Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Magazin izlemem, okumam. Fakat bazi kısa videolari nette denk gelirse bakarim, onlari gormek bile yetiyor bazen.
Aleyna Tilki'nin ödül alirken kullandigi cümleyi duydugumdan beri acidim kendisine. Dediginiz gibi ayar oldum. Ama hemen pesinden empati yaptim hem meslek hem karakterim geregi. Fazla da kizmadim kıza.
Sevdigim 1-2 sarkisi var ama kendisini sevmem.

Bir zamanlar bu ulkeden zeki murenler, baris mancolar, kemal sunallar, cem karacalar gecti. Bir ahlak edep vardi. Sanat terbiyesi halki hakir gormeyen bir sanatci anlayisi vardi. Aleyna kim ya bu topraklarda ekmek yiyebiliyor. Ece erken kimdir sifati fiili bu hatta bu hayatta oznesi nedir?
Kerimcan denen insana insan demek zor ama Allah affetsin.
Bu listedekilerin cogu bu firsatlar ulkesinin ac gozlu firsatcilari. Simariklari, yurdun gercegiyle asla bagdasmayan insan kalintilari. Memleketimin geri kalmasinin sebeplerinden bu insanlar. Uretmez tuketir ama en kotusu ahlaki tuketir bunlar.
Yazik ki ne yazik

Mune gerçekten yazdıkların satırı satırına çok doğru. Türkiyede emeğe saygı yok. Duygularıma tercüman oldun teşekkürler

Mune gerçekten yazdıkların satırı satırına çok doğru. Türkiyede emeğe saygı yok. Duygularıma tercüman oldun teşekkürler
Rica ederim, içimdekilerin binde birini yazdım, hepsini yazsam bu kişilerin çoğuyla mahkemelik olur, seyircilerini de çok kırarım maalesef.
O yüzden en iyisimi hiç dizi, magazin, sabah kuşağı, öğlen kuşağı vs bir şey seyretmeyeyim deyip tv açmaz hale geldim, kendilerinden tek haberdar olduğum yer burası, burada haklarında açılan konular sayesinde bilgim oluyor.

Kişilerle mahkemelik olmakdan ziyade seyircilerinin linç etmesi daha büyük sorun olur zaten :)
En güzeli izlememek ve onlara prim yaptırmamak. Bende gün içinde yapacak bi işim olmayınca kesinlikle salonda oturup tv açmam mutfakla uğraşırım. İş çıkarırım kendi kendime ki izleyip sinir olmamak için.

Ben bu listedekilerin neredeyse hepsine ayar oluyorum,Nasıl olacak :))

Alt tarafı bir ünlü. Niye bu kadar kafaya taktınız anlamadım şahsen. Ben de yazmış bulundum bir kaç tane. Çok da umursamıyorum.

Aman aman dikkatli yazalım :)

bir iki kişi işaretledim bu ankette ama hiçbirini tam olarak tanımam, gazete haberlerinin ana sayfalarında gözümüze gözümüze sokulan haberler sayesinde kendi kendime oluşturduğum önyargılarla işaretleme yapmış oldum... ayarlarımızı bozacak kadar hayatımıza sokmayıveririz ki ben öyle yapıyorum . çok da tınnn gülbenmiş hülyaymış aleynaymış bananeee

Kazen haklı bence de gereksiz zaman kaybı bunları izlemek. Onu izleyip bu ankete katılacağıma gider başka anketler doldurur hem para kazanırım hem de sinirimi bozmam. Size de tavsiye ediyorum benderimki.com' a üyeyim ben bunlara harcayacağım vakti gidip orda değerlendiriyorum. En azından bana bi katkısı oluyor :)

Ece erken seçeneğini nasıl göremedim bilmiyorum aslında şıkların coguna ayrı ayri gıcık oluyorum ama ece ve bircan giciklarin başını çekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…