- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
birde ben o gazeteciyi dedikodu kanalında ara ara izliyordum..çok beyefendi,naif,nazık konuşan bir adam görüyordum..meger adam kumpascının önde gideni imiş vayy vayyy vayyy
herkes liste oluşturuyor
cem yılmaz
yılmaz erdoğan
kıvanç tatlıtuğ
şahan gökbakan ve beyaz..artık bunlarıda beğenmiyorum..ne sinemada nede tv de izlemek istemiyorum
ilk aklıma gelenler ..isimlerini bilmediklerimde var..3 adam mı neydi onlar
Para kazanmak her şey midir ? Her yol izlenilebilir mi yani?Kerimcan'a niye ayar oluyorlar onu anlamadım, gay olduğu için mi, DJlik yaptığı için mi? Arz talep meselesi arkadaşlar o mevzu, ondan öyle saçmasapan hareketler yapması isteniyor, çocuk da yapıyor. İnsanlar da para vererek gelip izliyorlar, o da kazanıyor yani. İnsanlar ondan ne istiyorsa onu yapıyor kısacası. Ben de olsam ben de aynısını yaparım, adam tüm sülalesini geçindirecek düzeyde kazanıyor. Kimse gidip izlemeseydi o da yapmazdı eminim.
Fahriye niye sevilmiyor diye soran olmuş, set çalışanlarına ve hizmet aldığı insanlara karşı davranışları yüzünden (diye söyleniyor).
Para kazanmak her şey midir ? Her yol izlenilebilir mi yani?
Ben Kerimcan üzerinden yapmamıştım yorumumu aslında ama neyse. İyi akşamlar.Onun bileceği iş, ben karışamam. Yargılamaya hakkım yok, bir zamanlar Mac'te insanlara makyaj yapan, kozmetik satan bir çocuktu. Aile yapısını, kişilik özelliklerini ben bilemem.
Ben Kerimcan üzerinden yapmamıştım yorumumu aslında ama neyse. İyi akşamlar.
Size laf “sokmak” istemedim zaten öyle olsaydı lafımı söylerdim -sokmak benim tarzım değil de- Ben paranın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama bunu yaparken de, bazı şeylere dikkat edilmeli ve sizin gibi her şeye arz - taleb denilmemeli. Aslında, bu mesajıma birkaç cümle daha eklerdim ama umrunuzda değil nasılsa gereği de yok zaten şu an yazmamın :) ayrıca burada herkese açık bir yere fikrinizi yazıyorsunuz,sonra da “ benim fikrim sizi ilgilendirmesin” demeniz de komik. Tekrardan, iyi akşamlar.Kim üzerinden yapmıştınız? Bana mı laf attınız? Ben olsam ben de yapardım dememe herhalde. İnsanlar niye çalışıyor? Para kazanmak için. Para olmadan geçinilir mi, hayır. Benim Kerimcan gibi DJlik ya da başka bir şey yapmaya ihtiyacım yok, mesleğim beni geçindirecek düzeyde. :) Ama o en baştan insanlar tarafından dışlanılan bir pozisyonda, Türkiye'de eşcinsellere olan bakış açısı malum. Haliyle "onun yerinde" olsam yani onun gibi dışlanan biri olsam ve para kazanabilecek olsam evet, yapardım. Haddinden fazla para kazanıyor, olabilir. Onu kazanmaması için de insanlar izlemesin dedim zaten, arz talep meselesi de burada devreye girdi. Bana kendinizce laf sokmaya çalışmayın yani, sizin düşünceniz beni zerre ilgilendirmiyor. Benim düşüncem de sizi ilgilendirmesin. İyi akşamlar.
Ne kadar çok sevmediğim ünlü varmış ya. Hepsini yazmışsınızBu liste çok eksik bende kendi listemle devam edeyim :))
Ebru Şallı
Tuğçe Kazaz
Erhan Petekkaya
Ebru Gündeş
Nihat Doğan
Koray Avcı
Mustafa Ceceli
Sinan Akçıl
Ali Ağaoğlu
Bahar - Nihal Candan
Esra - Ceyda kardeşler
Arda Turan
Rasim Ozan Kütahyalı
Ece Seçkin
İrem Derici
Yeşim Salkım
Davut Güloğlu
Yavuz Bingöl
Emrah
Bircan Bali
Yaz yaz bitmez..
Tv artık itici dolu her türlü sinir bozan tipleri Tv kapatarak engellesek karşımıza başka mecralardan çıkıyor..
Bu da bizim çilemiz ne yapalım.
Magazini takip ederim , hic duymadim birlikteliklerini. Bir eski kocasi var yerel kanallarda cikiyor saykodelik programlar yapiyor. Kizi car Muge nin ondan.Benim duyduğum kazayla göz ucuyla gördüğümü söyleyeyim,en umulmadık biranda birileri birliktelikleri çıkıyor ortaya..
Müge'yi zaten sevmem sinir oluyorum kendisine yıllardır böyle bana çok itici geliyor..
Ben bu listede neden Muge Anli oldugunu anlamis degilim. Kucuk cocuklara tecavuz edenleri buldugu, katilleri yakalattigi, insanlari sevdikleriyle kavusturdugu icin mi ayar oluyorsunuz?TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Evet katiliyorum,inanilmaz karakter yoksunu geliyor bana o adam. Ve zaten son senelerde tam da hakettigi yerde.Ismi dahi anilmiyor.Rahmetli levent Kırcaya söylediklerini unutmuyorum
Hemde kendiside bir tiyatrocu iken
Evet katiliyorum,inanilmaz karakter yoksunu geliyor bana o adam. Ve zaten son senelerde tam da hakettigi yerde.Ismi dahi anilmiyor.
Siz kimden bahsediyorsunuz?Rahmetli oldugu icin..
Ben bu listede neden Muge Anli oldugunu anlamis degilim. Kucuk cocuklara tecavuz edenleri buldugu, katilleri yakalattigi, insanlari sevdikleriyle kavusturdugu icin mi ayar oluyorsunuz?
Melek Müge Anlı'nin çocuğunu kac yıldır babasına göstermediğini biliyor musunuz ?
Magazini takip ederim , hic duymadim birlikteliklerini. Bir eski kocasi var yerel kanallarda cikiyor saykodelik programlar yapiyor. Kizi car Muge nin ondan.
Yillardir izlerim, kadinlar ve cocuklar konusunda buyuk farkindaliklar yaratiyor. Diger sabah programlari gibi bos beles islerle ugrasmiyor. Programin sonunda birileri kavusuyor, katiller tutuklaniyor, kacirilanlar geri getiriliyor vs. Polisin kapatip ugrasmadigi dosyalari actirip olaylari cozuyor. Bu ulkedeki adalet sistemine cok buyuk katkisi var bence.
Muge yi sevelim sevdirelim dernegi bask. saygilar sunar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?