerrahiye git, varis çorabı kullanman gerekebilir büyük olasılıkla we aynı zamanda önerim soğuk duş yap bacağına..varis kolay kolay geçmez belki görünümü hafifler, ilerlemesi önlenebilir ama tamamen geçmez..kalıtsal birşey bu varis benim annemde war, ben de de staj zamanlarımda oluştu we yaklaşık 10 senedir falan çekiyorum.. ilk hamileliğimde ilerlememişti ama 2. hamileliğimde yani şu an diz altında da oluştu.. yataktan kalkmadan ayaklarım hawada tutup bir süre varis çorabımı giyiyorum we sık sık soğuk duş yapıyorum.. çalışman süresince düzenli olarak çorap giyersen önlersin we rahatlasın.. geçmiş olsun

Son düzenleme:
Dün annemin varisleri için eczaneden at kestanesi jeli aldık, markası morbex. Daha önce kullanıp da yorum yazan var mı diye foruma baktım ama rastlamadım. Biz kullanalım işe yararsa size de haber veririm.

Dün annemin varisleri için eczaneden at kestanesi jeli aldık, markası morbex. Daha önce kullanıp da yorum yazan var mı diye foruma baktım ama rastlamadım. Biz kullanalım işe yararsa size de haber veririm.

Kızlar annem kullanıyor, çok memnun. Varislerin görünümünde de ağrılarında da azalma oldu. Fiyatı fazla gibi geliyor ilk başta ama yarım kiloluk ambalajda satılıyor ve faydasını görünce fiyat geri planda kalıyor. Denemeye değer bence.

annem her akşam ağrımasın dıye bacaklarına varıs suruyodu. varıslerı geçti sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…