- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi lonelinessyk
Sen kurtulmuşsun şükret sadaka ver kurban kes yap bişeyler...
Allah o diğer kızıda kurtarsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendime yediremiyorum bu duygular içimde yaşadığım acı hisler kelimelerle anlatamam çok kötüyüm ben
Bu tarz cümleler beni benden alıyor ,klasik kalıp cümleleri herhalde bir yerde dağıtıyorlar ,bunun gibi beyin yoksunu adamlar da kullanıyor .
Konu çok uzun oluyor diye ailemi durumu yazamadim ailem biliyor herkes ve onun ailesi de zaten annesi aradı beni yuzugu eve getirdi gördüm de ne oldu size dedi bende anlattım bitti geri dönüşümü yok dedimEvlenmeden her pisliğini görmüşsünüz, verilmiş sadakanız varmış. niye hem kızla hem onunla muhattap oluyorsunuz ki. Ailenize anlatın, yolunuza bakın.
Ben hiç mutlu olamayacağım galiba her şey çok anlamsız boş geliyor bana. Kendini meşgul edecek şeyler bul kendine bak bakım yap mutlu ol herkes kalbinin ekmeğini yer hayat da hep güllük gülistanlık olmaz insanlar neler yaşıyor
O kıza da zerre kadar yazık değil o kıza anlattım ve gitti o şahısa inandı öyle işine geldi demek ki herneyse ikisinin de allah belasını versinKurtulduğunuza şükretmeniz lazım, siz ölmekten bahsediyorsunuz.
Evlendikten sonra öğrenmek daha mı iyi olacaktı? Kız da başını yakacak haberi yok, yazık.
"güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi"
Şu cümlenin kekoluğuna diyecek şey yok zaten. Değil 4 sene 40 senelik ilişkim olsa, şu cümleyi duyduktan sonra buz keserim.
Allah beni ne ateşin içinden çekip aldı şükrediyorum sadece böyle son olmasaydı gerçekten aldatilmak bana çok ağır geldiEski konularınıza baktım ,hatırladım sizi hatta koşarak uzaklaş bu adamdan diye yorum yapmıştım .
Öncelikle işe o kızla konuşmayarak başlamalısın ,ikisini de her yerden engelle ,bırak naparlarsa yapsınlar .Sen de otur bir kere adam akıllı ağla,boşalt içini;ondan sonra da kalk ayağa ve kendine gel .
Yarın ilk işin de sadaka vermek olsun ,bu adamın yüzünü erkenden görüp ayrıldın ,bir de adamı sıkıştırıyordujuz iş bul evlenelim diye .
Allah kimseye yaratmasın bi allah bilir birde yaşayan sanki yaşamıyorum gibi hissediyorum kendimi dünya zaman durdu sanki bosluktayimBaşlarda bende sen kadar perişan ve çaresiz hissediyodum kendimi kırgınlıklarım kızgınlıklarım çok çok fazlaydı inan bana hiçbir acı ilk gün ki kadar sabit ve baki kalmıyor zamanla aşıyorsun zor oluyor ama geçiyor ben bu süreçte sabrın ne demek olduğunu öğrendim ilk gün isyan ediyodum şimdi şükrediyorum rabbime iyiki bitmiş iyiki iyiki diye sende bu kıvama geliceksin sadece karşısında çok dik dur taviz verme sana çıkan her yolu yüzüne kapa gerisi allahın izniyle sabırla duayla şükürle geçiyor
Bu acı çok fazlaŞuan duygularınız normal, değmez ki.
Şükür edeceğiniz zamanlar gelir elbet.
Acınızı yaşayın , sonra da bir pislikten kurtulduğunuza şükredin.
Evet şükürler olsun allahıma ama sonuç aldatilmakla olmasaydı keşke ah keşkeHemen bir yoksulu,bir çocuğu sevindir..Haberin yok ama bir pislikten kurtulmuşsun.
Ne halleri varsa görsün kız ikili oynadı ona anlattım engelliyorum onu dedi sonra beni kızın telefonundan aradıSen kurtulmuşsun şükret sadaka ver kurban kes yap bişeyler...
Uyuyamiyorum o kadar aglamama rağmen göz kapaklarim dusuyo dalamıyorum uykuya düşünüyorum elimde değil neden diyorum nedenCanım geçecek merak etme bak karşında hayatinda kazıklar yiye yiye kuzudan kurda dönmüş biru var.Ben sana şimdi bir anlatırım feleğin şaşar..Haline şükret emin ol senden daha kötüsünü yaşayan yaşıyor olan insanlar var.Sabret geçicek, ben boyke depresif zamanlarımda hep uyurdum allahım derdim nolur uyandığımda herşey normale dönsün nolur acılarım dinsin nolur derdim...Sabret geçicek
Işın kötü kısmı birde biz aynı mahalle de oturuyoruz arka sokağımda evi korkuyorum ikisini ya yan yana görürsem ben bunun nasıl ustesinden gelicem o gücü kendimde bulamıyorum kendimi de böyle bilmezdim zayifmisim dayanamıyorumşimdi unutmıcam sanıyorsun ama öyle bi unutuluyor ki yüzünü bile hatırlayamıyorsun...
adı diyelim ahmet olsun. ahmet dedikleri zaman hangi ahmet diyorsun o kadar kafa siliyor.
beyin çok güzel bi organ. şu an çok acı çekiyorsun ama iyileştiğinde acılarını hatırlamıcaksın bile ve trajikomik espriler bile yapıcaksın.
Ahımla bir ömür boyu yasasin o 4 senem gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor o sözler yeminler güzel günler yaşadıklarımız öyle canım acıyo kanıma dokunuyor tarifi yok bununYaşananlar çok taze o yüzden böyle hissetmen çok normal. Bende aldatıldığımda ölmek istiyordum ama zaman herşeyin ilacı. Şimdi diyorum ki iyi ki gerçek yüzünü erken gördüm ve evlendiyse eğer eşinede acıyorum bir defa yapan hep yapar. Boşver sen kimse için üzülmeye, kahrolmaya değmez. Bir daha gelmeyeceksin dünyaya gez dolaş hayatın tadını çıkar. Bırak oda kendi pisliğinde boğulsun.
Teşekkür ederim şuan taze evet geçmeyecek gibi geliyor ama elbet bir gün bu da geçer ama ben bunu atlatamicam sanki ben kendimi böyle bilmezdim güçsüz zayıf bir insanmisim kendimi de tanıdım kalbimi çıkardılar ateşe attılar sanki dinmiyoYaaa cok şanslısın bunları gördüğün için.. İnsan sevdiği evlenmeyi düşündüğü kişiye güvenmez mi? Güvenmesen zaten daha geçen gün iş bulsun da evlenelim diye kırk takla atmazdın.. İnsanız güveniyoruz bunda kendini asla suçlama. Sadece yanlış kişiyi sevdiğin inandığın için şanssız say kendini.. Bir karaktersizi sevdiğini evlendikten sonra anlayan o kadar fazla insan var ki.. Bu da sana tecrübe oldu işte.. Geçen hepimiz söylüyoduk ayrıl bundan cacık olmaz diye insan sevince göremiyo bazı şeyleri.. Şükür ki evlenmeden senin de gözün açıldı.. Acı çekiceksin kaçış yok ama geçicek sadece bunu bil buna inan. Geçmiş olsun.
Ben 2 konu açarak bahsetmistim her seyi işsizligi her seyi en basit nedenlermiş aldatiliyormusum!
Uzun olacak biraz umarım okursunuz
Bilmeyenler için yazayım 4 senedir beraberdik 5 aydırda sözlüydük bugün ögrendim ki 10 15 gün önce "benle birlikteyken" bir kızla daha görüşüyormuş o kızı buldum bugün aradım sen dedim konustugun adamın hiç mi sosyal medyalarına bakmadın fotoğraflarımızı kaldırmamış duruyo ya da sağa sola hic mi sormadın araştırmadın dedim bana kız "ben seni duydum bana 5 6 ay önce senle söz nişan attığını söyledi kuranın üstüne yemin ederim dedi" demiş o şahıs allah aşkına bu ne demek biz 5 6 ay önce söz atmışız kıza öyle demiş adam biz zaten o zamanlar da yüzük taktık kıza kalkıp dediği şeye bakarmısınız? Kıza bende dedim ki biz 10 15 gün önce onunla beraberdik biz yeni ayrıldık benle beraberken senle görüşüyormuş dedim kızda ben onu heryerden engelliyorum sizle olduğunu bilseydim görüştugumde isim olmazdı biz birde dün sevgili olmuştuk dedi tanışma hikayelerini anlatti. Kızla telefonu kapattık o şahıs beni aradı kiz konustuklarimizi anlatmis ve telefonda ağza alinmayacak küfürler hakaretler tehditler etti kaç senedir beraber olduğum adamı hiç tanıyamamışım ben. Sen o kızla aramı nasıl bozarsın ona nasıl saçma sapan konuşursun biz senle bitirmedik mı niye onla aramı bozuyorsun ben sana neler yapicam artik dedi bende doğru biz bitirdik istediğinle olabilirsin ama 10 15 gündür görüşüyormuşsun sen o zamanlarda benleydin dedim istemdışı ağlamaya başladım neden diyebildim neden yaptin ben sizin evin aşağıya geliyorum in dedi indim yuzugu suratına fırlattim değdi mi beni aldattığına değdi mi o kızı ne yapacaksın he sonunuz var mı dedim güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi hep gülerek konuştu benimle devamını gerçekten hatırlamıyorum ağzıma geleni dedim çıktım eve
Kız aradı beni o beni arayıp inkar ediyor senin soylediklerini dedi bende ister inan ister inanma sizle daha isim olmaz seninle bir şeyler yasama derdine düşmüş o beni daha rahatsız etmeyin dedim kapattim birkaç saat sonra kız o dedigimi de yetistirmis o şahıs kızın yanına gitmiş ve kızın numarasından beni aradı beni tehdit etti gene bu kıza bir kere daha saçma sapan konuşup şeyler dersen sana pislik yaparim yapmayacagim şeyleri yaparım sana bu kız bana ait bana ait olana dokunamaz kimse bu kızı koluna takip karşına geçicem senin bize bulaşma dedi bana bende 4 senelik kiz arkadasina karsi şurda 2 günlük kızı mı savunup boyle konusuyorsun dedim kapattim inme indi sanki konuşmayı unuttum ben olayın şoku etkisi midir anlamadım ben ona hiç bir şey yapmadigim halde bunları hakedecek ne yaptım ben ? Iyiligimden başka bir şeyimi görmedi en son kavga edipte bitme nedeni ise girmeyip biz için bir şey yapmayıp gezmesiydi ama sanki ben ona cok ağır şeyler yasattim gibi ben Çok kötüyüm yemin ederim nefes alamıyorum ağlama krizlerine girdim annem halime üzülüp oda ağladı ben Çok kötüyüm bunu demek istemezdim ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum artık ben bu acıyı kaldıramıyorum kalbim ağrıyor ...
Not ölmek derken onsuzluktan onun için değil bu durum bana çok ağır geldiği kötü olduğum için dedim düşünüyorum.
Işın kötü kısmı birde biz aynı mahalle de oturuyoruz arka sokağımda evi korkuyorum ikisini ya yan yana görürsem ben bunun nasıl ustesinden gelicem o gücü kendimde bulamıyorum kendimi de böyle bilmezdim zayifmisim dayanamıyorum
Ahımla bir ömür boyu yasasin o 4 senem gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor o sözler yeminler güzel günler yaşadıklarımız öyle canım acıyo kanıma dokunuyor tarifi yok bunun
Günlerce ağlarsın için acır yaşamak anlamsızdır insanlar güler eğlenir sen daha çok ağlarsın.. Suçluluk, pişmanlık, kalbinin parçalanması, gururun incinmesi, nefret, aynı zamanda sevgi, bunları haketmemen, kendi aptal akılsız gibi hissetmen, intikam almak istemen vs vs.. Hepsini yaşıycaksın.. Çok zorlanırsan psikiyatriden ilaç almanı tavsiye ederim suçluluk duygunu biraz dindirir zor geçen zamanında daha hızlı toparlanmanı sağlar.. Bi süre kullanırsın sonra bırakırsın zaten.. Daha çok yeni ama bunu atlama bence ihtiyacın olacak..Teşekkür ederim şuan taze evet geçmeyecek gibi geliyor ama elbet bir gün bu da geçer ama ben bunu atlatamicam sanki ben kendimi böyle bilmezdim güçsüz zayıf bir insanmisim kendimi de tanıdım kalbimi çıkardılar ateşe attılar sanki dinmiyo
Evet evlendikten sonra olması da kötüydü evlenmeden önce gerçek yüzünü gördüm keşke 4 senem gitmeseydi ciddi adım atmadan gorseydim ne bileyim madem boyle bir insandin benle bitirip o kıza gitseydin benleyken ne işin vardı nasıl bir vicdan buYaşadığınız hayal kırıklıgınız zamanla ondan tiksince dönecek ,üzülmeyin diyemem acınızı yaşayacaksınız zaman zaman kendinizi boşlukta hissedeceksiniz çaresiz hissedeceksiniz ama geçecek .
Böyle karakter yoksunu bi insanla evlendikten sonra yaşasaydınız ya bunları ?Emin olun evliyken yaşamak, ayrılmak kıyas edilemeyecek kadar daha zor .Evet 4 senenizin hesabını soruyorsunuz da siz de en azından mutluydunuz beraberliğinizde iyi kötü bi keyif aldığınız bi seyahatiniz bi yolculuğunuz bitti,böyle düşünün.
Ne desek teselli olmayacak size ağlayın ,acınızı yaşayın ancak unutmayın size kambur olan, kadir kıymet bilmeyen merhametsiz duygusuz bi adamdan kurtuldunuz .Şükredin ki o bataklığa girmeden kurtuldunuz .
Hemcinsim diye kıza atar yapmadım ters konuşmadım ama ona dedim o buna rağmen onla olmayı secti kız zerre kadar umrumda değil beter olsun o da o da 10 15 gün anca tanidigi erkegi silemedi umrumda DeğilBöyle hissetmen çok normal. Bir şekilde olmuş ve kızla da o ş..... zle de muhattap olmak zorunda kalmışsın. Kızla cicim aylarında oldukları için şimdi o aptal da inanmak istemiyordur. Bir daha kızla da diğeriyle de konuşup daha fazla canını acıtmalarına izin verme.
He bu arada eğer kızda azıcık zeka varsa zaten onların da sonu olmaz. Bir zamanlar ben de o kız gibi aylardır sevgili olduğum adamın diğer sevgilisi tarafından arandım ve inanmak istemeyip kızı engellemiştim (hayatım boyunca yaşayıp pişman olduğum tek şeydir, hatırladıkça utanıyorum) bir hafta sonra da birden bire kafama esip adamı engelledim ve bitti şükür..
Eğer görüşmeye devam ederlerse adam layığını bulmuş dersin. Üzülme zamanla gerçekten unutuyorsun..
Hayat güzel de bu hayati zehir edenler de gün yüzü göremesinleree ne var benim de 2 arka sokağımda oturuyor arabayla önünden geçerken bakardım eskiden şimdi aklıma bile gelmiyor. 1.5-2 sene oldu aldatılma vs öğrenip ayrılalı biz de. nerdeyse 1 senedir aklıma bile gelmiyor. merak etme geçicek.
sadece çok üzülüp sağlığını perişan etmemeye çalış düzgün beslen bol bol uyu yürüyüşler yap. arkadaşlarınla çık dolaş hayat güzel kuzu
Olaylar için mı ben mi anlatamamisim kusura bakmayınAklım suratım şey oldu şu anda bu konuyu okurken
Arkadaş bu ne?
Psikayatriden randevu aldım çarşamba günü gideceğim uykum var ama dalamiyorum düşünceler beynimi tirmaliyo uykuya dalacakken yerimden sıçrayıp duruyorum huzursuzumnormalde ilaç tavsiye etmem ama bitkisel uyku yapan pms e falan iyi gelen reçetesiz şuruplar var çok kötü olur uyuyamazsan eczaneden alabilirsin. ıhlamur papatya da sakinleştirir.
yaşadığın acıyı biliyorum yaşadım. hatta bana çok kızmışlardı ne ölmesi saçmalama diye bak gülesim geldi halime şimdi :)