ayakta sallama sendromu

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
merhaba arkadaslar oglum 20 aylık sorunum su sureklı benım ayagımda sallanmak ıstıyor ozellıklle aksam uymak ısteyıncee babası gel ben sallayım dıyor yastıgı dızıne koyuyor ama aglayıp yastıgı alıyor ve benım sallamamı ıstıyorr gecede uyandıgı zaman oyuncaklarla oynamak yerıne devamlı sallamamı ıstıyor bacaklarım o kadr agrıyorkı artık ne yapmam lazım carresız kaldım esımde kızıyor bana sen alıstırdın dıye gece uykusu gelınce kendı yatagına gıdıp uyumasını nasıl saglayabılırım bana lutfen yardımcı olunn

selam canım belki bu konuda aradığın tavsiyeleri bulursun http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk-buyuturken/306466-ayakta-sallamayi-birakmaya-calisiyoruz.html

Son düzenleme:
canım bizde senin gibiydik. bizde kolda sallıyorduk beşikte sallıyorduk sırf sallanmak için gece kaç kez kalkıyordu. ben artık bu durumdan bıkınca artık sallamayacam dedim. 2 gün gece gündüz ağladı baktıki sallanmıyor oda bıraktı şimdi yanına yatıp yatırıyorum. dünya varmış valla. çocuğun sana acımaz annem yorulmuş demez sen tepkini göstermelisin canım benim

Isim vermek yasak mı bilmiyorum o yuzden tam adını vermeyeyim ama "s...r dadı" diye bi program var izlediniz mi hic? Orada cocukları öyle güzel egitiyolarki. Kesinlikle kararlı olun ne kadar aglarsa aglasın dizinize almayın. Yataga yatırın kalktıkca tekrar yatrn ama bunu yaparken hic konusmayın sadece yataktan cıkarsa alıp tekrar yataga koyun. Iki gun aglar 3.gun alsr. Uzman falan degilim cocugum da yok ama gordugum kadarıyla butun cocuklarda ise yarayan bi yontem

Canim ben oglumun odasini 6 aylikken ayirdim. Bir yasina kadar gece de gunduz de ayagimda salladim. Baktim olacak gibi degil yatirdim yatagina agladi,aglama surelerine baktim eger kisaysa yanina dahi gitmedim fakat uzunsa bir iki dakika kucagima aldim huysuzlugu gidince tekrar yatirdim. Biraz zorlu bir surec ama degiyor.

Bir iki gun diyorlar ama bizimkisi bir ayi bulmustu belki de daha uzun. Simdi oglum 29 aylik uykumuz da duzenli saatimizde cok sukur. Son 3 aydir ogle uykularimiz teke dustu.

Ayy ca im benij tarif etmissin resmen benimde 16 aylik oglum gaz sebebi dis sebebi derke salladim birde emme siki rkmiz vardi emsin diye uykuda ayaklarima alir 3 saat uykuda ayagimda bekler emzirordim derken simdide sirf geceleri salliyorum deli oluyorum yoruljyorum sinirlerim yipraniyo tek sjkintom uyku ypksa kaymak gibi kebap gibi yavrum o derece ama nasil duzeme girer bilmiyorum bi ara uyjtmadim bekledim sikisinca kendi uyidu sonra yine olmadi asljnda benim derdim ayakta sallayip uyjtmam degil hemen uykuya geciyo ama geceleri uzun uyimuyo karnida trok kesi tisiz yedirip yatirdiktan sonra 6-7 saat sonra sut iciyo o zamana kadarda 10 kere kalkiyo sallamasam kalkip dikiliyo arkdas demis super dadiyi bende oyle yapmaya basladim yatiriyoeum yatagina kalktikca aliyorum tekrar yatirjyorum bazen yariyo ama bazende opuyo beni yatirma beni burda diye birde dedigim gibi sikinti gece deliksiz uyumasi deliksiz dedoysem bu kadar uyanmamasi diyorumki insan yagaga djnlenmek icin yatar uyur ama ben daha toegun kalkiyorum tecrubeli annelerden yardimlari bekliyorum vallaha

:))ıkımızde aynı durumdayızz bugun ne yaptım soyleyımm karnını doyurdumm ayrıca yarım bıberon rezene cayı ıctıı gel yatalım dedım geldık yatırdım bebegınıde kydum ben gıdıyorum ddım baybay dedıı ıkı dk sonra kalktı anne anne uc dort sefer bole oldu sonraa yataga oturdum lamba kapalı ara amba yanıkk kucagımda hafıf nennı oda olmadı bu sefer mamaa mama deıd kalktım yaptım 120 ml mama ıctı bıdaha dedı yaptım onu ıcmedıı sımdı yıne sallıyorum off ya catlıcam vallaa sızınkı nekadarlık

Ben şuanda yine uyusun diye sallıyorum gerçekten insanın topukları acıyor ben bi ara tek başına uyumayı öğretmiştim uykusuz anneler com çok yararlanmıştık oradaki bilgilerden ben tekrar başlıyacağım uyku eğitimine şu KPSS bitsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Of yaa nedir bu sipaciklarin dertleri bi anlasak benimki 16 aylik canimikimizde ayniyiz ins ustesinden giliriz zor ama imkansiz degil kararli vede sabirli olmak lazim ama o sabirda bende yok memlekete gidicem tayinimiz cikti gitmek yerlesmek nasil olucak iyice mahvedicek besikde yok kara kara dusunuyorum birde bu ara 8 disini ayni anda patlatti kuzum 4 azi 4 de onlerden fena ki olk defa bu kadar zorladi ben i kucagimdan inmez nazli aglar uyku desen besikde kendini atiyo sagdan sola yetmiyo mekanin yanindan kendini sokmaya cilisiyo sipa yaa

hımm diş cıkarıyorsa daha nazlı olur tabıı besık olarak sıze onerım var park besık alabılırsınzz benım hem evımde var hem annemlerde var bırını oraya koydum gıttıgımde rahatlık olsn dıyee tayınınız nereye cıktı meslek ne

Evet canim malesef ama gecer bu dis donemi ke diliginden duzene girwr diye umutlaniyorum ins kuzumda rahatlar cekiyo yazik yavrum esim polis canim gumushaneye cikti dahada yeni tasinmistim 10 gun oldu simdi yine tasinicam hayirlisi buymus demekki bendekide park yatak canim tek basima gidicem valiz ve cocukla onu goturemem aslinda niyetimde var ama zor olur bakalim.ne yalicam canim simdi sana yazarken agladi gittim salladim geldim yarim saatte bi 20 dkda bi basliyo aglamaya

anlıyorum senın durum sıkıntılıymıs helede bebekle tasınması bı olum bence yanında kımse yoksaa ben sırf bu yuzden bu yıl evımden tasınmıyorum seneye kaldıı senınkı sık uyanıyor bıde anladıgım kadarıyla gecee mama fln yada karnını tutacak bırseyler yedır daha uzun sure uyuyabılır benımkını yatırınca 3 saat fln ıyı uyuyo

Canim ben yedirip yatkyriyorum kesintisiz 6 saatten once zaten acikmiyo versemde icmiyo ben sut iciriyorum 9 aylikken emmeyi birakti sute basladim yatiriyorum gecede 2 biberon sut iciyo yani karni tok yedirip yatirjnca bile yarim saat sonra uyaniyo acliktan degil aliskanlik birde dis sikintisi karisiyo birbirine disler bittse ben inaniyorum bu sorunun ustesinden gelirim de iste kiyamiyorum o haline kuzumun cektirdigjnin farkinda bile degil oyle duygusalki yaramazligi yok tek yaramazligi ben benle olsun dizjmin dibjnde olsun bir saat oturur evi dokmez oyle kirayim kudurayim azginlik yapayim yok sadece benden ilgi bekler o oyuncaklarinj bile dokmez ben dokmedikce mutfagi karistorito sadece ben mitfaktayken yani ben ne yapiyosam onu yapiyo sipam kizsam hayir desem hemen oper kafasini gomer bana kizma ama izin ver olurmu bazen dinlemesekde sapitsakda oluyo oyle ben inaylasirsam guzellikle soylemezsem oda inatlasiyo aman diyorum ya tek sikinti ve en buyuk sikinti uyku ins oda yoluna girer canom rahatlariz

evet sızınkı muhtemelen dişindendır ıns bu dnemler bıterde soyle rahat bır uyku cekerız

Hani bazi arkadaslar demisya super dadidaki gibi koy yataga ucgun aglar alisir diye bu yontemi cocuk yetistirme yurtlari yapiyor. Onun annesi var neden aglayarak uyusunki hangi vicdani korelmis anne buna katlanir anlamiyorum. Yanina yatip basini oksuyarak uyutmak yada ninni soylemek masal okumak varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…