Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Ahhhaaa esas bomba bizde bir üye vardı. Saplantılı manyak ! Kadın Levent Üzümcü'nün yanında staj mı yapmış, beraber çalışmışlar mı ne ! Beni Levent sanıyordu sürekli mail atıyordu biliyorum levent sende beni seviyorsun diye... 2-3 üye olayı çok yakınen biliyor. 7-8 kez üye oldu hesaplarını kapattık yeniden gelmiştir ama yeni üye adı nedir nerededir bu üye bilmiyorum. İnanın kabus gibiydi o dönem. Biliyorum sende bana aşıksın diyor bütün gün yaptıklarını anlatıyordu. Ve bu üye sitenin demirbaş üyelerinden biri idi....

zor kurtardım paçayı

Ahahah, adamlar hakkaten ne manyaklarla uğraşıyorlar demek ki :olamaz:

neyse ya bizene
güzel ve akıcı konuşması olan hatun
dahada alıcısı var
şaşırsamda
sinirlenecek kadar bile önemsemiyorum

Madem bildirim geldi yazıyım. Bende Müge Anlı ve Esra Erol a gıcık oluyorum. İzlemiyorum ama denk grliyorum komşularımdayken. Ağızları açık izliyorlar. Müge Anlı mübarek ondan başka Türkiye de polis dedektif yokmuş gibi. Eli her taşın altında. Esra Erol desen yapmacık göz yaşları var sürekli.
Birde Fox un Portakal'ı bir dediği bir dediğini tutmuyor adam onu bunu savunup eşine şiddet uyguluyor.
O portakal değil portakal eşini çok seviyor..Zeytin bahçeleri falan var :)
Eşine şiddet uygulayan İsmail Küçükkayaydı..

Ece Erken'i oldum olası sevmem ; yapmacık , itici ve ünlü yalakası bir tip.Sürekli kendini över bir de dediğiniz gibi.Ne diye çıkartıyorlar ekrana , çöplük gibi zaten kanallar.
Aklıma dostoyevskinin sözü geliyor
Bu çağ sıradan insanların çağı diye başlayan
Herhangi bir vasfı yeteneği olmayan diksiyonu bozuk görece güzel kadınların yaptıkları leş programla dünyalar kazanırken
Gencecik pırıl pırıl tiyatro oyuncularının oyunlarını yayınlayacak alan bulamamaları çok acı

Ya kocası dünyaları dolandırdı, Amerikalarda hapis ayağına dünyaları geziyor, hala bunlarda buralarda albüm yapıp para kazanıyor, bi gıcık olduğum tipte Ebru gündeş. Ama en ufak bişi desen hop engel, Gülben ergen de bu sıralamanın üst yerlerinde yer sabit.

Yemek programlarından nefret ettim... Bu insanlar hiç aç kalmamış galiba.. Kazen Kazen patron KK tv ne zaman yayına başlayacak? :))...

Hadise’yi çok samimiyetsiz buluyorum. Bir röportajında güzellik sırları sorulmuş kendisine. Yok efendim yendiği meyvelerin kabuklarını ve meyveli ellerini cildine sürüyormuş da YÖK saçlarını her gün yıkamıyormuş da... para döküyorum güzellik salonlarına demiyor da salak yerine koyuyor bizi...

Hem kötü durmuş zevksizlik abidesi hem de yoksul insanların da olduğu bir ülkede 1 parça kıyafete 48.000tl yazık günah. Bu kadar rüküşlük ve cahillik olmaz. 48.000tl ile kaç ev geçinir, kaç genç okur? Yazık günah.
Gerçekten yazık su doğum yapan ünlülerin odasına bakiyorum bir yiğin gösteriş ziyani..

Birde bunlara sponsorlar yok bilmem kaç liralık bebek arabası ,yok bilmem ne kadarlık kıyafetler ..

Bir gariban kapısına gelse kovalarlar bu sponsorlar..

Yazık günah ya geçen gün haberlerde ilacını alamadiklari için ablam ölmesin diye ağlayan çocuk izledim..

Ya kocası dünyaları dolandırdı, Amerikalarda hapis ayağına dünyaları geziyor, hala bunlarda buralarda albüm yapıp para kazanıyor, bi gıcık olduğum tipte Ebru gündeş. Ama en ufak bişi desen hop engel, Gülben ergen de bu sıralamanın üst yerlerinde yer sabit.
Gulben hemen engel atmiyor.. ben bi kac kez yazdim sirf gicik oldugumdan engellemedi hala:)) yasasin instagram:) burda olsa siteden atilirdim onca yoruma:))

Bu arada ece erken her an dava açabilir çünkü hakkındaki yorumları ekşi sözlükten dava açıp sildiren ilk ünlülerdendir kendisi

Back
X