- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Hic bu konulara takan erkege rast gelmedim bu ne be .TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Cidden çok çirkin giyiniyor Hadise.Cemil İpekçi ithal kezban Hadiseye döşenmiş Youtubeda izledim çok güldüm
Nerde gudubet varsa ben de çok güzelim diyor demiş...çok yaşa Cemil İpekçi çok güldüm
Ooo siyasete girersek ben bahçelinin altına uzuunnnn bir liste yapayım. Bazı şahısları görünce kanalı değiştiriyorum direksiyasi olacak ama ben devlet bahçeliye tahammül edemiyorum ya .
Hic bu konulara takan erkege rast gelmedim bu ne be .
Hep burda dura dura oldu sanırsam .
Müge Anlı seyretsen bundan iyi yahu .
Hic sizden ummadıgim ilgünçlü bir konu .Bu kadar sinir oldugunuza değdi mi yaaa .
Cidden çok çirkin giyiniyor Hadise.
Aynen o da kendini batırdı. .Heh biri geldi aklıma ;
İsmail Küçükkaya FOX tv hafta içi sabah haber sunucusu... Kadınlarımız, Annelerimiz, değerlerimiz der ama ne hikmetse eşine şiddet uygular. Anında basın yasağı ile konu kapatılmaya çalışılır.
Ama yemezler, bu adamın birde şiir okuması nasıl batıyor anlatılamaz
Tuğbanur değil nur tuğbaEsra değil Tugbanur :)
1-2 kişi daha vardı da unuttum ama aklıma gelsin yazacağım ....
Ece ece öcü
60 yaşındaki seda sayan bile yanında ondan iyi duruyor. bu kadar zevksiz olunmaz yahu.
Ayşe Armanı diyorsunuz ben o kadını seviyorum ya ..O da isini yapiyor napsın..Bence çok samimi ve eglencelişeyma subaşı :) açık ara önde.
bir de hayatı kitap oluyormuş, çünkü çok örnek alınası, çünkü hiç kitap yazmaya değer başarılı türk kadını yok. :)
ikide bir de onunla röportaj yapıp aklamaya çalıştığı için o kısa saçlı sarışın gazeteci(?) hatuna da ayrı gıcıgım. gazeteciliğini de etik ve başarılı bulmuyorum zaten.
adını da hatırlayamadım, google dan aratmaya değmez diye düşündüm bilen bildi zaten :)
Hahaha gebermeyin emiii:))) kazen abi hepimizin beyin errorrrrr:)Tuğbanur değil nur tuğba
Kadro fiks zayen
1 çok konuşan gay
1 yemekten anlamayan düz erkek
1 ev hanımı
2 tane daha kadın
O bir efsanedir arada acip izleyip desarjjjj olmak iyidir:)) erol koseye bas kaldiran tek kadin:)Seda Sayan Erol Köse denen ibişe saydırdığından beri saygımı kazandı
Zahide Yetiş de öyleydi yahu ,TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
En son bi kuaforde kol altina agda yaptirurken foto paylasmisti:))Ayşe Armanı diyorsunuz ben o kadını seviyorum ya ..O da isini yapiyor napsın..Bence çok samimi ve eglenceli
Seni gammazcıYa bi anım geldi aklıma;
Zamanında ekşi sözlükte takılırken Levent üzümcüyle ilgili bi konuda bayaa bi geyik yapmışlardı geçmiş gün, bende twitterdan Levent üzümcüye twit atmıştım ekşide yazılanları gördünüz mü çok eğlenceli diye :)
Allahım konu bi büyümüştü, bir anda ekşi Levent üzümcüye Levent üzümcü ekşicilere giydirmişti baya haberlere falan konu olmuştu
O zaman kendimi bayaa konudan sorumlu hissetmiştim ben sebep oldum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?