Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Yaw sen 80 ler cocugusun dimi? Ancak benim gibi fosiller hatirlar bu olaylari saniyorum:)) ne olaydi beeehhhh:))

Yılmaz Morgül (arada önümüze iteliyorlar)

Hatice (haber sitelerinde sürekli gözümüze sokuyorlar yazık kaç para verdiyse)

Seren Serengil (mesleği ne acaba, Seren serengilcilik olabilir zira başka bir meslek grubuna yakın bulmadım)

Alişan (sürekli yok birini bulamadı, yok buldu, yok nişanlandı, aman yine olmadı, yok yine buldu derken asıl mesleğini unuttuk)

Serdar Ortaç (ha boşandı ha boşanacak derken seneleri devirdiler ama böyle malzeme olmak hoş olmamalı)

Ece Erken (şirin tatlı sempatik klip sunucusundan mahallede ağır dedikodu çıkaran teyzelere evrildi)

Bir de bazı az ünlümsü olup arada "yok böyle değişim", "ünlü şarkıcı bilmem ne yaparken görüntülendi", "güzel şarkıcının dekoltesi" gibi kendini zorla hatırlatan tipler var (Hatice gibi). Onların da hangi birini saysam bilemedim. Ha niteliği olduğu halde sinir olduğum ünlüler de var. Bülent Ersoy egosu, Ebru Gündeş uyanıklığı gibi...

Daha bir sürü var ama ilk aklıma gelenler bunlar.

abla bunların devri bitti günümüze gel ... yaşın ortaya çıkıyor

Seni neden levent saniyormuski?

Şeyma subaşı , Gülben ergen , Alişan , Ece erken ... Ve daha niceleri alayına gıcık oluyorum. Hiçbir vasfı olmayan kişileri ekrana çıkarıp bas tacı edip tonlarca paralar Kazandıran da yine bizler değil miyiz ?
En çok kendimize kızmamız Lazım. Bunlara gıcık oluyor ama yine de izlemeye devam ediyoruz.

Çok güzel konuşmuş ben de izledim.Tespitleri çok doğru.

Hem kötü durmuş zevksizlik abidesi hem de yoksul insanların da olduğu bir ülkede 1 parça kıyafete 48.000tl yazık günah. Bu kadar rüküşlük ve cahillik olmaz. 48.000tl ile kaç ev geçinir, kaç genç okur? Yazık günah.

Ece erken, Demet akalın, Zahide yetiş, Hakan Hatipoğlu, gizem Hatipoğlu, Turabi, Candan kardeşler liste uzar gider...

Olmuyor açıkcası çünkü ben işten eve gelene kadar o gereksiz programların hepsi bitmiş oluyor hoş olmasa da tv izlemiyorum uzun zamandır.

Ece erkene ben de çok zıtım. Ayrıca seren serengil,gülben ergen, seda sayan. Vizyonsuz ve cahil tiplerden hiç hazzetmem.

Ece Erken ve ekurisinin youtubude sürekli videoları geliyor
Bu kadar iticilik olamaz

Bende o ses Türkiye koltugunda surekli oturup her yeni geleni yağlayıp ballayanlara sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…