Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben 34. haftamdayım. ve meslek gereği uzun süre ayakta kalıyorum. ama çok ayakta kaldığımda karnımın alt tarafında sancı hissediyorum. sizce bu normal midir?
cnm ben henüz 27. haftamdayım ama ayakta kaldığımda biraz yürüdüğümde kanrımın altı felaket ağrıyor çekiliyor gibi oluyor doktora sorum ayakta kalmaktan dedi dinlenmen gerekiyor dedi fırsat buldukça otur bi yerlere cnm.. bir de geçenlerde hamileler için destekli korse gördüm karnının altından desteğini geçiriyorsun ben ondan almayı düşüyorum benim karnım biraz normalden büyük şimdiden taşıyamıyorum herkes 8. ayımı doldurmuşum gibi durduğumu söylüyor nette destekleyici hamile korsesi diye aratırsan bulabilirsin cnm belki faydası olur
ayakda durduğunda olur canım bebek aşağıya doğru baskı yapıor yer cekımınden dolayı ara ara dınlenırsen problem kalkar ortadan .ayaklarında şişmede olur cok fazla durursana.s.:teytey: