Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Ben bu aralar Hadise'ye sinirlenmeye başladım. Eli para gördü diye kaç bin liralık sahne kostümleri vs, üstüne O Ses Türkiye'deki sulu zırtlak tavırları.. Ayrıca en son haber olan sosyal medyadaki paylaşımları.. Yani görgüsüzlük abidesi resmen...

Baby Tv: Küçük Lola.
Bir de Ertem Şener ve Ahmet Çakar'ı gördüğum an tüylerim diken diken oluyor. Sırf onlara iki laf edeyim diye sosyal medya kullanacağım neredeyse.

#kumandamicokozledim :KK14:

Ece erken sevmem izlemem, alişan alişan sevmem çagla şıkeli cok sevmeme ragmen onlari da izlemiyordum. Küçükkayi oldum olasi sevmem bana hep sinsi gelmiştir, zahide yetişe antipatim yok ama böyle sakin sakin konusmasi asabimi bozuyor izlemiyorum. Gündüz kusaginda tek favorim müge anlı,

Ayrica acunun survivor eskilerinin hiçbirini sevmem dayanamam.

Hadise’yi çok samimiyetsiz buluyorum. Bir röportajında güzellik sırları sorulmuş kendisine. Yok efendim yendiği meyvelerin kabuklarını ve meyveli ellerini cildine sürüyormuş da YÖK saçlarını her gün yıkamıyormuş da... para döküyorum güzellik salonlarına demiyor da salak yerine koyuyor bizi...

Evet elma kabuğu yüz hatlarını bile değiştirebiliyor yersen... Estetikle resmen onu doğuran anaları tanımayacak hala şunu yaptım bunu yaptım

Gülbene neden sıra gelmedi demiştim ki geldi ...

Onu seven var mı allah aşkına ya?

Gulben hemen engel atmiyor.. ben bi kac kez yazdim sirf gicik oldugumdan engellemedi hala:)) yasasin instagram:) burda olsa siteden atilirdim onca yoruma:))

Aa hayret :KK48: acaba sosyal medya yönetimiyle ilgilenen biri mi var ki, gerçi olunca mı engelliyorlar bilemedim mi :olamaz:

Onu seven var mı allah aşkına ya?

Aa hayret :KK48: acaba sosyal medya yönetimiyle ilgilenen biri mi var ki, gerçi olunca mı engelliyorlar bilemedim mi :olamaz:
Bilmiyorum ben oyke cok bel alti vurmsm kufurde etmem belki ondan:)) ama su seda sayana benzeyen kadina elbisen ne kotu dedim diye engellemisti beni:) haha valla bu kadar unluyseniz bu kadar basit seylerle niye ugrasrsiniz:)

Hiç kimse ama hiç kimse erkan tan kadar midemi bulandırmıyor.... Sosyal medya kullanmıyorum, tv kumandası da eşime ait çok bir bağım yok ama bu adam çıldırtıyor beni, duyduğum yerde tüylerim diken diken ıyyyyy
Aynen aynen yaa ver mehteri falan. Bi de irem derici ye tilt oluyom

Hande Yener,Ece Erken,Müge Anlı,Gülben Ergen ,Mahzun kırmızıgül,Sila aklıma gelen daha çok var sevmedigim sanatçılar

Ben binali yıldırımın konuşmasına uyuz oluyorum ömrümden ömür gidiyor yaşlanıyorum resmen bu arada bircan baliden tiksiniyorum

Ben Fatih Ürekten nefret ederdim tv de çıkar çıkmaz kanal değiştirirdim hani şu yılan gibi elini hareket ettiriyordu ya ayyy kafamı yastığa gömesim gelirdi. Ama yemek proğramını bi kaç izledim artık normal bir insanmış gibi geliyor:))) normal konuşuyor falan :))) Alakası yok ama Kadın isimli dizide Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan'ı çok severim. Bir zamanlar çok güzel hareketler bunlar da oynarken ona uzun uzun yazdığım mesaja aynı şekilde cevap vermişti. O yüzden çok sempatik geliyor bana. Biz de de var acayiplik tanımadan sevip sevmemeye karar veriyoruz:)) Tanısak belki aksini düşünürdük.

Back
X