Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Hic bu konulara takan erkege rast gelmedim bu ne be .
Hep burda dura dura oldu sanırsam .
Müge Anlı seyretsen bundan iyi yahu .
Hic sizden ummadıgim ilgünçlü bir konu .Bu kadar sinir oldugunuza değdi mi yaaa .

Cemil İpekçi ithal kezban Hadiseye döşenmiş Youtubeda izledim çok güldüm
Nerde gudubet varsa ben de çok güzelim diyor demiş...çok yaşa Cemil İpekçi çok güldüm
Cidden çok çirkin giyiniyor Hadise.

şeyma subaşı :) açık ara önde.
bir de hayatı kitap oluyormuş, çünkü çok örnek alınası, çünkü hiç kitap yazmaya değer başarılı türk kadını yok. :)

ikide bir de onunla röportaj yapıp aklamaya çalıştığı için o kısa saçlı sarışın gazeteci(?) hatuna da ayrı gıcıgım. gazeteciliğini de etik ve başarılı bulmuyorum zaten.
adını da hatırlayamadım, google dan aratmaya değmez diye düşündüm bilen bildi zaten :)

Hic bu konulara takan erkege rast gelmedim bu ne be .
Hep burda dura dura oldu sanırsam .
Müge Anlı seyretsen bundan iyi yahu .
Hic sizden ummadıgim ilgünçlü bir konu .Bu kadar sinir oldugunuza değdi mi yaaa .

Keşke tüm sayfaları okusaydınız : (

Aynen o da kendini batırdı. .

Ya bi anım geldi aklıma;

Zamanında ekşi sözlükte takılırken Levent üzümcüyle ilgili bi konuda bayaa bi geyik yapmışlardı geçmiş gün, bende twitterdan Levent üzümcüye twit atmıştım ekşide yazılanları gördünüz mü çok eğlenceli diye :)

Allahım konu bi büyümüştü, bir anda ekşi Levent üzümcüye Levent üzümcü ekşicilere giydirmişti baya haberlere falan konu olmuştu

O zaman kendimi bayaa konudan sorumlu hissetmiştim ben sebep oldum diye :)

1-2 kişi daha vardı da unuttum ama aklıma gelsin yazacağım ....

Ece ece öcü

Hiç kimse ama hiç kimse erkan tan kadar midemi bulandırmıyor.... Sosyal medya kullanmıyorum, tv kumandası da eşime ait çok bir bağım yok ama bu adam çıldırtıyor beni, duyduğum yerde tüylerim diken diken ıyyyyy

Ayşe Armanı diyorsunuz ben o kadını seviyorum ya ..O da isini yapiyor napsın..Bence çok samimi ve eglenceli

Kadro fiks zayen
1 çok konuşan gay
1 yemekten anlamayan düz erkek
1 ev hanımı
2 tane daha kadın

Ya bi de gelinevi var ya, onlarla yarışır bunlar da :)

Bi insan zevkini neden başkalarının beğenisine sunup kendini beğendirmeye çalışır cidden aklım almıyor.

Ayyy bende ona ve yanindaki soytarısız sinir oluyorum kendilerini bişey sanıyorlar

Zahide Yetiş de öyleydi yahu ,
vay hamile,vay cinsiyeti,vay ismi şusu busu

Gına geldi. Biri şunları durdursun

Son düzenleme:
Seni gammazcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…