- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya mi dava acacak:) kendileri kac saat dedikodu yaparken iyi.. burda azicik haklarinda yazildi diye mi :)Bu arada ece erken her an dava açabilir çünkü hakkındaki yorumları ekşi sözlükten dava açıp sildiren ilk ünlülerdendir kendisi
Hadise’yi çok samimiyetsiz buluyorum. Bir röportajında güzellik sırları sorulmuş kendisine. Yok efendim yendiği meyvelerin kabuklarını ve meyveli ellerini cildine sürüyormuş da YÖK saçlarını her gün yıkamıyormuş da... para döküyorum güzellik salonlarına demiyor da salak yerine koyuyor bizi...
Gülbene neden sıra gelmedi demiştim ki geldi ...
Gulben hemen engel atmiyor.. ben bi kac kez yazdim sirf gicik oldugumdan engellemedi hala:)) yasasin instagram:) burda olsa siteden atilirdim onca yoruma:))
Bilmiyorum bir çok kez sitelere dava açtığını yorum sildirdiğini falan biliyorumBurata mi dava acacak:) kendiler kac saat dedikodu yaparken iyi.. burda azicik haklarinda yazildi diye mi :)
Bilmiyorum ben oyke cok bel alti vurmsm kufurde etmem belki ondan:)) ama su seda sayana benzeyen kadina elbisen ne kotu dedim diye engellemisti beni:) haha valla bu kadar unluyseniz bu kadar basit seylerle niye ugrasrsiniz:)Onu seven var mı allah aşkına ya?
Aa hayretacaba sosyal medya yönetimiyle ilgilenen biri mi var ki, gerçi olunca mı engelliyorlar bilemedim mi
![]()
Baby Tv: Küçük Lola.
Bir de Ertem Şener ve Ahmet Çakar'ı gördüğum an tüylerim diken diken oluyor. Sırf onlara iki laf edeyim diye sosyal medya kullanacağım neredeyse.
#kumandamicokozledim![]()
Kk da yorum silinmiyo valla:) yazdiysan omurluk:)Bilmiyorum bir çok kez sitelere dava açtığını yorum sildirdiğini falan biliyorum
Avla kadin napsin millet sere..siz olmusMüge Anlı'yı sevmem nedense hep itici gelmiştir bana..
Zaten programı adamın beyin devrelerini yakıyor.Kim kiminle belli değil..
Elma diyarındanım güya bir bana yaramıyor şu meret :)Evet elma kabuğu yüz hatlarını bile değiştirebiliyor yersen... Estetikle resmen onu doğuran anaları tanımayacak hala şunu yaptım bunu yaptım
Aynen aynen yaa ver mehteri falan. Bi de irem derici ye tilt oluyomHiç kimse ama hiç kimse erkan tan kadar midemi bulandırmıyor.... Sosyal medya kullanmıyorum, tv kumandası da eşime ait çok bir bağım yok ama bu adam çıldırtıyor beni, duyduğum yerde tüylerim diken diken ıyyyyy