• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakta uyumuşum aldatılmışımda haberim yokmuş

Hayat güzel de bu hayati zehir edenler de gün yüzü göremesinler

ahahahha merak etme görmüyorlar kesin bilgi.

ama senin güçlü durman lazım. bir daha asla muhattap olma hepsini engelle telefondan sosyal medyadan. fotoları sil istersen dondur biraz. sonra hayatına dön ve kendine odaklan. okuyor musun çalışıyor musun? arkadaşların var mı? bunlara odaklan bırak bu salakları. onların bi geleceği yok. hamam böcekleri gibi iğreniceksin bi süre sonra.

Eski nişanlınız evin önüne geldiğinde; hem o kızı alıp evlenecek miyim sanki diyor, hemde kızın telinden arayıp bana ait olana dokunma aramı bozma vs diyor.
Resmen şuan birlikte olduğu kızı kullanıyor yani size inat birlikte gibi sanki. Ben şahsen öncelikle tabiki size üzüldüm. Ama kıza da üzüldüm. Umarım o da anlar kısa sürede neyin ne olduğunu.
Yapacak birşey yok, sakin olun lütfen. Ya evliyken aldatılsaydınız!? O zaman daha acı ve zor olurdu. Kendinizi böyle sakinleştirin..
Ve şunu demeyi unuttum ilk beni telefonda tehdit edip evimin önüne geldiğinde beni görünce sarılmaya çalıştı ve ben anladim ki o kızla bir şeyler yasama derdinde bunu çok iyi anladim

Ve şunu demeyi unuttum ilk beni telefonda tehdit edip evimin önüne geldiğinde beni görünce sarılmaya çalıştı ve ben anladim ki o kızla bir şeyler yasama derdinde bunu çok iyi anladim

olay bariz. senin için iş bulması lazımdı poposu zora gelemedi daha kolay ilişki yaşayabileceği birine geçiş yaptı onu zorlamayan vs. ama zaman geçtikçe o kız da zorlar doğanın kanunu bu o zaman kız da resti çeker.

olay bariz. senin için iş bulması lazımdı poposu zora gelemedi daha kolay ilişki yaşayabileceği birine geçiş yaptı onu zorlamayan vs. ama zaman geçtikçe o kız da zorlar doğanın kanunu bu o zaman kız da resti çeker.
Ne diyebilirim ki senelerdir beraber olduğum insanı ben bugün tanımışım diyebiliyorum kendime sırf o kıza anlattım diye 2 günlük kız için beni tehdit etti Sovdu saydı kulağımdan gitmiyor sesi

Ne diyebilirim ki senelerdir beraber olduğum insanı ben bugün tanımışım diyebiliyorum kendime sırf o kıza anlattım diye 2 günlük kız için beni tehdit etti Sovdu saydı kulağımdan gitmiyor sesi

yaparlar. ben de anneme dert yanarken bana insanoğlu çiğ süt emmiş kızım demişti. bir daha böyle saf saf bağlanmazsın bu sana ders olsun

Günlerce ağlarsın için acır yaşamak anlamsızdır insanlar güler eğlenir sen daha çok ağlarsın.. Suçluluk, pişmanlık, kalbinin parçalanması, gururun incinmesi, nefret, aynı zamanda sevgi, bunları haketmemen, kendi aptal akılsız gibi hissetmen, intikam almak istemen vs vs.. Hepsini yaşıycaksın.. Çok zorlanırsan psikiyatriden ilaç almanı tavsiye ederim suçluluk duygunu biraz dindirir zor geçen zamanında daha hızlı toparlanmanı sağlar.. Bi süre kullanırsın sonra bırakırsın zaten.. Daha çok yeni ama bunu atlama bence ihtiyacın olacak..
Sevgim kuş olup gitti tek hissettiğim nefret ve intikam öyle acılar çeksin ki istiyorum gözümün önünde acılar çeksin ben ne yaşadıysam ne çekiyorsam 10 100 1000000 mislini çeksin yarabbim
ahahahha merak etme görmüyorlar kesin bilgi.

ama senin güçlü durman lazım. bir daha asla muhattap olma hepsini engelle telefondan sosyal medyadan. fotoları sil istersen dondur biraz. sonra hayatına dön ve kendine odaklan. okuyor musun çalışıyor musun? arkadaşların var mı? bunlara odaklan bırak bu salakları. onların bi geleceği yok. hamam böcekleri gibi iğreniceksin bi süre sonra.
Ben onunla internetten neyim varsa çoktan kaldırdım engelledim heryerden şuan ne arkadaş ne gezmek ne okumak hiçbirini dusunemiyorum yalniz kalmak istiyo canım sadece
Çok şanslısınız, ettiğiniz hangi duanın sevabı kurtardı sizi bilemem ama ateşten alındınız
Evli ve hamile olabilirdiniz bunları yaşarken..
Evet öyle bir ateşten alındım ki ama kalbim ateşe atıldı

Hay Allahın cezası pis herif inanamıyorum nasıl bu kadar iğrenç olabiliyor bunlar! çok klişe ama gerçekten verilmiş sadakaniz varmış. insanın hiç mi saygısı olmaz 4 senesini geçirdiği kadına! bırakın şimdi size inanmayan o kız düşünsün. Onu alıp karı mı yapıcam sanıyorsun demiş ne kadar çirkin laflar ve sonra o kıza koşmuş hemen. kimbilir sizinle ilgili neler demiştir.

şu an imkansız geliyor ama zamanla acınız azalacak emin olun. önünüzde koca bir hayat var bırakın giden sadece 4 yılınız olsun. Yeni bir heyecan uğruna sizi harcayan biri bunu şimdi yapmasa ilerde mutlaka yapacakti ve o zaman belki de kucağınızda çocukla, çok daha çaresiz bir şekilde ayrilmak zorunda kalacaksınız. bütün kalbimle söylüyorum; şükredin bu adamın gerçek yüzünü gördüğünüz için.

Zamanında seninle benzer seyler yasamis biri olarak soyluyorum -ki kizla evlendiler evlendikten iki gun sonra bile bana mesaj atti- zamanla gececek. Muhattap olma engelle her yerden. Kendini yipratmana degmez. Allah karsina guzel insanlar cikarsin.

Caniim bosversene yaa boyle bir pislikten kurtulmussun. Ya evlenseydin, baba evine bu sekilde donseydin daha mi iyiydi.. bak o pisman olup gelecek,sakin affetme. Allahin dan bulsun. Ilerde atlatınca, iyiki kurtulmusum diyeceksin

Şu an nasıl hisler içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Adamın kadınlara bakış açısı belli, zaten tembel, ailesi ondan beter. Evet şu an aldatilmanin acisi var icinde, elbette aglayacaksin. Ama dünyanın sonu değil inan ki. Eğer gerçek yüzünü gostermeyip evlenseydiniz, bir de bebek olsaydı, o zaman dünyanın sonu diye dusunmeni bir nebze olsun anlardim. Ama yine de olum yoksa her şeyin çaresi var, toparlan ve devam et hayatına derdim. Kendine süre ver. De ki 10 gün istediğim gibi aglayip dovunme hakkım var ama 11. gün normal hayatima devam edeceğim sanki o hiç olmamış gibi. Sinirlari olan şeyleri atlatmak daha kolaydır, sen de kendine bir zaman sınırı koy. Dene, inan iyi gelecek. Ha bir de, çok değil en fazla bir ay sonra özür dileyecek, sakin ama sakın affetme. Hayatının hatasını yapmış olursun.

Ben 2 konu açarak bahsetmistim her seyi işsizligi her seyi en basit nedenlermiş aldatiliyormusum!
Uzun olacak biraz umarım okursunuz
Bilmeyenler için yazayım 4 senedir beraberdik 5 aydırda sözlüydük bugün ögrendim ki 10 15 gün önce "benle birlikteyken" bir kızla daha görüşüyormuş o kızı buldum bugün aradım sen dedim konustugun adamın hiç mi sosyal medyalarına bakmadın fotoğraflarımızı kaldırmamış duruyo ya da sağa sola hic mi sormadın araştırmadın dedim bana kız "ben seni duydum bana 5 6 ay önce senle söz nişan attığını söyledi kuranın üstüne yemin ederim dedi" demiş o şahıs allah aşkına bu ne demek biz 5 6 ay önce söz atmışız kıza öyle demiş adam biz zaten o zamanlar da yüzük taktık kıza kalkıp dediği şeye bakarmısınız? Kıza bende dedim ki biz 10 15 gün önce onunla beraberdik biz yeni ayrıldık benle beraberken senle görüşüyormuş dedim kızda ben onu heryerden engelliyorum sizle olduğunu bilseydim görüştugumde isim olmazdı biz birde dün sevgili olmuştuk dedi tanışma hikayelerini anlatti. Kızla telefonu kapattık o şahıs beni aradı kiz konustuklarimizi anlatmis ve telefonda ağza alinmayacak küfürler hakaretler tehditler etti kaç senedir beraber olduğum adamı hiç tanıyamamışım ben. Sen o kızla aramı nasıl bozarsın ona nasıl saçma sapan konuşursun biz senle bitirmedik mı niye onla aramı bozuyorsun ben sana neler yapicam artik dedi bende doğru biz bitirdik istediğinle olabilirsin ama 10 15 gündür görüşüyormuşsun sen o zamanlarda benleydin dedim istemdışı ağlamaya başladım neden diyebildim neden yaptin ben sizin evin aşağıya geliyorum in dedi indim yuzugu suratına fırlattim değdi mi beni aldattığına değdi mi o kızı ne yapacaksın he sonunuz var mı dedim güldü ve bana o kızı alıp eve karı yapacagimi mı sanıyorsun dedi hep gülerek konuştu benimle devamını gerçekten hatırlamıyorum ağzıma geleni dedim çıktım eve
Kız aradı beni o beni arayıp inkar ediyor senin soylediklerini dedi bende ister inan ister inanma sizle daha isim olmaz seninle bir şeyler yasama derdine düşmüş o beni daha rahatsız etmeyin dedim kapattim birkaç saat sonra kız o dedigimi de yetistirmis o şahıs kızın yanına gitmiş ve kızın numarasından beni aradı beni tehdit etti gene bu kıza bir kere daha saçma sapan konuşup şeyler dersen sana pislik yaparim yapmayacagim şeyleri yaparım sana bu kız bana ait bana ait olana dokunamaz kimse bu kızı koluna takip karşına geçicem senin bize bulaşma dedi bana bende 4 senelik kiz arkadasina karsi şurda 2 günlük kızı mı savunup boyle konusuyorsun dedim kapattim inme indi sanki konuşmayı unuttum ben olayın şoku etkisi midir anlamadım ben ona hiç bir şey yapmadigim halde bunları hakedecek ne yaptım ben ? Iyiligimden başka bir şeyimi görmedi en son kavga edipte bitme nedeni ise girmeyip biz için bir şey yapmayıp gezmesiydi ama sanki ben ona cok ağır şeyler yasattim gibi ben Çok kötüyüm yemin ederim nefes alamıyorum ağlama krizlerine girdim annem halime üzülüp oda ağladı ben Çok kötüyüm bunu demek istemezdim ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum artık ben bu acıyı kaldıramıyorum kalbim ağrıyor ...

Not ölmek derken onsuzluktan onun için değil bu durum bana çok ağır geldiği kötü olduğum için dedim düşünüyorum.
Sen iyi misin ? Ne kadar şanslısın şuan göremiyorsun ya evlendikten sonra gorseydin bu yüzünü bir de ozaman yaşayacağın hayal kırıklığını düşün.. zil takip oyna bence kurtulduğun için böyle rezil biri içinde kendini aileni uzdugune değmez bir silkelen olaylara doğru yerden bakmaya çalış tatlım

Ailenin istemediğinden hayır gelmez işte. Ayrıca benim de basımdan böyle bir durum geçti şimdi iyi ki aldatmış bile diyorum. Çok şükür iyi bir evliliğim var. Sen de dersini al git üniversite oku meslek sahibi ol. Hiçbir erkek için de ne eğitimini ne de kariyerini yarıda bırakma. Bak yaşadın gördün.

Ya bir şey diyeyim mi? Aynı tip ilişkiyi, ayrılma biçimini, şeytan üçgenliğini lise dönemimde bi ilişkimde yaşamıştım. Ergenliğimin zirvesinde, yaşadığım duygu yoğunluklarını tahmin edebilirsin. O aldatıldığım günler ne güzel günlerdi. Buz gibi soğumuştum çocuktan. İğrenerek bakıyordum.

İlişkiler en güzel böyle bitiyor. Mis gibi acaba yok, döner mi yok, dönsem mi yok. Paşa paşa aldatmış, bi küfür mesajı yazarsın upuzun en fazla, sonra devam edersin. Daha çoook şükredeceksin.

Back
X