Ayakta ve yalnız

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Merhaba, umarım hepiniz sağlıklısınızdır. Son 4-5 aydır asla otururak yemek yemediğimi farkettim. Ya mutfak tezgahına yaslanıp yiyorum ya da elimde tabakla oraya buraya sallanarak. İşin ciddiyetini dün arabada yemek yemem gerektiğinde farkettim. Açlık hissim tamamen kayboldu, oturarak yemem gerektiğini farkettiğimde. Ve yanımda birileri varken de yemek yemek istemiyorum, kasvet basıyor adeta birileriyle yemek yiyeceksem, yalnız olup ayakta durarak, dolaşarak yemek istiyorum, aile üyeleri mutfağı salsa da ben geçsem diye fırsat gözlüyorum. Onlar da şikayetçi zaten akşam yemeklerinde bir arada olabiliyoruz sadece. Onda da ben yokum. Bu neyin nesidir sizce?

Alışkanlık.
Farkına varmanız bile çok güzel bu günden itibaren masaya oturup muhabbetle yemek yemenin tadına varınca bırakırsınız

Kendinizi aileden ayrı görüyorsunuz sanırım. Yemek içmek gibi eylemleri de tadına varmak,zevk almak için değil bir ihtiyacı savuşturmak için gerçekleştiriyorsunuz.

Bir tahminde bulunacak olsam o tahmin hafif depresyonda olduğunuz ve kimseye dert anlatmamak için yalnız kalmak istediğiniz olurdu.

Bu yasak size yaradi o zaman, artık kafelerde de oturmak yasak

Sadece doymak için yiyorsunuz sanırım bu da alışkanlık haline gelmiş. Masada hep birlikte keyifle yemeye çalışın.
Ben evde tek başımayken bile koskoca bir kahvaltı masası hazırlarım, izleyecek keyifli bir şeyler de açarım benimki de böyle bir keyif

Hazırlamakta sıkıntı yok ben de çok özenirim özellikle şu ara sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tahıllı ekmek yulaf vs farklı şeyler deniyorum ama iş yemeye gelince ayakta olmam lazım, anlayamadım:/

Kafanıza taktığınız bir şeyler mi var? Bir şeylere yetişme stresi vs..
İnsan bazen oturup yemek yerken vakit kaybediyor gibi hisseder böyle durumlarda

Acaba insanların yanında yemek yerken utanıyormusunuz ? Bir huymu oldu acaba ? Bende bugün ailenizle birlikte masaya oturun ve sohbet ede ede yavaşça yemeğinizi yiyin

sese karşı duyarlılığınız da olabilir mi acaba?
benim büyük kızımın yanına yanlışlıkla az çorba hüpürdetsen hemen huylanır gider mutfakta yer
hüpürdetme derken çok çok az.. ağız içindeki seslerden bile rahatsız olur bazen
ordan aklıma geldi

Yok ben mukbang izliyorum dkdkdkfkdkddj iştahım açılsın diye:d

Acaba insanların yanında yemek yerken utanıyormusunuz ? Bir huymu oldu acaba ? Bende bugün ailenizle birlikte masaya oturun ve sohbet ede ede yavaşça yemeğinizi yiyin
Yok ya asla çekinmem ben yemek yerken her ortamda rahat rahat yerim. Ama şu an kendimi irdeledikçe aile ortamında yemek yediğimde beni çok rahatsız eden şeyler düşünmeye başladığımı hatırladım. Ruhumu sıkıştıran şeyler.

Kafanıza taktığınız bir şeyler mi var? Bir şeylere yetişme stresi vs..
İnsan bazen oturup yemek yerken vakit kaybediyor gibi hisseder böyle durumlarda
Evet ya bunu hiç düşünmemiştim. Annem der ki desmond’un her işi mühim. Kitaplığımı düzelteceksem bile çok elzem bir şey gibi davranıyorum ve hemen yapılması gerekiyormuş gibi bir de. Aklımda da sürekli bir şeyler oluyor. Bu olabilir sanırım asıl neden. Aklımı boşaltıp oturup sakince yemeyi deneyeceğim.

Ayakta yemek yemek ve su içmek mide sağlığı için çok riskli bir durum. Yapmayın etmeyin sağlık gitti mi zor geliyor

"Rahatsız eden şeyler" ne gibi şeyler ?

"Rahatsız eden şeyler" ne gibi şeyler ?
Önceki konularıma bakarsanız görürsünüz, lsd diye bir madde sonrası kafayı kurtarmıştım az bişi şimdi düzeldim ama ara ara halen acabalarım oluyor ve masada ailemle hep bir arada olduğumda oluyor dkdkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…