- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Yaw sen 80 ler cocugusun dimi? Ancak benim gibi fosiller hatirlar bu olaylari saniyorum:)) ne olaydi beeehhhh:))Bir de Sevda Demirelin Hande Ataizine attığı tokat var ona aboneyim. Sevda Demirel adeta bir Mike Tyson o mor tulumu da giymiş iyice iri görünmüş...araya başka bir ibiş olan Cem Davran giriyor ama Sevda Demirel hepsini yıkıp geçiyor
Bu arada #ÖZMUAYENE konusuna dikkatinizi çektiğim için kendime bir kez daha teşekkür ediyorum : )
Lütfen bu konuyu ihmale etmeyin ....
#ÖZMUAYENE
Levent üzümcuyü de severim..Pek hazımsız gibi durmuyor ama ..demek ki eksiciler onu fena üzmüş..Ya bende bakar eğlenir sanmıştım adamın zoruna gitmiş meğer
Bir de Sevda Demirelin Hande Ataizine attığı tokat var ona aboneyim. Sevda Demirel adeta bir Mike Tyson o mor tulumu da giymiş iyice iri görünmüş...araya başka bir ibiş olan Cem Davran giriyor ama Sevda Demirel hepsini yıkıp geçiyor
Seni neden levent saniyormuski?Ahhhaaa esas bomba bizde bir üye vardı. Saplantılı manyak ! Kadın Levent Üzümcü'nün yanında staj mı yapmış, beraber çalışmışlar mı ne ! Beni Levent sanıyordu sürekli mail atıyordu biliyorum levent sende beni seviyorsun diye... 2-3 üye olayı çok yakınen biliyor. 7-8 kez üye oldu hesaplarını kapattık yeniden gelmiştir ama yeni üye adı nedir nerededir bu üye bilmiyorum. İnanın kabus gibiydi o dönem. Biliyorum sende bana aşıksın diyor bütün gün yaptıklarını anlatıyordu. Ve bu üye sitenin demirbaş üyelerinden biri idi....
zor kurtardım paçayı
nagihan alçı
Çok güzel konuşmuş ben de izledim.Tespitleri çok doğru.
Iyi bari bende anladim sebebi konunuzun bize intikalini .Keşke tüm sayfaları okusaydınız : (
Bu arada #ÖZMUAYENE konusuna dikkatinizi çektiğim için kendime bir kez daha teşekkür ediyorum : )
Lütfen bu konuyu ihmale etmeyin ....
#ÖZMUAYENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?