Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!


  • Ankete Katılan
    1.148
Butun kk merak icinde kazen neden magazinle ilgileniyor???
Acaba kazen bey şokopop siz misiniz ? Eksiyi okurken su an aklima geldi şokopopu burada duymustum merak edip videolarina bakmistim sesi rahatsiz edici videoyu yarida kapatmistim
 

3 adamdaki eser ve ibrahime ayarim bende. Ama oguzhan sevimli :)
 
Para kazanmak her şey midir ? Her yol izlenilebilir mi yani?
 
Beni ayar eden ünsüzler var herangi bi listede olacaklarsa dayak atılacaklar top 10 yapsak isim versem bi ayar verilse kendilerine daha makbule gecer bana :)
 
Para kazanmak her şey midir ? Her yol izlenilebilir mi yani?

Onun bileceği iş, ben karışamam. Yargılamaya hakkım yok, bir zamanlar Mac'te insanlara makyaj yapan, kozmetik satan bir çocuktu. Aile yapısını, kişilik özelliklerini ben bilemem.
 
Onun bileceği iş, ben karışamam. Yargılamaya hakkım yok, bir zamanlar Mac'te insanlara makyaj yapan, kozmetik satan bir çocuktu. Aile yapısını, kişilik özelliklerini ben bilemem.
Ben Kerimcan üzerinden yapmamıştım yorumumu aslında ama neyse. İyi akşamlar.
 
Ben Kerimcan üzerinden yapmamıştım yorumumu aslında ama neyse. İyi akşamlar.

Kim üzerinden yapmıştınız? Bana mı laf attınız? Ben olsam ben de yapardım dememe herhalde. İnsanlar niye çalışıyor? Para kazanmak için. Para olmadan geçinilir mi, hayır. Benim Kerimcan gibi DJlik ya da başka bir şey yapmaya ihtiyacım yok, mesleğim beni geçindirecek düzeyde. :) Ama o en baştan insanlar tarafından dışlanılan bir pozisyonda, Türkiye'de eşcinsellere olan bakış açısı malum. Haliyle "onun yerinde" olsam yani onun gibi dışlanan biri olsam ve para kazanabilecek olsam evet, yapardım. Haddinden fazla para kazanıyor, olabilir. Onu kazanmaması için de insanlar izlemesin dedim zaten, arz talep meselesi de burada devreye girdi. Bana kendinizce laf sokmaya çalışmayın yani, sizin düşünceniz beni zerre ilgilendirmiyor. Benim düşüncem de sizi ilgilendirmesin. İyi akşamlar.
 
Size laf “sokmak” istemedim zaten öyle olsaydı lafımı söylerdim -sokmak benim tarzım değil de- Ben paranın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama bunu yaparken de, bazı şeylere dikkat edilmeli ve sizin gibi her şeye arz - taleb denilmemeli. Aslında, bu mesajıma birkaç cümle daha eklerdim ama umrunuzda değil nasılsa gereği de yok zaten şu an yazmamın :) ayrıca burada herkese açık bir yere fikrinizi yazıyorsunuz,sonra da “ benim fikrim sizi ilgilendirmesin” demeniz de komik. Tekrardan, iyi akşamlar.
 
Son düzenleme:
Gülben Ergen; kimin eli kimin cebinde belli değil ilişkileri olan kendisi gibi olan insanlara bile nasıl nasıl çelme taktiysa alenen hedef gösterilmesine rağmen üstüne hala dik durması... Ve aynı çizgide devam etmesi ... Ana okul projesi güzel ama hep evli erkeklerle anılması beni çok baydi!

Gündüz kuşağı programlar izlemem ama fırsatım olursa da tek tahammül edemedimedigim Zuhal topal .. Kadın bana çok itici geliyor ! Diğerleri bu kadar antipatik değil 5 dakika izlemeye tahammül edemiyorum...

Ece erken ; çok dürüstlük kumkumasiymis gibi ekranda ahlak dağıtıyor olması üstüne o bunla işi pişirmiş bu bunla pistiymis.. sen nesin?!
 
Ne kadar çok sevmediğim ünlü varmış ya. Hepsini yazmışsınız
 
Magazini takip ederim , hic duymadim birlikteliklerini. Bir eski kocasi var yerel kanallarda cikiyor saykodelik programlar yapiyor. Kizi car Muge nin ondan.
Yillardir izlerim, kadinlar ve cocuklar konusunda buyuk farkindaliklar yaratiyor. Diger sabah programlari gibi bos beles islerle ugrasmiyor. Programin sonunda birileri kavusuyor, katiller tutuklaniyor, kacirilanlar geri getiriliyor vs. Polisin kapatip ugrasmadigi dosyalari actirip olaylari cozuyor. Bu ulkedeki adalet sistemine cok buyuk katkisi var bence.
Muge yi sevelim sevdirelim dernegi bask. saygilar sunar.
 
Ben bu listede neden Muge Anli oldugunu anlamis degilim. Kucuk cocuklara tecavuz edenleri buldugu, katilleri yakalattigi, insanlari sevdikleriyle kavusturdugu icin mi ayar oluyorsunuz?
 
Ben bu listede neden Muge Anli oldugunu anlamis degilim. Kucuk cocuklara tecavuz edenleri buldugu, katilleri yakalattigi, insanlari sevdikleriyle kavusturdugu icin mi ayar oluyorsunuz?

Melek Müge Anlı'nin çocuğunu kac yıldır babasına göstermediğini biliyor musunuz ?
 

Ben almayım o derneği:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…