Hazırlamakta sıkıntı yok ben de çok özenirim özellikle şu ara sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tahıllı ekmek yulaf vs farklı şeyler deniyorum ama iş yemeye gelince ayakta olmam lazım, anlayamadım:/Sadece doymak için yiyorsunuz sanırım bu da alışkanlık haline gelmiş. Masada hep birlikte keyifle yemeye çalışın.
Ben evde tek başımayken bile koskoca bir kahvaltı masası hazırlarım, izleyecek keyifli bir şeyler de açarım benimki de böyle bir keyif
Kafanıza taktığınız bir şeyler mi var? Bir şeylere yetişme stresi vs..Hazırlamakta sıkıntı yok ben de çok özenirim özellikle şu ara sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tahıllı ekmek yulaf vs farklı şeyler deniyorum ama iş yemeye gelince ayakta olmam lazım, anlayamadım:/
Yok ben mukbang izliyorum dkdkdkfkdkddj iştahım açılsın diye:dsese karşı duyarlılığınız da olabilir mi acaba?
benim büyük kızımın yanına yanlışlıkla az çorba hüpürdetsen hemen huylanır gider mutfakta yer
hüpürdetme derken çok çok az.. ağız içindeki seslerden bile rahatsız olur bazen
ordan aklıma geldi
Yok ya asla çekinmem ben yemek yerken her ortamda rahat rahat yerim. Ama şu an kendimi irdeledikçe aile ortamında yemek yediğimde beni çok rahatsız eden şeyler düşünmeye başladığımı hatırladım. Ruhumu sıkıştıran şeyler.Acaba insanların yanında yemek yerken utanıyormusunuz ? Bir huymu oldu acaba ? Bende bugün ailenizle birlikte masaya oturun ve sohbet ede ede yavaşça yemeğinizi yiyin
Evet ya bunu hiç düşünmemiştim. Annem der ki desmond’un her işi mühim. Kitaplığımı düzelteceksem bile çok elzem bir şey gibi davranıyorum ve hemen yapılması gerekiyormuş gibi bir de. Aklımda da sürekli bir şeyler oluyor. Bu olabilir sanırım asıl neden. Aklımı boşaltıp oturup sakince yemeyi deneyeceğim.Kafanıza taktığınız bir şeyler mi var? Bir şeylere yetişme stresi vs..
İnsan bazen oturup yemek yerken vakit kaybediyor gibi hisseder böyle durumlarda
"Rahatsız eden şeyler" ne gibi şeyler ?Yok ya asla çekinmem ben yemek yerken her ortamda rahat rahat yerim. Ama şu an kendimi irdeledikçe aile ortamında yemek yediğimde beni çok rahatsız eden şeyler düşünmeye başladığımı hatırladım. Ruhumu sıkıştıran şeyler.
Önceki konularıma bakarsanız görürsünüz, lsd diye bir madde sonrası kafayı kurtarmıştım az bişi şimdi düzeldim ama ara ara halen acabalarım oluyor ve masada ailemle hep bir arada olduğumda oluyor dkdkd"Rahatsız eden şeyler" ne gibi şeyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?